İçeriğe Yönlendir

Arkadaşlar Merhaba Deyin

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Armağan Pekatik
(düzenlendi)

Evet ailemizin yeni üyesi. 40 yaşından sonra şaşırmışlığın vücud bulmuş hali
Bundan sonra tek adresim ARN motor. Bu kadar iyi bir esnaf görmedim şimdiye kadar. (Sponsorlu değil) :D

Artıları:
Yüzünde kocaman bir gülücük
400cc ama 15bin devir.
Abi bu kaçlık soruları. Bitmeyen ilgi.  (Kimine göre artı)

Eksileri:
Bu yaşta bu oturma pozisyonu :D
Abi bu kaçlık soruları. Bitmeyen ilgi. 
Kronik yağ kaçırması var bu modellerde. Üst kapak partikül contası zamanla akıtıyor. Dikkatli olmak, ara ara kontrol etmek lazım. ARN Motor garantiden ücretsiz düzeltti. Eve Kadar da teslim etti (İstanbul-Sakarya)

image.png.d7eaa231117aae6b2dd35c7b5fef9177.png

image.png.35ccb3cdc4793a6489113a56318a2103.png

image.png.e683e142814c7d26f56127115e66f512.png

tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi
  • Beğen 23
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. :nazar:

"Merhaba" Kawasaki, kon'nichiwa (koniçiva).  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Hayirli olsun; ben de '78 model olarak egitimlere gidiyorum; ileride ben de boyle bir baslik acarim insallah.

Makine nefis, guzel gunlerde, saglik ve mutlulukla binin :nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Kawasaki'nin tasarımları hep çok iyidir, favori motorsiklet markam. Güle güle kullanın. Yahu bu yaşını başını alanlar şeytan işine merak salıyor. Niye? :fiuw:

• Beğen 3
  • Mutlu 2
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağrı Alaf yazdı:

Kawasaki'nin tasarımları hep çok iyidir, favori motorsiklet markam. Güle güle kullanın. Yahu bu yaşını başını alanlar şeytan işine merak salıyor. Niye? :fiuw:

Paçağina siçtuğum

• Mutlu 7
Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
(düzenlendi)
Çağrı Alaf yazdı:

bknz: 40 yaş sendromu :D
Bu arada 15 senedir fln motor sürüyorum
Önceki motorlarım bu forumda vardır

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Fatih Keskin yazdı:

Anacığım bi izin verse var ya

Neyse hayırlısı olsun kazasız belasız

Benimde hanım, sen motor alırsan çocukları nasıl tutarız diyor, vazgeçiyorum :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
Gökhan Tuna yazdı:

Hayirli olsun; ben de '78 model olarak egitimlere gidiyorum; ileride ben de boyle bir baslik acarim insallah.

Makine nefis, guzel gunlerde, saglik ve mutlulukla binin :nazar:

Naked candır. Boşverin siz SS i D: 

Cihat Küçükay yazdı:

Benimde hanım, sen motor alırsan çocukları nasıl tutarız diyor, vazgeçiyorum :fiuw:

Alamasanız da tutamazsınız. Kısmet bu işler. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

O bir Ninja 🥷

Hayırlı olsun kazasız cezasız,tekeri düz bassın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan

Hayırlı olsun cihaz mükemmel görünüyor ama racing motor çok yorucu zevk için binilir ama ulaşım aracı olarak bence sıkıntılı....  benimde pandemi sonrası teşebbüslerim oldu o zaman motor olmadığından bajaj almak zorunda kaldım 250 lik 3 ay durdu bende sonra 400 lüğe geçtim baktım yetmiyor kendimi mt 09 araştırırken gördüm sonra dedim Ufuk bu iş sana göre değil  altında ne varsa limitli zorlamaya başladım yol yakınken döndüm bu zevkten ama  ekipmanım komple duruyor :) özetle Ankara da çalışan biri olarak bir süre erteledim bu hayalimi  olurda ilerde sağlık elverir daha sakin bir şehre geçersem tekrar başlayabilirim. 

WhatsApp Image 2025-12-18 at 10.33.50.jpeg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Çağrı Alaf yazdı:

isyan.

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
(düzenlendi)
Ufuk Kılınçarslan yazdı:

Hayırlı olsun cihaz mükemmel görünüyor ama racing motor çok yorucu zevk için binilir ama ulaşım aracı olarak bence sıkıntılı....  benimde pandemi sonrası teşebbüslerim oldu o zaman motor olmadığından bajaj almak zorunda kaldım 250 lik 3 ay durdu bende sonra 400 lüğe geçtim baktım yetmiyor kendimi mt 09 araştırırken gördüm sonra dedim Ufuk bu iş sana göre değil  altında ne varsa limitli zorlamaya başladım yol yakınken döndüm bu zevkten ama  ekipmanım komple duruyor :) özetle Ankara da çalışan biri olarak bir süre erteledim bu hayalimi  olurda ilerde sağlık elverir daha sakin bir şehre geçersem tekrar başlayabilirim. 

WhatsApp Image 2025-12-18 at 10.33.50.jpeg

zevk için o, günlük işler için bu var:
image.jpeg.c6568594f5baeb9c992a0eb6c92e59f9.jpeg

Bu arada ben o düşünceye hiç kapılmadım. Xj6 Diversion F im oldu, sonra cb650r, şimdi daha da küçüğü, arada scooter bindim. Hiç daha büyüğü olsun daha hızlı gideyim diye düşünmedim. Yetmedi dediğim hiç olmadı yani

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Ozyurek yazdı:

Maşallah. 1300 gibi görünüyor. :tongue:

Frene basınca mı? :crazy:

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mehmet Ozyurek yazdı:

Maşallah. 1300 gibi görünüyor. :tongue:

Sie 

454F677C-FB76-4D13-82FF-951FAA84B41E.jpeg

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...