Yurdaer Elay 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Hayırlı olsun.. güzel seçim olmuş. Çeyrek altın gibin alet 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Nisan Yazar Paylaş 19 Nisan (düzenlendi) Keyifli alet, şimdi hedef sağ kalırsak 2027 de CB750-1000 cc 4 silindirler gelecekmiş, şimdilik 72 model CB750 CBX1000 lere bakınıyorum, almaya cesaret edemiyordum yenilerinin gelmesi durumu gerçekse hedef belli artık. yada CB1000GT turlama mod... Ahmet Kiriş yazdı: Rodaj bitti mi? Pardon yeni gördüm, çoktaaan bitti çok fazla uzaklaşamadım bölgeden ama oda olacak inşallah, buraya bayide geldi tam benlik oldu.... 19 Nisan tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Eveet, yine rahat durmadım ve Toronagayı memleketine yolladım, yerine Anjinsan geldi Capandan devam, bu sefer İlkayın dedenin yanına torunu geldi, gergin torun şimdilik temsili... 10 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Oooo hadi hayırlı olsun. Huzurevi gibi oldu buralar 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Servet Aydın yazdı: Ne bu makina? Ayıptır, meşhuur NC yi nasıl bilmezsin Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Servet Aydın yazdı: Ne bilem yav nc'yi. Heyırlı olsun Sen Norton Commanderi basıl bilmezsin, tövbe tövbe. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Ayıptır, meşhuur NC yi nasıl bilmezsin Servet Aydın yazdı: Ne bilem yav nc'yi. Heyırlı olsun Tek bildiğimiz NC, Efsane 50 NC. 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Ne bilem yav nc'yi. Heyırlı olsun Sağol, hoşuma gitti, alet gergin, İlkaay Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Bu japanlarda ille Samuraylık yapacaklar yani, gündüz farının şekle bak, buda samurai ... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Abi hayırlı olsun fotosunu at da daha iyisini bulup biz de atalım:) 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 49 dakika önce Yazar Paylaş 49 dakika önce (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: Abi hayırlı olsun fotosunu at da daha iyisini bulup biz de atalım:) dur daha üzerine takılacak bir sürü şey var, onlar gelsinde İlkay Başaran yazdı: Honda nt 1100 dctden başlar. yok yaramaz, banada öyle diyorlar ama buna vermem o parayı ve başka şeyleride var zaten, şuan Nc - AT ve Transalp dışında bana göre alınacak motor yok Hondada (ss ler konu dışı).... hem bu alet tur motoru, yazık olur karma kullanımda, pratikte olmaz, Nc yi forzadan daha rahat ve daha fazla kullanıyorum vallahi, su almaya diyorum pazara markete her yola gelen alet, arka çanta ayarlamam lazımda pahalı, şarj olmam lazım, aynı kullanımda forza kadar yakıyor üstelik, test motorunu önüne gelen deli gibi kullandığı halde ortalama 4.7 lt yazıyordu, sen bilirsin zaten Şuan 650 kaada MotoGuzzi Stelvio var, ülem dedim olurmu, şöyle bir denedimde 2 numara büyük geldi bana, sürmeye sürerizde ağırlık merkezi çok yukarda, çok ağır, kontrol zor, şehir içinde zaten olmaz, bu tip büyükler içinde birazda kalıplı olmak lazım, daha büyük motor bana gelmez, ancak Harley olur pata pat, bu arada GoldWing kullandım, budur dedim, para ve garaj olsa olsun isterdim vallahi 37 dakika önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Önal 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Hayırlı olsun abi Bir sürü mesaj var , fotosu yok motorun Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce Sen şimdi aldın mı almadın mı abi anlamadım kafa karıştı.. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Ali abime yakışır, hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts