Emrullah Şahin Perşembe 21:45 Paylaş Perşembe 21:45 Selamın aleyküm arkdaşlar aracım fiesta 2011 1.4TDCİ 4 yıldır bende aracım . Araç genelde yokuş çıkarken yapıyor bu sıkıntıyı. 1 den 2 ye 3000 devirde falan vites atınca yıgılma yapıyor gazdan ayak çekip tekrar basınca düzeliyor. Bu seferde devir düşmüş oluyor vitesi 1 e çekiyorum sıkıntı yapmıyor. tekrar vitesi atınca gene yapıyor ama bunuda her zaman yapmıyor bazen 2 inci tekrarda yapmıyor yani. Arıza lambası yakmıyor ama beyine basınç regülasyonu atızası veriyor basınç regülatörlerini degiştirdim gene aynı pompacı bir anlam veremedi.. başına gelen ve çözüm bulan oldumu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 18:29 Paylaş Pazar 18:29 hava akış hızının canlı verisini okumalı yolda öncelikle Yorum bağlantısı
Emrullah Şahin 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Yakıt basınç hatası veriyor ama hava akış vermiyor. Ve üstelik hava akış metreyi degiştirdi degiştirmedigi sensör kalmadı ilk baştada yazdıgım gibi büssürü para bayıldım şimdi de ford ambulansları götürdügümüz YETKİLİ FORD SERVİSİ ne götürdüm oranın en eski baş ustası teknikeri şefi işte o mazot pompası dedi ama elektrik hattınada bi baktırabilirsin dedi basınç müşürüna gelen. orjinal ford cihazını bagladı. Yönlendidigi elektrikçi Başka pompacıya yönlendirdi oda direk enjektörler sökülcek kurtarırsa yarım defişcek gibi bişeler dedi pompa degilmi dedim emin bir şekilde degil enjektör dedi pompa çıkarmı dedim çıkadabilir ama öncelik enjektör dedi.. istanbulda bir usta var barış diye o baya anlıyo bu işlerden ona attım bunları enjektör veya egr dedi herkes bişe diyo Yorum bağlantısı
Emrullah Şahin 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Bide her zaman yapmıyor dik rapmada 1 den 2 te takıyorum deviri alırken birden kesiyor gazdan ayagımı çekmiyim basıyorum öksüre ökdüre gidiyor çekip basıyom toparlıyor yada vitesi 1 e çekip deviri tekrar bulunca 2 ye atıyom yapmıyor ama bazende 2 inci tekrarda bile yapıyor sanli birşey mazot yolunu yapatıyor gibi.. böyle araştırırken debriyaj müşürü na denk geldim debriyaja basınca dizel araçlarda yakıt zaman mevzusu gidiyomuş PCM ye acaba o mu takılı kalıyor ben bıraksamda bıraktım algılamıyor yakıtımı kesiyor ditecegim ama bu sefer de onun hatasını verir ditorum ve tahminlerim otomatik çürüyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce şimdiden yazayım enjektörler kontrolden geçemez ise, sıfır alın tamiri olamayabiliyor sıkça olmuyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts