Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Selçuk Keleş yazdı: Bu sene ne sıcak yaptı be hiç sorma, hem fırın gibi hemde rüzgar fenaydı, sonbahar gelse artık, 15-20 güne dönecek gibi hava.... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Artık bir ay öncesini yaşıyoruz son birkaç yıldır 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce takvimler bir kere güncellense herşey normal aslında, sorun bizim 24 saat sisteminde, parabolik bir yörüngedeyiz dairesel değil Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: takvimler bir kere güncellense herşey normal aslında, sorun bizim 24 saat sisteminde, parabolik bir yörüngedeyiz dairesel değil yörüngeden çıktık gidiyoruz biryerlere, sonumuz karadelik olacak gibi... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce vesile ile zaman izafidir , soralım kaplumbaaya Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: vesile ile zaman izafidir , soralım kaplumbaaya Servet abiye sorsak? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Servet abiye sorsak? Söğerim sana çocuk 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Söğerim sana çocuk Hadi bana pis şeyler söyle Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hadi bana pis şeyler söyle Büyüklerin yanında bacak bacak üstüne atmak 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Servet Aydın yazdı: Büyüklerin yanında bacak bacak üstüne atmak Oh çok iyi. Pisleksi var bende. Duramıyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts