Hüseyin Sönmez Çarşamba 09:13 Paylaş Çarşamba 09:13 Ali Gülmez yazdı: bugün 2000 model mersoyu sağdan geçmek zorunda kaldım 3 şeritli yolda soldan 110 ile gidiyor arkada trafik oldu umrunda değil sağında geçerken söver gibi korna çaldım arkadan selektör yapıyor eğitim şart sol şerit kimsenin malı değil sollayıp orta şeride geçersin özellikle 50 yaş ve üzeri tayfada istediğim şeritten giderim gibi mantık var Elli yaş ve üzeri tayfadan disginiyorum. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 16:34 Paylaş Çarşamba 16:34 Forumda 50 yaş altı o kadar az kaldı ki.. 😃 1 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Çarşamba 16:35 Paylaş Çarşamba 16:35 Emre Şimşek yazdı: Forumda 50 yaş altı o kadar az kaldı ki.. 😃 150 yaş üstü var bir de 😂 1 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 16:55 Paylaş Çarşamba 16:55 Ü.Emre Kartal yazdı: 150 yaş üstü var bir de 😂 Döverim seni çocuk 1 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 08:36 Paylaş Perşembe 08:36 Hepiniz bir gün 50 olacaksınız.. O zaman anlayacaksınız ki, 50 yaş olunca bir şey olduğu yok Neysek oyuz. 2 6 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Perşembe 10:28 Paylaş Perşembe 10:28 Mehmet Ozyurek yazdı: Hepiniz bir gün 50 olacaksınız.. O zaman anlayacaksınız ki, 50 yaş olunca bir şey olduğu yok Neysek oyuz. Biri der ki, 50 yaşına nasıl girersen sonrası öyle gider, bir daha değiştiremezsin. O yüzden ne yapacaksan ondan önce yap. Özellikle sağlıkla ilgili. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Perşembe 11:12 Paylaş Perşembe 11:12 Bir de şu var, 40’ından sonra azanı teneşir paklarmış. Neyseki biz 40’ımızdan önce azd.. öhhööm şey konu neydi? 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hüseyin Sönmez yazdı: En azında gübre olarak değerlendirilmeli. Malesef olmuyor. Et tüketen canlı toprağa karışınca sıfır faydası var Yorum bağlantısı
Zeki Ağaçgözgü 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hepiniz bir gün 50 olacaksınız.. O zaman anlayacaksınız ki, 50 yaş olunca bir şey olduğu yok Neysek oyuz. Hepiniz bir gün sağlıklı bir şekilde 70 ide görürsünüz inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Zeki Ağaçgözgü 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hüseyin Sönmez yazdı: Çok şükür 49'um halen. Çok şükür hayatımın en güzel yıllarını 70 imden sonra yaşamaya başladım.İş yok. güç yok.Gam yok .kasavat yok.İnşallah sizlerde yaşayın. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Malesef olmuyor. Et tüketen canlı toprağa karışınca sıfır faydası var Önce biraz ot sokarız... Ağzına. Sonra gübre olur. Bu arada yaş ile ilgili en güldüğüm, 50 den sonra bayır aşağı diyorlar Ü.Emre Kartal yazdı: 150 yaş üstü var bir de 😂 Kaç kere 150 ?Adamın ilk kimliğini müzede tarih öncesi taş tablet olarak sergiliyorlar Yorum bağlantısı
Zeki Ağaçgözgü 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce (düzenlendi) Merhabalar. Allah'a şükürler olsun 50 yaş +20 yaş üzeri tayfadanım.Tır,kamyon,traktör gibi benden daha yavaş yol alan araçları sollayıp mümkün olduğunca sağ şeritte seyrederim. Ama hızla sol şerittekinin sağından geçmeye çalışarak,makas atarak,slalom yaparak trafik akışını tehlikeye sokanlar aracıma arkadan vuracaklar diye korkmuyor da değilim. Arkadaş hepimiz hayatta aynı yolun yolcususuyuz.. Varacağın yere benden önce veya sonra varmak sana stresten başka ne kazandıracak çok merak ediyorum. Allah hepimize trafikte sakin seyretme sabrı ihsan eylesin. Hepimize iyi seyirler. 17 dakika önce tarihinde Zeki Ağaçgözgü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts