Adnan Çakır 16 Aralık 2025 Paylaş 16 Aralık 2025 Instagram da trafik_cezasi sayfasını takip etmenizi tavsiye ederim. Neler neler paylaşıyorlar,eskiden ben de benimle uğraşanlarla uğraşırdım artık bıraktım sinir sitres yok. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Aralık 2025 Paylaş 16 Aralık 2025 En keyifli olanı çatara patara geçip gideni müsait yerde yakalayıp dibinden ayrılmadan gidip sağından uzamak. Çok direksiyon kemiren bıraktım ardımda😁 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Hamit inan yazdı: Şaka bir yana ülke adım adım iş savaşa kaosa gidiyor. En fazla 2-3 seneye Salvador ülkelerine döneceğiz. Kimin kime gücü yeterse olacak sokak çeteleri v.s. KAso için genelde yapılan bir uygulama. Bir ülkedeki en geri zekalı azınlık seçilir, bunların dernekleri vs fonlanır iyice azdırılıp sinir uçlarını dokundurulur sonra kaos vs. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Çağrı Alaf yazdı: 1- Dürtüsellik 2- Empati düşüklüğü 3- Yanlış alınmış bir model figür 4- Anlık öfke 5- Kültürel Norm Bunların hepsini bir kelime ile özetlerim ama malum forum kuralları. 1 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Malesef var bu tür katı atıklar trafikte, çaresiz yol veriyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: 1- Dürtüsellik 2- Empati düşüklüğü 3- Yanlış alınmış bir model figür 4- Anlık öfke 5- Kültürel Norm Çağrı Bey, akrostiş gibi olmuş yazdığınız maddeler; "deyak" çıkıyor; sanki "dayak" demek istemişsiniz gibi 17 Aralık 2025 tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi 1 6 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Deniz Kom yazdı: Ben efelenene, sıkıştırana araçtaki kamerayı gösteriyorum artık. Hiç uğraşmayıp polise veriyorum görüntüyü. https://www.instagram.com/reel/DRFOCOyjCFT/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== 5 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Daha bu sabah biri köprü trafiğinden çıkıp,ileride kaynak yaptı,10 araba geçse kar sanıyorlar.. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Mehmet Ozyurek yazdı: Yol isteyene yol ver. Ya biz yol isteyince ısrarla vermezlerse, Dün akşam başıma geldi. Çevreyolu bağlantı yolunda 2 şeritli yol doblocunun teki sol şeridi kapatmış, sağ tarafta müsait. Doblocunun arkasında 1 araç onun arkasında da ben varım. Bekle bekle yol vereceği yok 2km 3km kaldık arkasında. Sinirlendim sağından geçtim artık, geçerken de makas atmak zorunda kaldım. "Beyfendi!!" sinirlendi herhalde arkamdan selektör yaptı baya 3 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Eskiden ben de çatıyordum böylelerine, baktım zararı hep bana, artık daha az araç kullanıyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Alptuğ Özcan yazdı: Sinirlendim sağından geçtim artık, geçerken de makas atmak zorunda kaldım. Yapacak bir şey yok. Bulduğun yerden geçeceksin. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Alptuğ Özcan yazdı: Ya biz yol isteyince ısrarla vermezlerse, Dün akşam başıma geldi. Çevreyolu bağlantı yolunda 2 şeritli yol doblocunun teki sol şeridi kapatmış, sağ tarafta müsait. Doblocunun arkasında 1 araç onun arkasında da ben varım. Bekle bekle yol vereceği yok 2km 3km kaldık arkasında. Sinirlendim sağından geçtim artık, geçerken de makas atmak zorunda kaldım. "Beyfendi!!" sinirlendi herhalde arkamdan selektör yaptı baya Çok şeritli yolda sağdan geçmek yasak değildir, geçme sayılmaz. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Mehmet Ozyurek yazdı: Yapacak bir şey yok. Bulduğun yerden geçeceksin. Mecbur o şekilde yaptım ama arkadaş biraz sinirlendi, selektör kolunu kıracaktı yada takılı kaldı Evren Erakçora yazdı: Çok şeritli yolda sağdan geçmek yasak değildir, geçme sayılmaz. Diğer illeri bilmiyorum ama Ankara'daki şöferlerin sol şerit merakı var. Sol şerit hep tıkalı yada yoğundur sağ şeritler hep akıcı 2 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Ümit Türk yazdı: Uğraşmayın abi. Arkanızdakileri üzmeyin. Ben işim gereği günde 150 km yol yapıyorum. Yol isteyene, önüme kırana, kaynak yapana, sellektör yapana yol verip geçiyorum. Nasıl olsa düzelmeyecek. Eğittim kendimi 🤣 Boğaz trafiğinde transporterdan inen şalvarlı dayılar adamı karısı annesi çocukları önünde bayılana kadar dövdüler. O gün bugün aşırı eğitimliyim bende. herkese yol veriyorum geçiyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 2016 senesinde Bursa Kent meydanı lambalarında İzmir istikametine doğru lambaları bekliyorum. Yanımda kırmızı bir şahin camları filmli. Ben soldayım o sağda lambalarda kalktık aynalar değecek kadar yaklaştı bana bende sinirlendim önüme geçmesine müsaade etmedim. Yol tek şeride düşüyor 100 mt sonra. tek şeride ikimiz girdik ve adam inanılmaz bir şey yaptı ve el frenini çekti (yanındaki çekmiş ifadesine göre)yolun ortasında yan döndü bende adama çarptım arkamdan gelen 5 araçta birbirine çarptı. ( Fotoğrafını ekledim aşağıda tam yeşil tabelanın önünde oldu olay ) Arabadan 4 kişi indi ve kesinlikle alkol değil başka bir madde kullanmışlardı. Beni haşat ettiler yolun ortasında. Olay büyüdü etraftan gelenler falan karakolda aşağıda hemen yakında olduğu için polis de hızlı şekilde geldi müdahale etti neyse ayrıldık. Araç sürücüsü 17 yaşında ( suça sürüklenen çocuk !) ehliyet yokmuş sonradan öğrendik. Önde oturan adamın 4 tane sabıkası var. Arkada filmli olduğu için görmediğim 2 kişi; biri cezaevinden izinli çıkmış diğeri de o yolun yolcusu. Kazanın ardından arbede sırasında 2 tanesi kaçtı gece geç saatlerde polis bulmuş getirdi. Bütün geceyi karakolda ve hastanede geçirdim şikayetçi oldum. 10 gün iş göremez raporu aldım. Sağ elmacık kemiğim hem içten hem dıştan kırıldı her yerimde morluklar falan. Sabahında eve gittim. Eşim çılgına döndü gördüğünde ve 7 aylık hamileydi. Bana bir tane soru sordu. - ya ölseydin? O zamana kadar hep öcümü alacağım, onları bulacağım diyordum duyan arkadaşlarım geldi karakola baya bi gaza gelmiştik. Ama sonrasında oğlum dünyaya geldi ve eşime de söz verdiğim için hiç bir hareket yapmadım. Mahkemede cezalarını alırlar dedim. İçime su serpen mahkeme sonucu oldu ; adamlardan şikayetçi olmuştum 3 kere mahkemeye çıktık her defasında şikayetimi dile getirdim hepsinden ayrı ayrı şikayetçi olduğum halde 1.850 TL 10 eşit taksit para cezasına çarptırıldılar. Parayı da ben almadım alsaydım da bağışlayacaktım ama öyle bir konu hiç geçmedi bile. O kadar olay oldu aracım da hasar aldı bende hasar aldım ama bana kalan hatıra sağ yanağım diğerine göre hafif düşük kaldı. 3 5 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Abdussamed Acar yazdı: Tam aksine asıl silahınız varsa dalaşmayın, kanı 5 para etmez bi zibidi yüzünden katil olup hayatınızın kalanını zehir edersiniz... Ayrıca silahınıza güvenip atar yaparsınız karşınızda silahı olan bir psikopat çıkıp kafadan vurabilir.. Bu arada Ankara'da yaşayanlara Allah sabır versin trafiği gerçekten çekilmez olmuş. Geçen hafta 3 günlüğüne Ankara'ya gittim 2 defa kaza atlattım. Döneceğim gün annem ara sokakta bir Egea ile çarpıştı. Ana caddeleri geçtim artık ara sokaklar bile tıkanma derecesinde dolu. Eskiden hiç araba geçmeyen Kavacık Subayevleri Mahallesi bile dop dolu. İnanılmaz bir şehir 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Trafikte Avrupa'nın bazı ülkeleri ya da Dubai stili hem hız hem de kural ihlali yapanlara ağır cezalar gelir ve denetlemeler en üst düzeye çıkarsa ve insanlar hakikaten bunlardan korkarak düzgün kullanırsa adam oluruz. Yoksa kimin gücü kime yetiyorsa stili bir duruma döndük. 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Gökhan Tuna yazdı: Çağrı Bey, akrostiş gibi olmuş yazdığınız maddeler; "deyak" çıkıyor; sanki "dayak" demek istemişsiniz gibi Evren bize bir mesaj veriyor Gökhan Bey. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Fatih Evcin yazdı: 2016 senesinde Bursa Kent meydanı lambalarında İzmir istikametine doğru lambaları bekliyorum. Yanımda kırmızı bir şahin camları filmli. Ben soldayım o sağda lambalarda kalktık aynalar değecek kadar yaklaştı bana bende sinirlendim önüme geçmesine müsaade etmedim. Yol tek şeride düşüyor 100 mt sonra. tek şeride ikimiz girdik ve adam inanılmaz bir şey yaptı ve el frenini çekti (yanındaki çekmiş ifadesine göre)yolun ortasında yan döndü bende adama çarptım arkamdan gelen 5 araçta birbirine çarptı. ( Fotoğrafını ekledim aşağıda tam yeşil tabelanın önünde oldu olay ) Arabadan 4 kişi indi ve kesinlikle alkol değil başka bir madde kullanmışlardı. Beni haşat ettiler yolun ortasında. Olay büyüdü etraftan gelenler falan karakolda aşağıda hemen yakında olduğu için polis de hızlı şekilde geldi müdahale etti neyse ayrıldık. Araç sürücüsü 17 yaşında ( suça sürüklenen çocuk !) ehliyet yokmuş sonradan öğrendik. Önde oturan adamın 4 tane sabıkası var. Arkada filmli olduğu için görmediğim 2 kişi; biri cezaevinden izinli çıkmış diğeri de o yolun yolcusu. Kazanın ardından arbede sırasında 2 tanesi kaçtı gece geç saatlerde polis bulmuş getirdi. Bütün geceyi karakolda ve hastanede geçirdim şikayetçi oldum. 10 gün iş göremez raporu aldım. Sağ elmacık kemiğim hem içten hem dıştan kırıldı her yerimde morluklar falan. Sabahında eve gittim. Eşim çılgına döndü gördüğünde ve 7 aylık hamileydi. Bana bir tane soru sordu. - ya ölseydin? O zamana kadar hep öcümü alacağım, onları bulacağım diyordum duyan arkadaşlarım geldi karakola baya bi gaza gelmiştik. Ama sonrasında oğlum dünyaya geldi ve eşime de söz verdiğim için hiç bir hareket yapmadım. Mahkemede cezalarını alırlar dedim. İçime su serpen mahkeme sonucu oldu ; adamlardan şikayetçi olmuştum 3 kere mahkemeye çıktık her defasında şikayetimi dile getirdim hepsinden ayrı ayrı şikayetçi olduğum halde 1.850 TL 10 eşit taksit para cezasına çarptırıldılar. Parayı da ben almadım alsaydım da bağışlayacaktım ama öyle bir konu hiç geçmedi bile. O kadar olay oldu aracım da hasar aldı bende hasar aldım ama bana kalan hatıra sağ yanağım diğerine göre hafif düşük kaldı. Benim ikizler de 2016 dogumlu, oglunuzla akranlar; en iyisini, dogrusunu ve guzelini yapmissiniz. O tipler malum yolun yolcusudur; su testisi su yolunda kirilir; bir yerlerde kirilip kalmislardir baska kimselere zarar vermeden insallah. Beter olsunlar. Forum kurallari ancak bu kadarina musaade ediyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Alptuğ Özcan yazdı: Sol şerit hep tıkalı Bu tipler için sol şerit genelde namus gibi, sürekli savunurlar, sağa geçmek istemezler. Burası da aynı şekilde 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Aralık 2025 Paylaş 18 Aralık 2025 Murat Sahın yazdı: Selamlar, Çocuk rahatsızlanınca akşam hastaneye götürmek için çıktım yola. Trafik normale göre oldukça yoğun. Önümde bir sürü araç olduğu halde sol şeritte önümde akan trafiğin müsaade ettiği en yüksek süratte ilerliyorum. Arkama bir araç geldi. Tam otomatik modda selektör yapıyor. Farlar zaten kısayken de göz alıyor, selektöre dönünce tamamen kör ediyor. Önüm dolu, sağım dolu, neyse fırsatını bulunca sağa çekilip yol verdim, benim önümde giden aracın arkasına geçip bu sefer de onu taciz etmeye başladı. bu şekilde herkesi rahatsız ede ede ilerledi. Netice olarak ilerde yolun virajlı yerine geldiğimizde (bilenler için Kuzey Ankara inişi) yaklaşık 100 ile önümde ilerlerken bu sefer ben kendisini rahatsız etmeye başladım. Hızını artırıp 120'ye çıkarttı, baktı peşinden ayrılmıyorum, mecbur kalıp sağa yanaştı, ben geçerken el kol yapıyordu. İlerde müsait yerde sağa durdum, geldi bıdı bıdı konuşuyor. Düzde artislik yaparsan virajda ifadeni alırlar deyip yoluma devam ettim. Bunlara uymamak gerek, biliyorum da trafikte o kadar çoklar ki bazen sabır taşı çatlıyor. yapma... çok şey yazılabilir ama hepsinin kişiyi götüreceği kapalı alan belli. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 22 Aralık 2025 Paylaş 22 Aralık 2025 Doğan Arşiray yazdı: yapma... çok şey yazılabilir ama hepsinin kişiyi götüreceği kapalı alan belli. Bence Öyle değil doğan. Son yıllarda şötle bir durum oluştu. Suç işleyen birisini cezalandırmak yerine sanki bir hastalığı varda tedavi etmeye çalışmak gibi bir durum gelişti. Buna da topluma kazandırma diyorlar. Oysa bir kaç sabıkası olan birisinin direkt olarak itlaf edilmesi gerekir. En azında gübre olarak değerlendirilmeli. 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts