İçeriğe Yönlendir

Almanın Yanına Japon Geldi, Sırada Dingiliz Var....

Ali Cihangiroğlu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Sonunda dayanamayıp anlık bir kararla sakin sakin gezme, zaten motorda hızla pek işim olmaz, ufaktan uzun yol yapabilen, bence şehir içine pek uygun olmasada düşük yoğunluklu trafiği olan bölgemde sorun olmayacak motoru aldım, aslında niyetim Triump T120 yada harbi klasik motor almaktı (Honda CB750 Four) ama klasik işinden vazgeçmiş gibiyim, hemde o kadar parayı şu ortamda harcamak istemedim, gerektiğinde kolayca satılabilecek birşeyde kalıp sonra kalıcı motorumu alırım diye düşündüm, bakalım artık kısmet, şuan rahatlık daha önemli benim için, uğraşamayacağım, ha şartlar uygun olursa ve hevesimde kalırsa bundan sonra ancak Triumph T120 alırım yada bunu çok seversem 350 liliği gelirse ona geçerim bu işte böylece biter......

Alete gelince, yav dedim bana skutır yetecek şimdilik, hadi biraz tarz olsun bildiğimde alet diyip önce ve tekrardan Vespa baktım, GTS250-310, ama pek kesmedi, istediğim rahatlık yok, tabure gibi geliyor bu alet bana ve heybetmi desem yolda giderken biraz daha geniş oturaklı birşey olmalı diyerek ve frenlerini dengesini yolda hızlı giderkenki güven verme yetisini, beğenmediğim Vespadan vazgeçtim...

gittim ADV350 alacaktım ilk anda, sonra içime sinmedi, daha doğrusu rahat edemedim, evet daha güçlü ama güç değil tek kıstas, neyse 25 kasa Honda Forza 250 aldım, hadi çantasıda olsun dedim, çanta şuan evde duruyor yalnız, gezmeye çıkınca alırım, zaten yeterince bagaj alanı var bunun ...

büyük babanın yanına büyük ama genç Toranaga geldi, hadi adı Toronaga olsun bari :)

:nazar::nazar:

8wqcdi2.jpg

angx8tl.jpg

• Beğen 25
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Servet Aydın yazdı:

Mis gibin . Fizana kadar gider bu makina

Sağol kardeş, senin canavarın yanında az ufak kaldı ama idare et, yavaş gidersen gelirim peşinden , asfalttan çıkmak yok ama :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Oo toranaga aga gelmiş hoşgelmiş. Hayırlı olsun abi. Vespa ne ya öyk. Pembe alaydın birde :crazy:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Sağol kardeş, senin canavarın yanında az ufak kaldı ama idare et, yavaş gidersen gelirim peşinden , asfalttan çıkmak yok ama :D

Yoldan öıkmam, sağdan 90-100 akar gideriz :moto:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Oo toranaga aga gelmiş hoşgelmiş. Hayırlı olsun abi. Vespa ne ya öyk. Pembe alaydın birde :crazy:

Sağol İlkay, seninde payın var Vespa işinde, baktım diline dolayacaksın amanın dedim :D

bu alet güzel ya, hele alışayım iyice, Simsona binince vay pisiklete bak hele moduna döndü valla, bu berjer koltuk gibi seleli, camda güzel rahatlıkmış, kışın adamın canına okuyor rüzgar, iyi oldu böyle, habire geziyorum valla, rodaj mod, ortalama yakıt buralarda 2.6 - 3.0 lt. gibi oynuyor, az yakıyor hoşuma gitti bu iş...

Servet Aydın yazdı:

Yoldan öıkmam, sağdan 90-100 akar gideriz :moto:

çete hazır, sen ben İkay katılanları bekleriz, toplantıya motorla geliriz artık, ne o öyle araba falan :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Yalnız forza 750 den başlar :spiteful:

bak buna katılırım, hatta şöyle diyim, T120 biraz extrem kaçıyor gibi, belli olmaz, 750 Forzaya terfi daha kolay ve daha ucuz, hemide DCT :rolleyes:

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Forza iyidir, otobüs koltuğu gibi. Vespa güzel alet de çok ufak abi. İyi yapmışsın forza alarak. Güle güle kullan. Cam büyük rahatlık tabi. 25 sene naked motor kullandım ne dayak yemişim rüzgardan haddi hesabı yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Forza iyidir, otobüs koltuğu gibi. Vespa güzel alet de çok ufak abi. İyi yapmışsın forza alarak. Güle güle kullan. Cam büyük rahatlık tabi. 25 sene naked motor kullandım ne dayak yemişim rüzgardan haddi hesabı yok.

Vespa evet biraz öyle..

Rüzgar harbi fena, ben senin kadar yemedim rüzgar ama hız düşükte olsa kışın Simsonda yediğim bile yetti bana, bunda fırtına esiyor, bir kaldırıyorum camı ohh be ya, vizör açıyorum hatta, cam büyük rahatlıkmış, neredeyse hiç gelmiyor, 5-10 cm daha uzun olsa tamamen kesecek, alırım belki biraz uzununu, deflektör takmam ama, sevmiyorum o aleti....

Yorum bağlantısı
Onur Demir

güle güle kullan abi. güzel tercih. tüm körfezi gezersin bununla artık.

Bu arada fotolardan evinin tam konumunu buldum :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Vespa evet biraz öyle..

Rüzgar harbi fena, ben senin kadar yemedim rüzgar ama hız düşükte olsa kışın Simsonda yediğim bile yetti bana, bunda fırtına esiyor, bir kaldırıyorum camı ohh be ya, vizör açıyorum hatta, cam büyük rahatlıkmış, neredeyse hiç gelmiyor, 5-10 cm daha uzun olsa tamamen kesecek, alırım belki biraz uzununu, deflektör takmam ama, sevmiyorum o aleti....

Camı uzatma abi seleyi keselim getir gel :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Onur Demir yazdı:

güle güle kullan abi. güzel tercih. tüm körfezi gezersin bununla artık.

Bu arada fotolardan evinin tam konumunu buldum :) 

Sağolasın, konum için ipucu var zaten :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Sağolasın, konum için ipucu var zaten :)

Artur olsun denetko olsun güzel siteler var oralarda. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Onur Demir yazdı:

Artur olsun denetko olsun güzel siteler var oralarda. 

68-70 li yıllardan, İmko mesela, bizimki biraz Botanik bahçesi gibi, Arturda şehir gibidir, konumu güzel ama yolları dik vs. genel olarak güzel yerler evet, hele kışın, tam kafa dinlemelik...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Adnan Çakır yazdı:

Ooo 👏👏👏 Hayırlı olsun Ali maşallah forza güzeldir, Honda hayat onda; biz davetli değil miyiz? 🤔

Bugün bir ilan düştü istersen bak;

https://shbd.io/s/11HpJUw7   en az 1 milyonluk aksesuarlarıyla birlikte 

Bak bu tam senlikti aslinda

https://shbd.io/s/SBHq0FaN

Sağolasın, tabiki davetlisiniz, atla gel :)

Valla güzel aletler aslında ama son sahibi olmalık sınıfta biraz, çok araştırmadım gerçi ama sorunlarıda varmış galiba, biraz uzak kalıyor bana, yoksa fiyatı falan bu piyasada bu motora iyi gerçekten...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Simson satılık mı

yok Baba yadigarı, kalmalık :)

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 

Şimdi honda forzadan başlarmış diyeceğiz, birde ne yağ kullanıyor serviste varmı?

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...