Oğuzkan Işık Perşembe 18:53 Yazar Paylaş Perşembe 18:53 Sermet Gündoğdu yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. Teşekkür ederim Sermet abi Emrah Korkmazz yazdı: Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.100bin km'de alıp 5,5 yıl Mondeo'da bu motorla 70bin km yol yaptık, tık demedi.Taş gibidir. Sağol Emrah abi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cumartesi 07:10 Yazar Paylaş Cumartesi 07:10 Fatih Evcin yazdı: hayırlı uğurlu olsun. Teşekkürler abi Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Cumartesi 12:58 Paylaş Cumartesi 12:58 Alır almaz yıkamaya koşmuş. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cumartesi 13:13 Yazar Paylaş Cumartesi 13:13 Hasan Karabekiroglu yazdı: Alır almaz yıkamaya koşmuş. Muhtemelen 5 6 ay yıkanmaz abi egeayı 3 kere yıkamıştım bide satış öncesi bıcı bıcıya soktum. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Cumartesi 15:47 Paylaş Cumartesi 15:47 😳 Oğuzkan hayırlı olsun,kazasız cezasız, Maşallah 🧿 Peugeot 508 den başlar 😉 demişmiydim 🤔 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cumartesi 16:15 Yazar Paylaş Cumartesi 16:15 Adnan Çakır yazdı: 😳 Oğuzkan hayırlı olsun,kazasız cezasız, Maşallah 🧿 Peugeot 508 den başlar 😉 demişmiydim 🤔 Sağol abi. Arkaya +200 yazarım senin hatrına 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cumartesi 17:28 Yazar Paylaş Cumartesi 17:28 Serkan Maden yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 18:01 Paylaş Cumartesi 18:01 Kardeşim güle güle kullan. Maşallah Tipini çok beğendiğim, donanımını çek beğendiğim, audiden sonra yerine almak için çok araştırdığım bir araç. Hala da hevesim geçmiş değil. Bir vesile olursa yine bu araçla ilgilenebilirim. Çok doğru bir seçim. 1 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu Cumartesi 18:47 Paylaş Cumartesi 18:47 Hayırlı olsun, aynı aracın otomatiğini kullanmıştım. İyi yol tutan keyifli araçtır. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cumartesi 19:13 Yazar Paylaş Cumartesi 19:13 Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun Oğuzkan Teşekkür ederim abi Mehmet Ozyurek yazdı: Kardeşim güle güle kullan. Maşallah Tipini çok beğendiğim, donanımını çek beğendiğim, audiden sonra yerine almak için çok araştırdığım bir araç. Hala da hevesim geçmiş değil. Bir vesile olursa yine bu araçla ilgilenebilirim. Çok doğru bir seçim. Sağol emmi. Babama aldığımızdan beri istiyordum almayı. Virajları çok iyi, ki bunun daha iyi, lastik ebat farkından sanırım. Bence vakit kaybetmeden almalısın. Bu pakette otomatik vites hiç yok ama üretilmemiş. Bir ülke için üretilmiş fakat emisyon değerleri sınırın üstünde kaldığından buralara biraz serpiştirmişler bu paketleri. Bu şekilde okumuştum bir yerde Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 19:57 Paylaş Cumartesi 19:57 Oğuzkan Işık yazdı: Babama aldığımızdan beri istiyordum almayı. Evet ben de seni arayıp sormuştum hatırlarsan. Ancak bana otomatik lazım olur ve EAT olmalı. 6 veya 8 kaç varsa artık. Acil bir durum değil zaten, ya opel yerine ya qashqai yerine düşünürüm. Elektrikli bizdeki cazibesini yitirirse opel yerine düşünürüm. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cumartesi 20:28 Yazar Paylaş Cumartesi 20:28 Mehmet Ozyurek yazdı: Evet ben de seni arayıp sormuştum hatırlarsan. Ancak bana otomatik lazım olur ve EAT olmalı. 6 veya 8 kaç varsa artık. Acil bir durum değil zaten, ya opel yerine ya qashqai yerine düşünürüm. Elektrikli bizdeki cazibesini yitirirse opel yerine düşünürüm. Evet hatırlıyorum. Makyajlı dizellerin bir kısmınfa 8 var diye biliyorum emin değilim ama, vites topuzu farklı onların minik bişey. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 11:34 Yazar Paylaş Dün saat 11:34 Lassa snoways4 kışlık aldım 1 takım 2025 30.hafta üretimleri. 3500 liradan aldım. Pamuk edişın 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts