İçeriğe Yönlendir

Personel ihtiyacı

Servet Aydın

Recommended Posts

Servet Aydın

Değerli üyeler konu önem arz etmekte. 
Mesleğim elektronik. Branşım forklift kart onarımı. Ülkede aynı branşta sayılıyız. Mesleki geçerliliği daimidir. Savaş çıksa da durmaz.

Yaşım ilerliyor, işlerin ilerleyişi için meslek aşığı personel ihtiyacım var. Eş dost forumdan bir kimseyi almam. Kapıdan içeri girince tanıdığınız biri değilimdir. 
Askerlik engeli olmamalı. Bay asli tercih ancak bayan olursa ülkede ilk olur. Maaş düşük olacak ancak yaptığı işten prim alacak. Total alacağı aşağı yukarı gelir hatırı sayılır. İlerleyen süreçte iş yerinin devamlılığı kendisinde, hazır kurulu tezgah, çok ciddi müşteri sayısı. Ben daha çok yönetimde olacağım. Yoruldum
Başarılı olması halinde alt eleman alarak hacmi genişletebilir. 
Çevrenize bi bakının. 

• Beğen 23
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Normalde şeker gibi adam ama konu iş olunca agresifleşiyor ve acayip titizleşiyor. 

Mesleği öğrenenin hayatı kurtulur. 

• Beğen 7
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Forumdan kimse veya akraba dahi olmayacak. Vıcıklık olur mutlaka. Tahammülüm -0

• Beğen 2
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Servet Aydın yazdı:

Forumdan kimse veya akraba dahi olmayacak. Vıcıklık olur mutlaka. Tahammülüm -0

Gebze Teknik üniversitesinden staj için sana başvurmuyorlar mı. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Darbaz yazdı:

Gebze Teknik üniversitesinden staj için sana başvurmuyorlar mı. 

Staj şartlarını sağlamaz.

Çabi müdür olursa sağlayabilir

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Altın tepside ış fırsatı, üniversite sonrası denk gelse, o zamanlar tanımazdım Servet abiyi. 

Bu iş için kapısında yatılır ama kıymet bilecek biri olmalı... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Talipler geldimi

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ali Darbaz yazdı:

Talipler geldimi

Geldi biri bugün Ali. Kocaeli mekatronik mezunu. Lehim yapmayı biliyor sadece.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Servet Aydın yazdı:

Geldi biri bugün Ali. Kocaeli mekatronik mezunu. Lehim yapmayı biliyor sadece.

o gene iyi, ben bir kurumun sunucu odasındaki teknisyeni, kurumun çaycısı sanmıştım. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ali, bu akşam da bi tane otomotiv okumuş biri geldi. Elektronik merakı varmış. Konuştuk. Mekaniğe eğilimi yüksek. Onu da jung merkeze yönlendirdim. Saha işini yapabilir.

Ancak çok fecaat durum eğitimde. Bu kadar yıl dirsek çürütmüşler ancak hiç bilgi verilmemiş. Atölyelerde aletler çürüyor. Hocaların, Göktürk hocam tam yorumlar; hocaların hataları çok çok fazla anladığım

• Beğen 5
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Servet Aydın yazdı:

Ali, bu akşam da bi tane otomotiv okumuş biri geldi. Elektronik merakı varmış. Konuştuk. Mekaniğe eğilimi yüksek. Onu da jung merkeze yönlendirdim. Saha işini yapabilir.

Ancak çok fecaat durum eğitimde. Bu kadar yıl dirsek çürütmüşler ancak hiç bilgi verilmemiş. Atölyelerde aletler çürüyor. Hocaların, Göktürk hocam tam yorumlar; hocaların hataları çok çok fazla anladığım

Biz alaylılar arasında bir tabir var abi, çokca duymuşsundur. Uzak eğitimle teknisyen olmuş diyoruz. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Servet Aydın yazdı:

verilmiştir de 1-- hoca zaten konuyu bilmeden hoca olmuştur doktora yaptı diye konuyu malesef bilmiyor gerek de duymuyor 2- öğrenci de finalden sonra beyni formatlıyor

• Beğen 3
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Umudum kırılıyor. Elimdeki bilezik insan ağırlığında ama bunu anlayacak zihinlerin içi sosyal medya fenomenliği, cafelerde goy goy modunda. Bir kaç talip geldi onlarda bana yakın yaşta. Emeklilik jübilesi dertleri. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Abi acele etmesen.

Birde forumdan olmasın demişsin ama foruma konu açmışsın. Şimdi ben bir tanıdığımı yönlendiremez miyim?

Not: afaki konuşuyorum yok öyle biri

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

verilmiştir de 1-- hoca zaten konuyu bilmeden hoca olmuştur doktora yaptı diye konuyu malesef bilmiyor gerek de duymuyor 2- öğrenci de finalden sonra beyni formatlıyor

kütüphanede frekans kitabı bulup satın almıştım satır satır okuyup ses sistemi içn sunta keserdim, meğer komşuda boya varmış dolap kapağını ardiyeye koymuş, ne bileyim ben...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Servet Aydın yazdı:

Üniversitelerin çoğunun durumu vahim.ders öğrenci kimsenin umurunda değil çünkü para kazandırmıyor akademik kariyer para kazandırıyor. Bütün mesele para hele bazı projeleri görsen..... dahasını yazamıyorum. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Ali Darbaz yazdı:

Biz alaylılar arasında bir tabir var abi, çokca duymuşsundur. Uzak eğitimle teknisyen olmuş diyoruz. 

Tekniker-teknisyen olamamışını da gördüm.

Pandemi zamanı okula bile gitmeden mezun olmuş,yeminle kontrol kalemi kullanmayı bilmiyordu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Emre Şimşek yazdı:

Abi acele etmesen.

Birde forumdan olmasın demişsin ama foruma konu açmışsın. Şimdi ben bir tanıdığımı yönlendiremez miyim?

Not: afaki konuşuyorum yok öyle biri

Etrafta olup meslek sevdalısı olan. Beşyüz kişi okusa burada dışarıda 5 bin kişi duyar. İki tane cevher çıkmazsa zaten toprak başımıza

Forumdan olmasın demişim, tanıdık olmasın dememişim. Senin kuzen meraklıdır kriteri uygundur olur. 
Gibi

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
Metin Uzunoğlu yazdı:

akademik kariyer para kazandırıyor.  

Emin misiniz ?

Dışarıya proje yapan ,şirketlere danışmanlık yapan anlamında sanırım evet , oda her branş da  olmaz. Maaşlı akademisyenlerin hali fecaat. Hele ki özel üniversiteler. Kadro denen bişi yok. çoğu YL yapan hat da YL öğrencisini alarak öğretim verdiriyor. Kadroları da  Eşit maaş kuralını aşmak için kel alaka kadrolarda. çoğu  üniversitede prof. doçent yok. Araştırma yok, liseden daha kötü. 

Dede, sana  ne alaka derseniz. Bazılarınız biliyor, Benim kız Almanya dan  YL  ve Yıldız Ü. doktora öğrencisi.  çalıştığı  üni de kadrosu  teknik eleman :) sözüm  Çaycı mesleğinden dışarı, çaycı parasına çalıştırıyorlar. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hakan Berk
Adnan Çakır yazdı:

Tekniker-teknisyen olamamışını da gördüm.

Pandemi zamanı okula bile gitmeden mezun olmuş,yeminle kontrol kalemi kullanmayı bilmiyordu.

Eski rektörümün tweetini paylaşacağım bu konuda, tarihe dikkat etmenizi öneririm, daha pandeminin P'si yok. Uzun bir süreçten beri böyle bence bu. https://x.com/Guden_Mustafa/status/1034790914567426050 

Haşmet Güngör yazdı:

Emin misiniz ?

Dışarıya proje yapan ,şirketlere danışmanlık yapan anlamında sanırım evet , oda her branş da  olmaz. Maaşlı akademisyenlerin hali fecaat. Hele ki özel üniversiteler. Kadro denen bişi yok. çoğu YL yapan hat da YL öğrencisini alarak öğretim verdiriyor. Kadroları da  Eşit maaş kuralını aşmak için kel alaka kadrolarda. çoğu  üniversitede prof. doçent yok. Araştırma yok, liseden daha kötü. 

Dede, sana  ne alaka derseniz. Bazılarınız biliyor, Benim kız Almanya dan  YL  ve Yıldız Ü. doktora öğrencisi.  çalıştığı  üni de kadrosu  teknik eleman :) sözüm  Çaycı mesleğinden dışarı, çaycı parasına çalıştırıyorlar. 

Metin Hocamın dediği muhtemelen hoca olduktan sonraki durumda yönetilen proje, verilen danışmanlık vs, yani sizin ilk paragrafınız. Orada gerçekten çok sıkıntılı olaylar oluyor, benim gördüğüm buzdağının en fazla gölgesidir. Maalesef en sıkıntılı burada öğrenci kadrosunda oluyor ki ben de kızınız ile aynı problemi yaşıyorum birçok arkadaşım ile, doktoraya başlamak üzere biri olarak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Servet abi bi konu açtın başlık Meslek lisesi Memleket meselesine döndü. 

Bu arada ben Rahmetli Mustafa Koç Meslek lisesi memleket meselesi projesinin bir ürünü olarak ortaya çıktım. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sorun değil. Arada mesleki sıkıntıyı bir iki kalemle konuşuruz. Konu özünden çıkılmasın, geyik olmasın kafi. İlk başta yazdım zaten önemli diye

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Yakın zamanda genç nesilden Teknisyen bir meslektaşım bana abi gider 3 harfi markette çalışırım neden bu kadar uğraşayımki demişti.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...