Oğuzkan Işık Perşembe 07:39 Yazar Paylaş Perşembe 07:39 İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun maşallah Teşekkürler abi 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Perşembe 08:13 Paylaş Perşembe 08:13 Oğuzkan Işık yazdı: Yahu teşekkürler teşekkürler Oğuzkan Işık yazdı: sen çıkınca haber ver ben çayımı içip yetişirim Yoo hiç de kıskanmadım 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün Perşembe 08:51 Paylaş Perşembe 08:51 haıyrlı olsun abi kazasız belasız. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 09:06 Yazar Paylaş Perşembe 09:06 Muhammet Ergün yazdı: haıyrlı olsun abi kazasız belasız. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Perşembe 09:11 Paylaş Perşembe 09:11 (düzenlendi) Maşallah. Abi kazasız belasız iyi günlerde bin. Bakımları zaten yapılmış, diri de duruyor. Hiç üzmez. Yalnız biraz kuyruğu eğri gibi. Perşembe 09:13 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 09:15 Yazar Paylaş Perşembe 09:15 Çağrı Alaf yazdı: Maşallah. Abi kazasız belasız iyi günlerde bin. Bakımları zaten yapılmış, diri de duruyor. Hiç üzmez. Yalnız biraz kuyruğu eğri gibi. Sağolasın Çağrı. Evet eğri. Senin getirmeyi unuttuğun çukulata ile düzeltiriz ne dersin 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Perşembe 09:17 Paylaş Perşembe 09:17 Oğuzkan Işık yazdı: Sağolasın Çağrı. Evet eğri. Senin getirmeyi unuttuğun çukulata ile düzeltiriz ne dersin Yav senin canın sağolsun abime en güzel hemi de çifte gavrulmuş gayfeylen. Temmuz'da oralardayım. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 09:37 Yazar Paylaş Perşembe 09:37 Çağrı Alaf yazdı: Yav senin canın sağolsun abime en güzel hemi de çifte gavrulmuş gayfeylen. Temmuz'da oralardayım. Göreceğiz bakalım Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Perşembe 09:44 Paylaş Perşembe 09:44 Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Perşembe 09:45 Paylaş Perşembe 09:45 O değilde profil resmi değişmiş, egea'yı göremeden direk 308e geçiş olmuş arabam özgürlüğüne kavuştu sonunda 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 09:50 Yazar Paylaş Perşembe 09:50 Selçuk Bakış yazdı: O değilde profil resmi değişmiş, egea'yı göremeden direk 308e geçiş olmuş arabam özgürlüğüne kavuştu sonunda Cuma 207 ile gelde bi mıncıklayım onu ben 1 Yorum bağlantısı
Harun Özden Perşembe 09:52 Paylaş Perşembe 09:52 Hayırlı olsun Oğuz, güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 09:59 Yazar Paylaş Perşembe 09:59 Harun Özden yazdı: Hayırlı olsun Oğuz, güle güle kullan Sağol Harun abi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 10:27 Yazar Paylaş Perşembe 10:27 Kemal Korkmaz yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullan Kemal abim teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Perşembe 10:40 Paylaş Perşembe 10:40 Oğuzkan Işık yazdı: Cuma 207 ile gelde bi mıncıklayım onu ben Malzeme vs getireceğiz, iş yerinin arabasıyla geleceğim, 2025 caddy, bende olursa onu kurcalarız Yorum bağlantısı
İnan Çınar Perşembe 12:40 Paylaş Perşembe 12:40 Ooo kardeşime yakışır 🤌 Güle güle kullan. Egea ne ara satıldı? Kaçırmışım. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Derya Perşembe 12:51 Paylaş Perşembe 12:51 Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın inşallah Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol Perşembe 12:52 Paylaş Perşembe 12:52 Kazasız belasız güzel günlerde kullanın... Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 13:59 Yazar Paylaş Perşembe 13:59 İnan Çınar yazdı: Ooo kardeşime yakışır 🤌 Güle güle kullan. Egea ne ara satıldı? Kaçırmışım. Sağol İnan abii Dün satıldı egea abi. Her zamanki gibi aynı noterde hallettim peşpeşe. 1 aya yakındır ilandaydı egea. Çok alıcı çıktı çoktan satılmıştı da araba bulamadım diye vermemiştim. Serkan Derya yazdı: Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın inşallah Serhan Gürbüzol yazdı: Kazasız belasız güzel günlerde kullanın... Teşekkürler Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 14:30 Paylaş Perşembe 14:30 Furkan Avcı yazdı: Hayırlı olsun, sağlıkla kullanın, 350 den fazla vermemişsindir bizim kuşu koymamışsın? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 16:46 Paylaş Perşembe 16:46 Oğuzkan hocam hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 17:07 Yazar Paylaş Perşembe 17:07 Mehmet Yeter yazdı: Oğuzkan hocam hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Teşekkür ederim Mehmet abi 1 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu Perşembe 17:18 Paylaş Perşembe 17:18 Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz Perşembe 17:40 Paylaş Perşembe 17:40 Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.100bin km'de alıp 5,5 yıl Mondeo'da bu motorla 70bin km yol yaptık, tık demedi.Taş gibidir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts