Oğuzhan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun abi, Honda Transalp XL 750'den başlar yalnız Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: dur daha üzerine takılacak bir sürü şey var, onlar gelsinde yok yaramaz, banada öyle diyorlar ama buna vermem o parayı ve başka şeyleride var zaten, şuan Nc - AT ve Transalp dışında bana göre alınacak motor yok Hondada (ss ler konu dışı).... hem bu alet tur motoru, yazık olur karma kullanımda, pratikte olmaz, Nc yi forzadan daha rahat ve daha fazla kullanıyorum vallahi, su almaya diyorum pazara markete her yola gelen alet, arka çanta ayarlamam lazımda pahalı, şarj olmam lazım, aynı kullanımda forza kadar yakıyor üstelik, test motorunu önüne gelen deli gibi kullandığı halde ortalama 4.7 lt yazıyordu, sen bilirsin zaten Şuan 650 kaada MotoGuzzi Stelvio var, ülem dedim olurmu, şöyle bir denedimde 2 numara büyük geldi bana, sürmeye sürerizde ağırlık merkezi çok yukarda, çok ağır, kontrol zor, şehir içinde zaten olmaz, bu tip büyükler içinde birazda kalıplı olmak lazım, daha büyük motor bana gelmez, ancak Harley olur pata pat, bu arada GoldWing kullandım, budur dedim, para ve garaj olsa olsun isterdim vallahi Aslında nc stelviodan ağır. Ağırlık merkezi aşağıda ama, sana rahat gelen kısım o olmuştur abi. Dct iyi yapmışsın. 5 saniyede 100 e çıkıyor o şanzımanla. Racing harici 1000 ccleri kırmızı ışıkta arkada bırakınca bu nasıl nc yha derler birdahaki ışıkta. Pazar gelem de kapışalım :)) Yorum bağlantısı
Recommended Posts