İçeriğe Yönlendir

Almanın Yanına Japon Geldi, Sırada Dingiliz Var....

Ali Cihangiroğlu

Recommended Posts

Aytac Sakal
İlkay Başaran yazdı:

Keşke arasaydın abi akşamüzeri bende çıktım. Kuşla kafa kafaya girdik hatta 150 civarı gidiyordum ben.

IMG-20260727-WA0039.jpeg

IMG-20260727-WA0044.jpeg

IMG-20260727-WA0046.jpeg

Geçmiş Olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

hayırlı olsun güle güle bin beğendim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Kozak tarafına doğru dolaştım biraz, baktım İlkayda ortalarda yok :D seri kullanım, viraj yapma, ana yola dönünce biraz basma, ortalama 3.2 lt yakmış, 370 km oldu, çok yakmış daha az yakması lazım :kihkih:

1681666114_WhatsAppImage2026-07-27at21_21_30.jpeg.3531434de150a6ffa76434f50f46f209.jpeg

:nazar: Renk çok yakışmış, ön çamurluğu korumak lazım parlak siyah çok hare olur. Güzel günlerde kullan abi. Ne zaman peg sürtüyorsun :crazy:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Serhat Işık

hayırlı uğurlu olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Toplantıda canlı olarak gördük Honda’yı. :moto:
Sağlıklı günlerde kullan.🧿

H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullan. 🧿Bir dahaki toplantıya bununla gelirsin artık. 👍

Demişim zaten. :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Toplantıda canlı olarak gördük Honda’yı. :moto:
Sağlıklı günlerde kullan.🧿

Demişim zaten. :biggrin:

ben yamaha diye baktım ona 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ali Cihangiroğlu

Alet gergin :D 1000 bakımında öpüldükten sonra dönüşte hararet yaptım, fön makinası gibi üflüyordu rüzgar, neyseki hava soğuyormuş rahat ederim artık...

WhatsApp Image 2026-08-27 at 22.49.42 (5).jpeg

• Beğen 7
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Karter sacı güzelmiş abi. Nereden aldın? 2017 ye olur mu ki

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Adnan Çakır yazdı:

Yakuşuklu alet 🏍️ ,çok mu öptüler 🫣

aslında normal, yağ ve filtreler normalde 5500 tl gibi tutuyor, 7 kaat tuttu bişey demedim :)

İlkay Başaran yazdı:

Karter sacı güzelmiş abi. Nereden aldın? 2017 ye olur mu ki

olmazmış baktım şimdi, DCT olana uyuyor, şuradan bakabilirsin, seninki NC750XA model, benimki XD, 4mm sert aliminyum, çokta hafif ve uzun arka amortisörün altına kadar uzuyor, orayıda koruyor, birde Hepco Becker var ama stokta yok, ödeme yapıyorsun 1 ay sonra geliyor, yalnız onu sevmedim zira sağ arka köşesi karter kapağının 2 vidasına takılıyor, motora bağlanması hoş değil, bu aldığımda direk şaseye bağlı, önde arkada 2 metal ayağı var, motor bloğuyla teması yok tam yapmış adamlar...

https://sw-motech.com/en/products/protection/engine+guard/4052572296349.htm

motoplustan aldım, SW-Motech satıcısı...

13 numara yazan yerdeki somun eksoz bağlantısı, direk şaseye yani, diğer taraflar zaten şase, milimetrik yapmış adamlar...

yinede belki senin motora uyar, zira yanda dct kısmına gelen parçası ayrı takılıyor, onu takmazsan senin motorada büyük ihtimal uyacak gibi, montaj klavuzuna bak farkedeceksin, sağ ve sol arka taraf uyarsa olabilir sanki...

https://mi.sw-motech.com/4052572296349/en

bu resimdemi manuel vites nc aslında, kesin olur diyemedim...

Adsız.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

700 750 dct diyor uyuyor yani de 300 eu.

16 bin tl mi verdin abi buna :blink2:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

700 750 dct diyor uyuyor yani de 300 eu.

16 bin tl mi verdin abi buna :blink2:

harbiden öyleydi dimi, nereden aklımda kalmış manuel diye :) evet baktım, RC90 seninki, yani direk uyumluymuş...

acımam veririm, elciklere dikiz yap, oda aynı marka :D tırt parça yok say, sadece gp den ön çamurluk uzatma ve arka çamurluk ile eksoz koruma var onlarsa zaten basit şeyler ama düzgün, Forzayada almıştım, koruma demiri ise işe yaramaz tasarım kötü oturmuyor kasıyor paslanıyor ve ağır, darbe alırsa devirdaimi patlatıyor al başına dert, camıda Puig tur camı ile değiştim, tam dozunda oldu, az rüzgar kaskın tepesine gelmeliki havalandırma çalışsın, omuzlara neredeyse hiç rüzgar gelmiyor, oluşan hava boşluğu benim kalıba uydu...

yalnız kendi aksesuarları fena pahalı, arka çanta alayım desen 60 küsür bin, bu ne arkadaş, shad aldım geçtim, çok daha sağlam üstelik, birde usb koymamış zonda, ülen forzada var koysana şuna opsiyon yapmışsın, yeri var tesisat var  ama alet yok, neyseki orjinalini uyguna bulup taktım, piyasa basit şeylerle dolu ama delme biçme sevmem orjinal olacak yada buna tam uyumlu adam gibi birşey olacakki alayım, konu erkeğin oyuncağı oldumu acımam arkidiş :)

hdg-00-220-30101-b-7-xl.jpg?revision=178

karter korumada hepco beckere 24 bin dediydiler, peşin ödeme hemde...

aha zam gelmiş...

https://www.motoplus.com.tr/urun/sw-motech-motor-koruma-honda-nc700-nc750-dct-mss-01-151-10102

aliexpresten alma uyduruk korumalar var şu

https://www.aliexpress.us/item/2255801022795564.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt

bunu karter kapağının vidalarını söküp takıyorsun, saçma sapan alet, bütün darbeyi kartere verdin ne anladım bu işten, bloğa zarar verirse sandık motora gidersin...

şuradan oem parçalarının fiyatına bir baksana, çantanın sadece demiri 27 kaat, pes, daha çanta, sırt dayaması,çanta kaplaması var ohooo... karter korumaya verdiğim hiç değilse gerçekten iş yapan önemli parça, onda değer....

https://www.ataberkmotor.com.tr/adventure

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...