İçeriğe Yönlendir

Almanın Yanına Japon Geldi, Sırada Dingiliz Var....

Ali Cihangiroğlu

Recommended Posts

Gökhan Tuna

Ali Abi guzel gunlerde, saglikla ve mutlulukla kullanin Forzayi; cok sahane makine.:nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullan. 🧿Bir dahaki toplantıya bununla gelirsin artık. 👍

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Adem Kazıl

hayırlı olsun vespa almayarak iyi yapmışsınız forza ile Türkiye turu yaparsınız ama vespa ile o konforu bulamazsınız, şehir içi binilsin diye üretilmiş bi model  forza çeyrek altın, vespanın ikinci elide zayıf, xmax mi alayım forzamı adv mi derken 2025 adv 350 SE aldım geçen haziranda güzel torklu bi motor gidon yapısından dolayı daha büyük motor kullanıyorum hissi veriyor ama forza kadar rüzgarı korunaklı değil alır almaz puıg cam taktım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ
İlkay Başaran yazdı:

Yalnız forza 750 den başlar :spiteful:

Motosikletler Harley’den başlar

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ahmet Hasan Şendağ yazdı:

Motosikletler Harley’den başlar

Fatboy olacak birtane mis

Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

Güzel günlerde kullanın :nazar: Aynı kasa simson bende de vardı sr50 idi bende ki pandemi döneminde 5 bine satmıştım üzerine koyar başka klasik alırım diye yazık oldu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Süper makine tekerine taş değmesin karta taksit yapıyorlar şuan yazın kıl aldırmadılar yoksa benim de olacaktı:exc1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Burak Kuşçu yazdı:

Güzel günlerde kullanın :nazar: Aynı kasa simson bende de vardı sr50 idi bende ki pandemi döneminde 5 bine satmıştım üzerine koyar başka klasik alırım diye yazık oldu. 

Babam almıştı İzmirden, hala parçası bulunuyor iyi kötü, dışarda baya baya bulunuyor ama, bendede gövde hariç mekanik elektriksek bir sürü parçanın yedeği var, bir nesil daha dayanır :)

Herkese teşekkürler, daha iyisi sizlerin olsun arkadaşlar :)

Metin Uzunoğlu yazdı:

Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 

Şimdi honda forzadan başlarmış diyeceğiz, birde ne yağ kullanıyor serviste varmı?

hiç sorma, yağdan başım hep dertte, servis buna 10W-40 MA yağ kullanıyor, ıslak kavramalı motor yağı, bu yağ buna olmaz, motor ısınıyor ve güç kaybı oluyormuş, bunun yağı 10W-30 MB, bu yağı koyunca ne hararet nede hantallık kalıyor, neyseki servis kendi yağını koymana ses etmiyor zira yakında MB yağ bizede gelecek diyorlar, kısaca araba gibi buda bana kaldı... :)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Scootere vitesli motor yağı mı koyuyprlar anlamadım 

evet, sinir oldum, birde evet haklısınız bunla birşey olmaz diyorlar, yakında yağ gelecekmiş uygun yağa geçeceklerimiş, 1000 bakımında yağımı kendim alıp gideceğim...

MOTUL_105936_SCOOTER%2520POWER%252010W-3

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Tamer Topaç yazdı:

Abi hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan.

Benziyor da

evet benziyor :)

lord-yoshii-toranaga-drip-shogun-v0-u6ri

ilk Toronaga, 1980 Shogun dizisi, şu sıralar yenisi çekiliyor, izledim hepsini....

c113b504f81e85f3359b867f9483844b.jpg

Forza 750 alırsam adı hazır :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Forza 750 dişimi yani :D

Motosikletler komple dişi benim dede hariç

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bana da olmuştu böyle bir şey, manuel 2.0 tdci mondeo almaya gittim, otomatik benzinli focus alıp çıkmıştım 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Hayırlı uğurlu olsun abi, bu motoru buralarda da çok görüyorum sanırım en pratik şehir içi ulaşımı bunlar sağlıyor..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...