Armağan Pekatik Çarşamba 10:11 Paylaş Çarşamba 10:11 (düzenlendi) Evet ailemizin yeni üyesi. 40 yaşından sonra şaşırmışlığın vücud bulmuş hali Bundan sonra tek adresim ARN motor. Bu kadar iyi bir esnaf görmedim şimdiye kadar. (Sponsorlu değil) Artıları: Yüzünde kocaman bir gülücük 400cc ama 15bin devir. Abi bu kaçlık soruları. Bitmeyen ilgi. (Kimine göre artı) Eksileri: Bu yaşta bu oturma pozisyonu Abi bu kaçlık soruları. Bitmeyen ilgi. Kronik yağ kaçırması var bu modellerde. Üst kapak partikül contası zamanla akıtıyor. Dikkatli olmak, ara ara kontrol etmek lazım. ARN Motor garantiden ücretsiz düzeltti. Eve Kadar da teslim etti (İstanbul-Sakarya) Çarşamba 10:14 tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi 23 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Çarşamba 10:49 Paylaş Çarşamba 10:49 Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. "Merhaba" Kawasaki, kon'nichiwa (koniçiva). 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Çarşamba 11:39 Paylaş Çarşamba 11:39 Hayirli olsun; ben de '78 model olarak egitimlere gidiyorum; ileride ben de boyle bir baslik acarim insallah. Makine nefis, guzel gunlerde, saglik ve mutlulukla binin 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Çarşamba 11:43 Paylaş Çarşamba 11:43 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Bu kaçlık ? 1 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Çarşamba 11:51 Paylaş Çarşamba 11:51 Kawasaki'nin tasarımları hep çok iyidir, favori motorsiklet markam. Güle güle kullanın. Yahu bu yaşını başını alanlar şeytan işine merak salıyor. Niye? 3 2 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Çarşamba 11:57 Paylaş Çarşamba 11:57 Hay maşallah, güle güle kullanın... Allah kaza bela yatırma göstermesin. Hayalim... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 13:09 Paylaş Çarşamba 13:09 Çağrı Alaf yazdı: Kawasaki'nin tasarımları hep çok iyidir, favori motorsiklet markam. Güle güle kullanın. Yahu bu yaşını başını alanlar şeytan işine merak salıyor. Niye? Paçağina siçtuğum 7 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Çarşamba 13:14 Paylaş Çarşamba 13:14 Anacığım bi izin verse var ya Neyse hayırlısı olsun kazasız belasız 1 1 Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik Çarşamba 13:21 Yazar Paylaş Çarşamba 13:21 (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: Kawasaki'nin tasarımları hep çok iyidir, favori motorsiklet markam. Güle güle kullanın. Yahu bu yaşını başını alanlar şeytan işine merak salıyor. Niye? bknz: 40 yaş sendromu Bu arada 15 senedir fln motor sürüyorum Önceki motorlarım bu forumda vardır Çarşamba 13:43 tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Çarşamba 13:42 Paylaş Çarşamba 13:42 Fatih Keskin yazdı: Anacığım bi izin verse var ya Neyse hayırlısı olsun kazasız belasız Benimde hanım, sen motor alırsan çocukları nasıl tutarız diyor, vazgeçiyorum 1 Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik Çarşamba 13:44 Yazar Paylaş Çarşamba 13:44 Gökhan Tuna yazdı: Hayirli olsun; ben de '78 model olarak egitimlere gidiyorum; ileride ben de boyle bir baslik acarim insallah. Makine nefis, guzel gunlerde, saglik ve mutlulukla binin Naked candır. Boşverin siz SS i D: Cihat Küçükay yazdı: Benimde hanım, sen motor alırsan çocukları nasıl tutarız diyor, vazgeçiyorum Alamasanız da tutamazsınız. Kısmet bu işler. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Çarşamba 20:32 Paylaş Çarşamba 20:32 O bir Ninja 🥷 Hayırlı olsun kazasız cezasız,tekeri düz bassın 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen Perşembe 06:29 Paylaş Perşembe 06:29 Maşallah. Kazasız günlerde binin inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen Perşembe 06:53 Paylaş Perşembe 06:53 Allah kaza bela vermesin.Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan Perşembe 07:50 Paylaş Perşembe 07:50 Hayırlı olsun cihaz mükemmel görünüyor ama racing motor çok yorucu zevk için binilir ama ulaşım aracı olarak bence sıkıntılı.... benimde pandemi sonrası teşebbüslerim oldu o zaman motor olmadığından bajaj almak zorunda kaldım 250 lik 3 ay durdu bende sonra 400 lüğe geçtim baktım yetmiyor kendimi mt 09 araştırırken gördüm sonra dedim Ufuk bu iş sana göre değil altında ne varsa limitli zorlamaya başladım yol yakınken döndüm bu zevkten ama ekipmanım komple duruyor özetle Ankara da çalışan biri olarak bir süre erteledim bu hayalimi olurda ilerde sağlık elverir daha sakin bir şehre geçersem tekrar başlayabilirim. 6 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 14:27 Paylaş Perşembe 14:27 Çağrı Alaf yazdı: Kawasaki'nin tasarımları hep çok iyidir, favori motorsiklet markam. Güle güle kullanın. Yahu bu yaşını başını alanlar şeytan işine merak salıyor. Niye? isyan. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik Perşembe 15:00 Yazar Paylaş Perşembe 15:00 (düzenlendi) Ufuk Kılınçarslan yazdı: Hayırlı olsun cihaz mükemmel görünüyor ama racing motor çok yorucu zevk için binilir ama ulaşım aracı olarak bence sıkıntılı.... benimde pandemi sonrası teşebbüslerim oldu o zaman motor olmadığından bajaj almak zorunda kaldım 250 lik 3 ay durdu bende sonra 400 lüğe geçtim baktım yetmiyor kendimi mt 09 araştırırken gördüm sonra dedim Ufuk bu iş sana göre değil altında ne varsa limitli zorlamaya başladım yol yakınken döndüm bu zevkten ama ekipmanım komple duruyor özetle Ankara da çalışan biri olarak bir süre erteledim bu hayalimi olurda ilerde sağlık elverir daha sakin bir şehre geçersem tekrar başlayabilirim. zevk için o, günlük işler için bu var: Bu arada ben o düşünceye hiç kapılmadım. Xj6 Diversion F im oldu, sonra cb650r, şimdi daha da küçüğü, arada scooter bindim. Hiç daha büyüğü olsun daha hızlı gideyim diye düşünmedim. Yetmedi dediğim hiç olmadı yani Perşembe 15:02 tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 09:15 Paylaş Dün saat 09:15 Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah. 1300 gibi görünüyor. Frene basınca mı? Hayırlı olsun güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 10:24 Paylaş Dün saat 10:24 Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah. 1300 gibi görünüyor. Sie 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts