Murat Sahın 2 Mart Paylaş 2 Mart Bozdun mu yoksa bozuk mu aldın anlamadım ama neyse Bir ara benim kapı döşemelerini de sökelim... 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Mart Yazar Paylaş 2 Mart Metin Akbal yazdı: Hangi aya Sonbahar aylarından birini seç Murat Sahın yazdı: Bozdun mu yoksa bozuk mu aldın anlamadım ama neyse Bir ara benim kapı döşemelerini de sökelim... Bozuk aldım. Olur sökelim saatlik 1000 papel işçilik yazarım Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Mart Paylaş 2 Mart Oğuzkan Işık yazdı: 1000 papel işçilik yazarım 350 değil miydi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart Paylaş 2 Mart Mehmet Yeter yazdı: 350 değil miydi? 4 kapı var ama, indirim de yapmış 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Mart Yazar Paylaş 2 Mart Mehmet Yeter yazdı: 350 değil miydi? O alırken Çağlar Bayur yazdı: 4 kapı var ama, indirim de yapmış Ben 2 kapıyı çay çorba vs içe içe 2 saatte yaptım 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 Mart Paylaş 2 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Olur sökelim saatlik 1000 papel işçilik yazarım Neyse nasıl olsa ben gelmeyecem sen sökmeyecen derken bu iş yürümeyecek 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Bugün bakımını yaptım. Km 148800 7 8 bin gibi olmuştu önceki bakımdan beri. Total 5 30 yağ Orjinal yağ hava mazot filtresi yan sanayi polen filtresi 3000 tl verdim malzemelere. Mazot filtresi 1 saat civarı uğraştırdı. Muhtemelen el pompası yavaş çekiyor. En son yine dayson sağolsun kurtardı silikon ucunu çıkış kısmına dayayıp biraz emcükledim ve mazot sağolsun geldi 4 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: emcükledim ve mazot Bende diyorum gözleri niye çapraz bakıyo bunun 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 43 dakika önce Yazar Paylaş 43 dakika önce Alptuğ Özcan yazdı: Bende diyorum gözleri niye çapraz bakıyo bunun Sen daha iyi halime denk geldin. 10 dk erken gelseydin beraber emcüklerdik 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts