Ahmet Kaleli Çarşamba 09:20 Paylaş Çarşamba 09:20 Arkadaşlar merhaba.Araç 2011 model hatchback mk 2,5 kasa 2011 model Ford Focus.Aracın ön sağ sinyal lambası yanmıyor. 3 çeşit sinyal ampulü var.Hangisini almalıyım? Link ekliyorum. https://www.per-accurate.com/p21w-py21w-p21-5w-how-do-i-choose/ Ayrıca sol sinyal turuncu yanıyor.Acaba turuncu olmasının sebebi ampülün kendi rengi mi yoksa far camından mı kaynaklanıyor? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 09:35 Paylaş Çarşamba 09:35 renk ampulden geliyor. osram diadem bau15 s alın rengi çok güzel Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli Çarşamba 09:41 Yazar Paylaş Çarşamba 09:41 Çağlar Bayur yazdı: renk ampulden geliyor. osram diadem bau15 s alın rengi çok güzel Çağlar abi linkini atıyorum bu ampul mü? https://www.yalazotomotiv.com.tr/ampul/osram-12v-93-ampul-21w-turuncu-yakin-tirnak--OSRAM-7507-39124 Normalde bau15 s yakın tırnak değil diye biliyorum.Yani tırnaklar tam karşılıklı oluyor.Ama ilanda yakın tırnak demiş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 12:09 Paylaş Çarşamba 12:09 bu boyalı ampül, diademin camının kendisi renkli . tırnağa bakmadım örnek tavsiye idi o focusa ne talmışsan şu an hatırlamadım kutusu bau15s miş. Yorum bağlantısı
İbrahim Uysal 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Yeni konu açmamak adına soruyorum h7 yerine kısa farlara H4 taksam bir sıkıntı yaşar mıyım? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 saat önce Paylaş 19 saat önce İbrahim Uysal yazdı: Yeni konu açmamak adına soruyorum h7 yerine kısa farlara H4 taksam bir sıkıntı yaşar mıyım? fiş uyar mı tabii ki olmaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İbrahim Uysal yazdı: Yeni konu açmamak adına soruyorum h7 yerine kısa farlara H4 taksam bir sıkıntı yaşar mıyım? Hiç biri diğerinin yerine uymaz. Bazı modeller yerine bazıları zorla uydurulur ama en azından ışık dağılımı bozulur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce odağı uymaz soketi uymaz deliği uymaz, h7 yerine h4 ün, ben taktım o başka farı kestim 3lü selektör procesi için Yorum bağlantısı
Recommended Posts