Oğuzkan Işık Çarşamba 14:28 Paylaş Çarşamba 14:28 (düzenlendi) Merhabalar 1 aydır zorlu araç arama sürecinden sonra buldum içime sineni. Abilerim sağolsun bir kaç arabadan soğuttular. Metin abi benzinli turbolu al dedi Hasan abi model düşürme dedi hiç birini dinlemedim Babama 308 almıştık yaz aylarında. Sürüşü çok keyif vermişti. İşe gidip gelirken otoban kullanıyorum artık. Egea biraz yormaya başlamıştı. 2016 model 1.6 e-hdi 115 beygir manuel classic edition plus 140 binde sadece sağ ön çamurluk değişik. Tüm bakımları yapışmış akü ve kronik olan start stop müşürü değişmiş triger balatalar vs yeni Otomatik park, kör nokta uyarıcı, alarm, sonradan takılmış orjinal car play ve geri görüş kamerası, karartılmış arka camlar otomatik ful led farlar kararan iç dikiz aynası, ayak altı aydınlatma, ayna altı karşılama ışıkları, yokuş kalkış desteği, cam tavan, elektronik el freni hız sabitleyici gibi özellikleri var. Yine alış satış aynı günde yaptım ama alıcı tarafından yaşanan aksaklıklardan ötürü bugün bayağı yorucu geçti. Henüz hiç bir yerini kurcalamaya vakit bulamadım paspas ne var onu bile görmedim . Noterin önünde ilk defa karşılaştık araç ile. Biraz inceleme ve turlama sonrası almaya karar verdim. Allah dileyen herkese daha güzellerini nasip etsin. Çarşamba 14:29 tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi 31 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Çarşamba 14:40 Paylaş Çarşamba 14:40 Hayırlı olsun, sağlıkla kullanın, 350 den fazla vermemişsindir 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Çarşamba 14:48 Yazar Paylaş Çarşamba 14:48 Furkan Avcı yazdı: Hayırlı olsun, sağlıkla kullanın, 350 den fazla vermemişsindir Sağol abi. Adamı döverler ne 350si Yorum bağlantısı
Murat Azalma Çarşamba 14:50 Paylaş Çarşamba 14:50 Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah Oğuzkan 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Çarşamba 14:52 Yazar Paylaş Çarşamba 14:52 Murat Azalma yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah Oğuzkan Teşekkür ederim Murat abi. Seni arayacaktım yine bi tane araç için ama bütçenin çok üstünde kalıyordu Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Çarşamba 14:53 Paylaş Çarşamba 14:53 Benim çok beğendiğim bi model. Sürüş dinamikleri C segmenti seviyesinde kafaya oynar. Otomatik şartı aranmıyorsa mis gibi tercih.. Güzel günlerde kullan abi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın Çarşamba 15:09 Paylaş Çarşamba 15:09 Hayırlı olsun kardeşim. Kazasız belasız cezasız güzel günlerde kullan. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör Çarşamba 15:51 Paylaş Çarşamba 15:51 Hayırlı, uğurlu olsun. İyi günlerde kullan. Araba manuel (öyle gördüm) Ankara da zor yorar adamı. Beğenmesen 350 ye alırım 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Çarşamba 15:55 Paylaş Çarşamba 15:55 Oğuzkan Işık yazdı: Metin abi benzinli turbolu al dedi Hasan abi model düşürme dedi hiç birini dinlemedim Öncelikle Tekrardan hayırlı olsun maşallah 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Çarşamba 16:02 Yazar Paylaş Çarşamba 16:02 Görkem Karakaş yazdı: Benim çok beğendiğim bi model. Sürüş dinamikleri C segmenti seviyesinde kafaya oynar. Otomatik şartı aranmıyorsa mis gibi tercih.. Güzel günlerde kullan abi Teşekkür ederim Görkem evet otomatik şartımız yok hatta otomatik istemiyor eşim Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun kardeşim. Kazasız belasız cezasız güzel günlerde kullan. Sağol ağbii Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkürler Aytac Sakal yazdı: Hayırlı Olsun Kazasız Belasız . Sağol Aytaç abi Haşmet Güngör yazdı: Hayırlı, uğurlu olsun. İyi günlerde kullan. Araba manuel (öyle gördüm) Ankara da zor yorar adamı. Beğenmesen 350 ye alırım Egeaya da öyle didin almadın dedem 😄 Metin Akbal yazdı: Öncelikle Tekrardan hayırlı olsun maşallah Ne kadar ayıp 😀 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Çarşamba 16:27 Paylaş Çarşamba 16:27 Hayırlı olsun Ters yöne hareket eden kadranlara bi türlü alışamıyorum 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Çarşamba 16:31 Paylaş Çarşamba 16:31 Bi ara bizde 2 tane vardı çok güzel seçim denerim bi akşam 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Çarşamba 16:32 Paylaş Çarşamba 16:32 Oğuzkan Işık yazdı: Ne kadar ayıp Neyin artistliğini yapiyon Mötön öböyödö Hösön öböyödö dönlömödöm 🤣 Madalya taktılar sanki dinlemedin diye kaskoda indirim yaptılar Hasan abin mazotta indirim yaptı Metin abin bedava danışmanlık hizmeti sundu Emmi kaskolu Mercedes karttan çekti 😆 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Çarşamba 16:40 Yazar Paylaş Çarşamba 16:40 Metin Akbal yazdı: Neyin artistliğini yapiyon Mötön öböyödö Hösön öböyödö dönlömödöm 🤣 Madalya taktılar sanki dinlemedin diye kaskoda indirim yaptılar Hasan abin mazotta indirim yaptı Metin abin bedava danışmanlık hizmeti sundu Emmi kaskolu Mercedes karttan çekti 😆 Bak bak hareketlere bak Hasan abim kaave ısmarlayacak 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Çarşamba 16:51 Paylaş Çarşamba 16:51 Hayırlı olsun Kara kuzu, pejoya dönüş iyi gelmiş tork candır 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Çarşamba 17:17 Paylaş Çarşamba 17:17 Nefis renk, nefis araba, guzel gunlerde, saglik ve mutlulukla kullanin 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 17:26 Paylaş Çarşamba 17:26 DV6C (9HD/9HR) hayırlı olsun Kanka senin yeni makinenin kaputunun altında yatan canavarı sana şöyle özetleyeyim o 1.6 e-HDi dediğin motor aslında efsane DV6C blok ve mühendislik olarak tam bir sanat eseri. Millet sadece gaza basıp gidiyorum sanır ama senin araba özellikle o 2100 devir bandında %38,5 gibi muazzam bir termal verimle çalışıyor ki bu içten yanmalı motor dünyasında ciddi saygı duyulacak bir rakam yani koyduğun mazotu ziyan etmeyip neredeyse %40'ını saf güce çeviriyor o yüzden gaza basınca hem yapıştırıyor hem de kokluyor bildiğin atom karınca gibi makine almışsın gücünü veriminden alıyor kardeşim tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız bin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Çarşamba 17:32 Paylaş Çarşamba 17:32 Hayırlı olsun güle güle kullan Oğuzkan. Çok güzel görünüyor Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür Çarşamba 17:47 Paylaş Çarşamba 17:47 Güzel araba , şimdiki sorunlu motorlardan değil. İç konsol ve direksiyonu çok güzel. Allah kaza bela vermesin... 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Çarşamba 18:09 Paylaş Çarşamba 18:09 Hayırlı olsun güle güle kullan, rengi pek güzel 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu Çarşamba 18:14 Paylaş Çarşamba 18:14 Şirkette vardı aynısından.Hiç sorun yaşamadık 156.000 Km kullandık.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Çarşamba 18:27 Paylaş Çarşamba 18:27 Maşallah güle güle kullan Oğuzkan. Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts