Ahmet İhsan Akşen 19 Aralık 2025 Paylaş 19 Aralık 2025 (düzenlendi) Keşke başlığı ilk okuyunca akla gelen gibi bir araç almış olsam ama 12 yıldır focus ile devam 50 bin nüfuslu ama yazın 100 bini aşan yazlıkçı akını olan bir ilçede yaşıyorum ve araba eziyet haline geliyor. Geçen sene arkadaşlar ile birlikte Honda dio alacaktım ama küçük (dizler değiyor dönerken) geldiği için PCX e bakmıştım o da pahalı gelmişti. Dio 110 bin TL liste fiyatı varken 82 bin TL ye aldılar, PCX çok az indirimli satılıyordu. Bu yazı da araba ile kanser olarak geçirirken A101 de volta vs2 gördüm niyeti bozdum. Araştırdığım kadarıyla bazı eksileri vardı. Gözüme küçük geldi, jel akü kullandığı için ömrü kısa olacaktı ve şarj için priz şartı. Yaz bitti ama ben bir yerden elektrikli araça adım atmak istiyordum. Gözüme bu şeker şey takıldı. Eski modeli 62V 12 Ah lityum batarya ile çok iddialı değildi ama Max modeli o eksiğini de 72V 20 Ah LFP batarya ile kapatmış görünüyordu. Direksiyon kısmı dizime değmeyecek şekilde ve ön kısım çok geniş. Batarya da çıkarılıp şarj ediliyor, diğer modele göre daha mantıklı bir modeldi. 43 bine bazı mağazalarda vardi ama eski modeliydi zira 12 Ah yazıyordu. Volta sitesinde 45 e verdi oradan almak daha garanti derken A101 de broşürünü gördüm. Volta se-03 Max 39,999 TL 6 taksit Ürünü İnternet mağazasından 27 Kasım da aldım. 9 Aralık'ta teslim edildi buradaki yetkili servisinden. Kozmetik kusurları var ama fiyatı göz önüne alınca çok takılmadım. 1.5 kW motor gücü olduğu için plaka ve ehliyet zorunlu. B sınıfı yetiyor. Teslim alınca plaka ile e devlet e düştü. 12 sinde kargo ile tescil belgesi ve plaka basım belgesi geldi. 1600 TL ile ruhsat çıkardım. Dün plaka bastırdım 425 TL. Bugün de 3000 TL ye yarım kask aldım, LS2 airflow 2. Şarj aleti 84 V 3A, batarya Max 74 V oluyor ama o kısmı çözemedim. Takribi 7 saatte doluyor, kaç km gidecek göreceğiz. Düz yolda tek kişi 45 görüyor rahat, oğlanı alınca o hızlara çıkmıyorum zaten. 16 km yaptım tek diş düştü 9 günde. Şimdilik memnunum, yazarım kullanım tecrübelerini, sorusu olan sorabilir. Ekleme: Otoparktan çıkarken sorun olur mu diyordum, epey dik, yavaşlıyor ama çıkıyor rahatça. Boy 182, kilo 86. 19 Aralık 2025 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi 34 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 19 Aralık 2025 Paylaş 19 Aralık 2025 Kazasız belasız inşallah.Tekerleklerin kalın olmasının avantajı ya da dezavantajı nedir ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Aralık 2025 Paylaş 19 Aralık 2025 Çok pis köşe oldum. Valla hayırlı olsun. Hiç bu kadar şaşıracağımı düşünmemiştim. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 19 Aralık 2025 Yazar Paylaş 19 Aralık 2025 Sermet Gündoğdu yazdı: Kazasız belasız inşallah.Tekerleklerin kalın olmasının avantajı ya da dezavantajı nedir ? Teşekkür ederim. Bildiğim kadarıyla yazlık yerler ve sahil kullanımı için tasarlanan motorların (Citycoco) Replikası bir model bu. Şehir içinde şimdilik gördüğüm avantaj, bekleme yaparken neredeyse ayak koymaya gerek kalmıyor, birde arka fren yapıp kayınca stabil duruyor, düşmek zor gibi. Biraz lastik sesi var dezavantaj olarak. Ali Darbaz yazdı: Çok pis köşe oldum. Valla hayırlı olsun. Hiç bu kadar şaşıracağımı düşünmemiştim. Teşekkür ederim, bende plakayı e devlette görünce şaşırdım, bizim ilçe hep R ile başlardı eskiden. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 19 Aralık 2025 Paylaş 19 Aralık 2025 Hayırlı olsun hocam. Bende düşünüyorum böyle 2 teker birşey. 1 Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 19 Aralık 2025 Paylaş 19 Aralık 2025 Hayırlı olsun, güle güle kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Aralık 2025 Paylaş 19 Aralık 2025 Bunun sürüşünü çok merak ediyorum. Güle güle kullan kardeşim. Çok değişikmiş Ali Darbaz yazdı: Çok pis köşe oldum. Valla hayırlı olsun. Hiç bu kadar şaşıracağımı düşünmemiştim. Ben de aslında, motoru olduğunu biliyordum ama Hoca Chr yi ne zaman almış diye düşündüm. 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Aralık 2025 Paylaş 19 Aralık 2025 Hayırlı olsun gülerek kullanın, rengi güzelmiş 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 19 Aralık 2025 Yazar Paylaş 19 Aralık 2025 Mehmet Ozyurek yazdı: Hoca Chr yi ne zaman almış Almış olsam hanımdan önce senin haberin olur abi Teşekkür ederim herkese, daha iyileri sizlerin olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Aralık 2025 Paylaş 19 Aralık 2025 Ahmet hocam hayırlı olsun kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 19 Aralık 2025 Paylaş 19 Aralık 2025 Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 20 Aralık 2025 Paylaş 20 Aralık 2025 Güle güle kullanın. Bunlara deri çanta çok yakışıyor. City Coco ilk çıktığında baya ilgi çekmişti. Bu da replika olsa bile ondan aşağı kalmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 20 Aralık 2025 Paylaş 20 Aralık 2025 Güzel makine kazasız günlerde binin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 20 Aralık 2025 Paylaş 20 Aralık 2025 hayırlı olsun. düzünde hız ve batarya sorunları vardı. Max ile bu sorunları çözdüklerini okumuştum. Alışınca güzel diyorlar kullanmadım hiç ama keyifli bir alete benziyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Aralık 2025 Paylaş 20 Aralık 2025 Havalı Arkada amortisör var mı 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Aralık 2025 Paylaş 20 Aralık 2025 Yazlık yerde görüyordum bunlardan, kiralıyorlar. Yorum bağlantısı
Koray Demir 20 Aralık 2025 Paylaş 20 Aralık 2025 Hayırlı olsun. Tekerleri çok güzelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 20 Aralık 2025 Paylaş 20 Aralık 2025 Mehmet Göktürk yazdı: Havalı Arkada amortisör var mı Plakanın arkasında kalıyor, bu yüzden görünmüyor ama var hocam. Ahmet hocam hayırlı olsun. Tekeriniz düz bassın. 1 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 20 Aralık 2025 Paylaş 20 Aralık 2025 Hayırlı olsun kullanması çok zevkli bunları. Bizim markada da var bu modelden eec-03(1500w) eec-06 (2000w) bunların piline bir şey yapabilir miyiz abi @Servet Aydın Benim bir tane arkadaşımda var. 15km gidiyor şarjı.. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 20 Aralık 2025 Paylaş 20 Aralık 2025 Bundan iki tane alıp, birleştireceksin. Güzel ATV yad UTV olur 1 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts