Metin Akbal 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 Manuel arabalarınız … 🤔 Vazgeçtim manuele para mı verilir 😆 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 29 Aralık 2025 Yazar Paylaş 29 Aralık 2025 Metin Akbal yazdı: Manuel arabalarınız … 🤔 Vazgeçtim manuele para mı verilir 😆 Hele hele düne kadar manule biniyordu 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: Hele hele düne kadar manule biniyordu 11 sene once otomatiğe para mı verilir diyorduk fikirler değişir belki 11 sene sonda otomatiğe para mı verilir diyecez 😃 Kampanya denk gelmeseydi 11 sene önce otomatik hitler motor Octi alacaktım 2. eline param yetmedi sıfır Opel aldım işte 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 31 Aralık 2025 Yazar Paylaş 31 Aralık 2025 İlk ölçüm deposunu doldurdum dün. 628 kmde 35.46 litre mazot aldı depo. Ortalama hız 52 kmh Yol bilgisayarı 6.0 litre ölçerken pompa ölçümü 5.65 litre çıkıyor. Para olarak baktımızda 3.06 lira yakmış km başına. Tüplü egea aynı güzergahlarda en son 2.20 lira civarı yakıyordu ama hız ortalaması daha düşüktü. Günşük kullanımın çeyrek mesafesinde motor çok ısınamıyor yaz aylarında daha makul bir yakıtı olacağını düşünüyorum. Yakıtı memnun edici bir seviyede benim için 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: İlk ölçüm deposunu doldurdum dün. 628 kmde 35.46 litre mazot aldı depo. Ortalama hız 52 kmh Yol bilgisayarı 6.0 litre ölçerken pompa ölçümü 5.65 litre çıkıyor. Aynı şey benimde başıma geldi bana dediler ki pompa erken atmıştır Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 31 Aralık 2025 Yazar Paylaş 31 Aralık 2025 Metin Akbal yazdı: Aynı şey benimde başıma geldi bana dediler ki pompa erken atmıştır Tabanca atınca ben biraz daha gırtlaklattım abi yavaş ayarda doldurtuyorum üstelik Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Metin Akbal yazdı: Aynı şey benimde başıma geldi bana dediler ki pompa erken atmıştır geçen depoyu fulledim yeni pompacı işe başlamıştı. 60 km sonra çeyrek depo indi. tekrar gittim bu sefer taşana kadar doldur dedim. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 31 Aralık 2025 Yazar Paylaş 31 Aralık 2025 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: lpg candır Yokuşta görürüm o lpgyi can mı canan mı otobanda önümden çok arkama bakıyodum Metin Uzunoğlu yazdı: geçen depoyu fulledim yeni pompacı işe başlamıştı. 60 km sonra çeyrek depo indi. tekrar gittim bu sefer taşana kadar doldur dedim. Tabanca tam açıkken köpürtüyor erken atıyor tetik hocam ben en alt kademede doldurmalarını istiyorum hep 31 Aralık 2025 tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: en alt kademede doldurmalarını istiyorum Bunu söyleyince pompacı sevecek gibi bakmıyor mu sana 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 31 Aralık 2025 Yazar Paylaş 31 Aralık 2025 Alptuğ Özcan yazdı: Bunu söyleyince pompacı sevecek gibi bakmıyor mu sana Adamı ham yaparım 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Ocak Yazar Paylaş 20 Ocak Direksiyonu çevirirken, durmak üzereyken ve kalkış yaparken, araç esnediğinde ve düşük hızlarda ivmelenirken tok bir tıkırtı sesi geliyordu. İlk olarak aklıma amortisör takozu geldi. Ses aldığımdan beri var fakat 2 gündür çok artmıştı. Sağ rot başı emekliye ayrılmış. Körüğü sağlamdı ama bozulmuş nasıl olduysa. Orjinali 3500 lira civarıydı ayd marka aldım 350 liraya. Yaza kadar götürür sanırım sağ sol değişti. Tekrar rot ayarı yapıldı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: Direksiyonu çevirirken, durmak üzereyken ve kalkış yaparken, araç esnediğinde ve düşük hızlarda ivmelenirken tok bir tıkırtı sesi geliyordu bu sorada sağ camı da açıp kapatırken ... neler yapıonunz siz öyle tyollarda ne atraksiyon Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Ocak Yazar Paylaş 20 Ocak Çağlar Bayur yazdı: bu sorada sağ camı da açıp kapatırken ... neler yapıonunz siz öyle tyollarda ne atraksiyon Hepsi bir arada değil be ağbii 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: Direksiyonu çevirirken, durmak üzereyken ve kalkış yaparken, araç esnediğinde ve düşük hızlarda ivmelenirken tok bir tıkırtı sesi geliyordu. İlk olarak aklıma amortisör takozu geldi. Ses aldığımdan beri var fakat 2 gündür çok artmıştı. Sağ rot başı emekliye ayrılmış. Körüğü sağlamdı ama bozulmuş nasıl olduysa. Orjinali 3500 lira civarıydı ayd marka aldım 350 liraya. Yaza kadar götürür sanırım sağ sol değişti. Tekrar rot ayarı yapıldı. Geçmiş olsun ayd rot başı ses yapmaz rot ayarı yapar😁 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Geçen hafta cumartesi günü termostat contasından su kaçağı nedeniyle yenisi ile değiştirdik. Contada bir problem görünmüyordu ama sanırım gövdesi eğrildi. Km 144850 Orjinal termostat 1.700 tl İşçilik 1.500 tl Dün arka kapı gergilerinin açılıp kapanırken çat çat ses yapmasına sebep olan papuçlarını değiştirdim. Önleri de başka zaman değiştireceğim hafif bir ses var şuanda. Arkalar kötü durumdaydı. İnternette tamir takımı var iki kapı için 500 tl civarı. Bugüne kadar bir çok aracın kapı döşemesini söktüm ama bu arabanınki kadar tırnakları zor çıkanı görmedim. Döşeme de oldukça mukavemetli esnetemiyorum. Sökme aparatlarını dahi zor soktum araya. Baştan söyleyim dayson kullanılmadı Döşemeyi aldıktan sonra T35 anahtar ile direklerdeki bağlantıyı söküyoruz. Kapı hoparlörünü de T20 anahtar ile yerinden çıkarıyoruz. Kapı gergisini kapıya bağlayan 2 tane 10luk somunu çıkarıyoruz. Sonra gergilerin papuçlarını bir arada tutan perçinleri 6lık matkap ucu ile eritip ince tornavida veya çivi ile çuvadan çıkarıyoruz. Papuçları değiştirip tamirtakımın içinden çıkan gres ile yağlamayı yapıyoruz. Perçinlerin yerine yine tamir takımında bulunun civata ve somunu takıyoruz. Bu kısım biraz sıkıntılı. 2 tane olduğu için karşılıklı sıkmak lazım aksi halde kasıyor. Ha birde papuçları ters takmamaya özen gösterelim. Tekrar söküp takmak zorunda kaldım fotoğrafta görünüyor 😄 Burada aşınan ve yeni papuç arasındaki fark bariz belli Bugünde yıkamasını yaptım 7 saat önce tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce ikspirtiz buna sök tak yazar dememedi deme Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ikspirtiz buna sök tak yazar dememedi deme Yazmazsa.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Yazmazsa.. Satacağın zaman ilana Kapı gergileri değiştirildi yazarsın. Alacak adamda onu okuyup gelir. Haa ekspertizde kapı sök tak derlerse , gergi değişti diye yazmıştım der işin içinden çıkarsın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: ekspertizde kapı sök tak derlerse , alıcı sonraki saniye mekandan çıkıp gitmiş olur Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: alıcı sonraki saniye mekandan çıkıp gitmiş olur Giderse gitsin, galerici değilizki iş olmadı diye üzülelim. Al satcı hiç değiliz. Alacak adamda bi zahmet okusun gelsin. Sorumluluk bize ait değil. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Satacağın zaman ilana Kapı gergileri değiştirildi yazarsın. Alacak adamda onu okuyup gelir. Haa ekspertizde kapı sök tak derlerse , gergi değişti diye yazmıştım der işin içinden çıkarsın. Abi kapı gergisinden öyle bir muhabbet çıkmazki. Kapı menteşelerine dokunmadım sonuçta. Çağlar abi eksperlerin herşeyi abartmasına değindi bence orada. Alptuğ Özcan yazdı: Mekan güzelmiş Soba da var misss en sevdiğim Yorum bağlantısı
Recommended Posts