Metin Uzunoğlu 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Dizel candır. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun Ters yöne hareket eden kadranlara bi türlü alışamıyorum Sağduyuya ters gibi 17 Aralık 2025 tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Aralık 2025 Yazar Paylaş 17 Aralık 2025 Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun Ters yöne hareket eden kadranlara bi türlü alışamıyorum Sürerken çok göze gelmiyor abi. Teşekkür ederim Fatih Keskin yazdı: Bi ara bizde 2 tane vardı çok güzel seçim denerim bi akşam Depoyu doldurdum cuma gecesine hazır Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun Kara kuzu, pejoya dönüş iyi gelmiş tork candır Kendi kara değil ama biliyorsun oğlan öyle seviyor abi teşekkürler Gökhan Tuna yazdı: Nefis renk, nefis araba, guzel gunlerde, saglik ve mutlulukla kullanin Teşekkürler Gökhan abi Eyüp Çetin yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullan Oğuzkan. Çok güzel görünüyor Allah kaza bela vermesin. Eyüp hocam teşekkür ederim. Murat Öngür yazdı: Güzel araba , şimdiki sorunlu motorlardan değil. İç konsol ve direksiyonu çok güzel. Allah kaza bela vermesin... Teşekkürler. Direksiyon hissiyatı da çok güzel. Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullan, rengi pek güzel Sağol Köksal abi Gökhan Aksu yazdı: Şirkette vardı aynısından.Hiç sorun yaşamadık 156.000 Km kullandık.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Teşekkürler Önder Özcan yazdı: Maşallah güle güle kullan Oğuzkan. Hayırlı olsun Sağol abi. Yarışalım mı? Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Dizel candır. Metin hocam teşekkür ederim. Valla özlemişim dizeli, torku. Çok yoruluyormuşum, sanki araba sürmüyor da dövüşüyormuşum egeada 4 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: Sağol abi. Adamı döverler ne 350si Ayıp ama bizim ilanlara 350 350 sallıyorsun Biz seni dövüyor muyuz ? 4 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 Hayırlı olsun, minimalist iç mekan hoş görünüyor. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Aralık 2025 Yazar Paylaş 17 Aralık 2025 Furkan Avcı yazdı: Ayıp ama bizim ilanlara 350 350 sallıyorsun Biz seni dövüyor muyuz ? Sen uzaktasın abi hem sana 400 dedim ben dün Evren Erakçora yazdı: Hayırlı olsun, minimalist iç mekan hoş görünüyor. Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 (düzenlendi) Hayirli olsun Çok severim,minnacık direksiyon sonrası diger arabalarin ki gemi dümeni gibi gelecek,manuel candır 17 Aralık 2025 tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Aralık 2025 Yazar Paylaş 17 Aralık 2025 Fikri Keleş yazdı: Hayirli olsun Çok severim,minnacık direksiyon sonrası diger arabalarin ki gemi dümeni gibi gelecek,manuel candır Teşekkürler abi Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 (düzenlendi) Hocam hayırlı olsun. Geçen sene active paketini dizel otomatik satmıştım. Keyifli sürüşü var. yakıt süper. Güzel araç. Güle güle kullanın ancak anlamadığım bir nokta var. benim aracım 2015 modeldi ve bluehdi motoru vardı. adblue sistemli. Sizinkinde neden e-hdi var anlamadım? Manuel olduğu için mi acaba? 17 Aralık 2025 tarihinde Tayfun Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Aralık 2025 Yazar Paylaş 17 Aralık 2025 Tayfun Aydın yazdı: Hocam hayırlı olsun. Geçen sene active paketini dizel otomatik satmıştım. Keyifli sürüşü var. yakıt süper. Güzel araç. Güle güle kullanın ancak anlamadığım bir nokta var. benim aracım 2015 modeldi ve bluehdi motoru vardı. adblue sistemli. Sizinkinde neden e-hdi var anlamadım? Manuel olduğu için mi acaba? Teşekkürler. Evet otomatiklerde adblue var manueller e hdi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Aralık 2025 Paylaş 17 Aralık 2025 hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun renk çok güzel kasa çok güzel 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 18 Aralık 2025 Paylaş 18 Aralık 2025 Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 18 Aralık 2025 Paylaş 18 Aralık 2025 Üffff üffff maşallah. Tekeri düz bassın, güle güle kahkahalarla kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 18 Aralık 2025 Paylaş 18 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: Teşekkür ederim Murat abi. Seni arayacaktım yine bi tane araç için ama bütçenin çok üstünde kalıyordu Her zaman, yapabileceğim her konuda , elimden geleni yaparım. Bir sonraki sefere sıfır km inşallah 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Aralık 2025 Yazar Paylaş 18 Aralık 2025 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun renk çok güzel kasa çok güzel Sağol Mehmet abi Servet Aydın yazdı: Kaça almış kaça almış? Doğum günün kutlu olsun abi Hakan Berk yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın Teşekkürler Cihat Küçükay yazdı: Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Teşekkürler Cihat abi Ayhan Asil yazdı: Üffff üffff maşallah. Tekeri düz bassın, güle güle kahkahalarla kullanın. Teşekkürler Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun Teşekkürler Murat Azalma yazdı: Her zaman, yapabileceğim her konuda , elimden geleni yaparım. Bir sonraki sefere sıfır km inşallah Sağol abi inşallah 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 18 Aralık 2025 Paylaş 18 Aralık 2025 Kazasız günlerde binin inşallah. Gerçekten iyi tercih olmuş. Benzinli olanını eşime almıştım çok keyifli ve pratik bir model. Egeadan sonra çok iyi gelecektir diye düşünüyorum... 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Aralık 2025 Yazar Paylaş 18 Aralık 2025 Cem Dilmen yazdı: Kazasız günlerde binin inşallah. Gerçekten iyi tercih olmuş. Benzinli olanını eşime almıştım çok keyifli ve pratik bir model. Egeadan sonra çok iyi gelecektir diye düşünüyorum... Teşekkür ederim hocamm. Gerçekten çok keyifli bir araç Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 18 Aralık 2025 Paylaş 18 Aralık 2025 Hayırlı olsun, Allah kaza bela ceza göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Aralık 2025 Paylaş 18 Aralık 2025 Oğuzkan, hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 18 Aralık 2025 Paylaş 18 Aralık 2025 5.kez hayırlı olsun Güzel günlerde kullan En kısa zamanda görüşelim bi çevreyoluna çıkalım Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Aralık 2025 Yazar Paylaş 18 Aralık 2025 Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun, Allah kaza bela ceza göstermesin. Teşekkürler Tamer Topaç yazdı: Oğuzkan, hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan. Sağol abi Alptuğ Özcan yazdı: 5.kez hayırlı olsun Güzel günlerde kullan En kısa zamanda görüşelim bi çevreyoluna çıkalım Yahu teşekkürler teşekkürler sen çıkınca haber ver ben çayımı içip yetişirim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts