Emre Şimşek 25 Aralık 2025 Paylaş 25 Aralık 2025 Bundan (Citycoco) Göcek'te çok var zenğünlerde. Biz arada gidip gelince epeydir görüyoruz. Hanım da çok beğeniyor, benden bir tane istemişti almadım. Çünkü zaten bisikletlerimiz var ve günlük kullanmıyoruz. Ama size mantıklı olmuş güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 17 Ocak Yazar Paylaş 17 Ocak Teşekkür ederim. İlk şarjı bitti. Gösterge yarım gösterirken yolda tek dişe düştü. Hız 20 ye sınırlandırıldı. Çocuğu bıraktım yarı yolda gösterge tamamen boşaldı yanıp sökmeye başladı, 10 km ye indirdi sınırı. Bekliyordum göstergeler hep böyle oluyor bu tarz cihazlarda. 10 Aralık 6 km 17 Ocak 38 km 32 km az gibi ama hava sıcaklığı ve yolun yarısı toplamda 130 kg üstü iki kişi ile yapıldığını düşününce normal gibi. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak Pil olayını çözemedim ben bu cihazın. Nominal 72 V, şarj voltajı 80,3 V yazıyor üstünde. LFP hücreler için şarj voltajı 3,65 V olduğu için bataryanın 22S olduğunu düşündüm. İlk sıkıntı şarj aleti, 84 V 3A olduğu için dolum yüzdesi düzgün çalışmıyor, %40 oluyor bir süre sonra şarj bitiyor. Hadi diyorum batarya BMS i 80,3 de kesiyor normaldir, bataryayı ölçüyorum 75,1 V... Bitince ölçtüm 60 V civarıydı, kesme voltajı da 55 diyor o değer de 22S o3 doğruluyor (2,5 V hücre başına) ama daha 60 V üstünde gücü kesti sanırım cihazın beyni. Model numarası ile falan baktım bir ayrıntı yok. Arıza mi yoksa oluru mu bu bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 19 Ocak Yazar Paylaş 19 Ocak İkisi şarjda gidecekse işimiz var abi uzun ömürlü olsun diye jel akülü modeller yerine bunu seçtim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak Paylaş 20 Ocak gerçek voltaj ile broşür tutmuyordur cihaz yeni bozuk bir hücre yok ise. şarjlı vidalamalarda da çok oluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts