Yurdaer Elay 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Hayırlı olsun.. güzel seçim olmuş. Çeyrek altın gibin alet 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Nisan Yazar Paylaş 19 Nisan (düzenlendi) Keyifli alet, şimdi hedef sağ kalırsak 2027 de CB750-1000 cc 4 silindirler gelecekmiş, şimdilik 72 model CB750 CBX1000 lere bakınıyorum, almaya cesaret edemiyordum yenilerinin gelmesi durumu gerçekse hedef belli artık. yada CB1000GT turlama mod... Ahmet Kiriş yazdı: Rodaj bitti mi? Pardon yeni gördüm, çoktaaan bitti çok fazla uzaklaşamadım bölgeden ama oda olacak inşallah, buraya bayide geldi tam benlik oldu.... 19 Nisan tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Eveet, yine rahat durmadım ve Toronagayı memleketine yolladım, yerine Anjinsan geldi Capandan devam, bu sefer İlkayın dedenin yanına torunu geldi, gergin torun şimdilik temsili... 9 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Oooo hadi hayırlı olsun. Huzurevi gibi oldu buralar 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 37 dakika önce Yazar Paylaş 37 dakika önce Servet Aydın yazdı: Ne bu makina? Ayıptır, meşhuur NC yi nasıl bilmezsin Yorum bağlantısı
Recommended Posts