Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Selçuk Keleş yazdı: Bu sene ne sıcak yaptı be hiç sorma, hem fırın gibi hemde rüzgar fenaydı, sonbahar gelse artık, 15-20 güne dönecek gibi hava.... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Artık bir ay öncesini yaşıyoruz son birkaç yıldır 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce takvimler bir kere güncellense herşey normal aslında, sorun bizim 24 saat sisteminde, parabolik bir yörüngedeyiz dairesel değil Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: takvimler bir kere güncellense herşey normal aslında, sorun bizim 24 saat sisteminde, parabolik bir yörüngedeyiz dairesel değil yörüngeden çıktık gidiyoruz biryerlere, sonumuz karadelik olacak gibi... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce vesile ile zaman izafidir , soralım kaplumbaaya Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: vesile ile zaman izafidir , soralım kaplumbaaya Servet abiye sorsak? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Servet abiye sorsak? Söğerim sana çocuk 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Söğerim sana çocuk Hadi bana pis şeyler söyle Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hadi bana pis şeyler söyle Büyüklerin yanında bacak bacak üstüne atmak 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Büyüklerin yanında bacak bacak üstüne atmak Oh çok iyi. Pisleksi var bende. Duramıyorum. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: yörüngeden çıktık gidiyoruz biryerlere, sonumuz karadelik olacak gibi... Merak etme yine de yok olmayacaksın.. şu an sende emanet olan atomlar bir şekilde var olmaya devam edecek Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: takvimler bir kere güncellense herşey normal aslında, sorun bizim 24 saat sisteminde, parabolik bir yörüngedeyiz dairesel değil Yani eliptik rota sebebiyle her yıl başladığımız noktadan geride mi oluyoruz yörünge üzerinde? Yorum bağlantısı
Recommended Posts