Servet Aydın Cumartesi 11:11 Paylaş Cumartesi 11:11 Değerli üyeler konu önem arz etmekte. Mesleğim elektronik. Branşım forklift kart onarımı. Ülkede aynı branşta sayılıyız. Mesleki geçerliliği daimidir. Savaş çıksa da durmaz. Yaşım ilerliyor, işlerin ilerleyişi için meslek aşığı personel ihtiyacım var. Eş dost forumdan bir kimseyi almam. Kapıdan içeri girince tanıdığınız biri değilimdir. Askerlik engeli olmamalı. Bay asli tercih ancak bayan olursa ülkede ilk olur. Maaş düşük olacak ancak yaptığı işten prim alacak. Total alacağı aşağı yukarı gelir hatırı sayılır. İlerleyen süreçte iş yerinin devamlılığı kendisinde, hazır kurulu tezgah, çok ciddi müşteri sayısı. Ben daha çok yönetimde olacağım. Yoruldum Başarılı olması halinde alt eleman alarak hacmi genişletebilir. Çevrenize bi bakının. 23 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Cumartesi 13:05 Paylaş Cumartesi 13:05 Normalde şeker gibi adam ama konu iş olunca agresifleşiyor ve acayip titizleşiyor. Mesleği öğrenenin hayatı kurtulur. 7 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 23:41 Yazar Paylaş Cumartesi 23:41 Forumdan kimse veya akraba dahi olmayacak. Vıcıklık olur mutlaka. Tahammülüm -0 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 06:08 Paylaş Pazar 06:08 Servet Aydın yazdı: Forumdan kimse veya akraba dahi olmayacak. Vıcıklık olur mutlaka. Tahammülüm -0 Gebze Teknik üniversitesinden staj için sana başvurmuyorlar mı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 06:32 Paylaş Pazar 06:32 Ali Darbaz yazdı: Gebze Teknik üniversitesinden staj için sana başvurmuyorlar mı. Staj şartlarını sağlamaz. Çabi müdür olursa sağlayabilir Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Pazar 07:15 Paylaş Pazar 07:15 Altın tepside ış fırsatı, üniversite sonrası denk gelse, o zamanlar tanımazdım Servet abiyi. Bu iş için kapısında yatılır ama kıymet bilecek biri olmalı... 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Geleceği parlak meslek, yakında her tarafta portif olacak, bakımına talep artacak. https://aktuel-urunler.com/a101-sinirlari-asti-25-aralikta-raflara-sigmayan-forklift-surprizi/ Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Geleceği parlak meslek, yakında her tarafta portif olacak, bakımına talep artacak. https://aktuel-urunler.com/a101-sinirlari-asti-25-aralikta-raflara-sigmayan-forklift-surprizi/ sadece portif değil. binlerce otonom taşıt. robot vs. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Talipler geldimi 12 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Ali Darbaz yazdı: Talipler geldimi Geldi biri bugün Ali. Kocaeli mekatronik mezunu. Lehim yapmayı biliyor sadece. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Servet Aydın yazdı: Geldi biri bugün Ali. Kocaeli mekatronik mezunu. Lehim yapmayı biliyor sadece. o gene iyi, ben bir kurumun sunucu odasındaki teknisyeni, kurumun çaycısı sanmıştım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Ali, bu akşam da bi tane otomotiv okumuş biri geldi. Elektronik merakı varmış. Konuştuk. Mekaniğe eğilimi yüksek. Onu da jung merkeze yönlendirdim. Saha işini yapabilir. Ancak çok fecaat durum eğitimde. Bu kadar yıl dirsek çürütmüşler ancak hiç bilgi verilmemiş. Atölyelerde aletler çürüyor. Hocaların, Göktürk hocam tam yorumlar; hocaların hataları çok çok fazla anladığım 5 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Ali, bu akşam da bi tane otomotiv okumuş biri geldi. Elektronik merakı varmış. Konuştuk. Mekaniğe eğilimi yüksek. Onu da jung merkeze yönlendirdim. Saha işini yapabilir. Ancak çok fecaat durum eğitimde. Bu kadar yıl dirsek çürütmüşler ancak hiç bilgi verilmemiş. Atölyelerde aletler çürüyor. Hocaların, Göktürk hocam tam yorumlar; hocaların hataları çok çok fazla anladığım Biz alaylılar arasında bir tabir var abi, çokca duymuşsundur. Uzak eğitimle teknisyen olmuş diyoruz. 11 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Servet Aydın yazdı: Ali, bu akşam da bi tane otomotiv okumuş biri geldi. Elektronik merakı varmış. Konuştuk. Mekaniğe eğilimi yüksek. Onu da jung merkeze yönlendirdim. Saha işini yapabilir. Ancak çok fecaat durum eğitimde. Bu kadar yıl dirsek çürütmüşler ancak hiç bilgi verilmemiş. Atölyelerde aletler çürüyor. Hocaların, Göktürk hocam tam yorumlar; hocaların hataları çok çok fazla anladığım verilmiştir de 1-- hoca zaten konuyu bilmeden hoca olmuştur doktora yaptı diye konuyu malesef bilmiyor gerek de duymuyor 2- öğrenci de finalden sonra beyni formatlıyor 3 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Umudum kırılıyor. Elimdeki bilezik insan ağırlığında ama bunu anlayacak zihinlerin içi sosyal medya fenomenliği, cafelerde goy goy modunda. Bir kaç talip geldi onlarda bana yakın yaşta. Emeklilik jübilesi dertleri. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Abi acele etmesen. Birde forumdan olmasın demişsin ama foruma konu açmışsın. Şimdi ben bir tanıdığımı yönlendiremez miyim? Not: afaki konuşuyorum yok öyle biri Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: verilmiştir de 1-- hoca zaten konuyu bilmeden hoca olmuştur doktora yaptı diye konuyu malesef bilmiyor gerek de duymuyor 2- öğrenci de finalden sonra beyni formatlıyor kütüphanede frekans kitabı bulup satın almıştım satır satır okuyup ses sistemi içn sunta keserdim, meğer komşuda boya varmış dolap kapağını ardiyeye koymuş, ne bileyim ben... 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Servet Aydın yazdı: Ali, bu akşam da bi tane otomotiv okumuş biri geldi. Elektronik merakı varmış. Konuştuk. Mekaniğe eğilimi yüksek. Onu da jung merkeze yönlendirdim. Saha işini yapabilir. Ancak çok fecaat durum eğitimde. Bu kadar yıl dirsek çürütmüşler ancak hiç bilgi verilmemiş. Atölyelerde aletler çürüyor. Hocaların, Göktürk hocam tam yorumlar; hocaların hataları çok çok fazla anladığım Üniversitelerin çoğunun durumu vahim.ders öğrenci kimsenin umurunda değil çünkü para kazandırmıyor akademik kariyer para kazandırıyor. Bütün mesele para hele bazı projeleri görsen..... dahasını yazamıyorum. 4 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: Biz alaylılar arasında bir tabir var abi, çokca duymuşsundur. Uzak eğitimle teknisyen olmuş diyoruz. Tekniker-teknisyen olamamışını da gördüm. Pandemi zamanı okula bile gitmeden mezun olmuş,yeminle kontrol kalemi kullanmayı bilmiyordu. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Emre Şimşek yazdı: Abi acele etmesen. Birde forumdan olmasın demişsin ama foruma konu açmışsın. Şimdi ben bir tanıdığımı yönlendiremez miyim? Not: afaki konuşuyorum yok öyle biri Etrafta olup meslek sevdalısı olan. Beşyüz kişi okusa burada dışarıda 5 bin kişi duyar. İki tane cevher çıkmazsa zaten toprak başımıza Forumdan olmasın demişim, tanıdık olmasın dememişim. Senin kuzen meraklıdır kriteri uygundur olur. Gibi Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: akademik kariyer para kazandırıyor. Emin misiniz ? Dışarıya proje yapan ,şirketlere danışmanlık yapan anlamında sanırım evet , oda her branş da olmaz. Maaşlı akademisyenlerin hali fecaat. Hele ki özel üniversiteler. Kadro denen bişi yok. çoğu YL yapan hat da YL öğrencisini alarak öğretim verdiriyor. Kadroları da Eşit maaş kuralını aşmak için kel alaka kadrolarda. çoğu üniversitede prof. doçent yok. Araştırma yok, liseden daha kötü. Dede, sana ne alaka derseniz. Bazılarınız biliyor, Benim kız Almanya dan YL ve Yıldız Ü. doktora öğrencisi. çalıştığı üni de kadrosu teknik eleman sözüm Çaycı mesleğinden dışarı, çaycı parasına çalıştırıyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Adnan Çakır yazdı: Tekniker-teknisyen olamamışını da gördüm. Pandemi zamanı okula bile gitmeden mezun olmuş,yeminle kontrol kalemi kullanmayı bilmiyordu. Eski rektörümün tweetini paylaşacağım bu konuda, tarihe dikkat etmenizi öneririm, daha pandeminin P'si yok. Uzun bir süreçten beri böyle bence bu. https://x.com/Guden_Mustafa/status/1034790914567426050 Haşmet Güngör yazdı: Emin misiniz ? Dışarıya proje yapan ,şirketlere danışmanlık yapan anlamında sanırım evet , oda her branş da olmaz. Maaşlı akademisyenlerin hali fecaat. Hele ki özel üniversiteler. Kadro denen bişi yok. çoğu YL yapan hat da YL öğrencisini alarak öğretim verdiriyor. Kadroları da Eşit maaş kuralını aşmak için kel alaka kadrolarda. çoğu üniversitede prof. doçent yok. Araştırma yok, liseden daha kötü. Dede, sana ne alaka derseniz. Bazılarınız biliyor, Benim kız Almanya dan YL ve Yıldız Ü. doktora öğrencisi. çalıştığı üni de kadrosu teknik eleman sözüm Çaycı mesleğinden dışarı, çaycı parasına çalıştırıyorlar. Metin Hocamın dediği muhtemelen hoca olduktan sonraki durumda yönetilen proje, verilen danışmanlık vs, yani sizin ilk paragrafınız. Orada gerçekten çok sıkıntılı olaylar oluyor, benim gördüğüm buzdağının en fazla gölgesidir. Maalesef en sıkıntılı burada öğrenci kadrosunda oluyor ki ben de kızınız ile aynı problemi yaşıyorum birçok arkadaşım ile, doktoraya başlamak üzere biri olarak. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Servet abi bi konu açtın başlık Meslek lisesi Memleket meselesine döndü. Bu arada ben Rahmetli Mustafa Koç Meslek lisesi memleket meselesi projesinin bir ürünü olarak ortaya çıktım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Sorun değil. Arada mesleki sıkıntıyı bir iki kalemle konuşuruz. Konu özünden çıkılmasın, geyik olmasın kafi. İlk başta yazdım zaten önemli diye Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Yakın zamanda genç nesilden Teknisyen bir meslektaşım bana abi gider 3 harfi markette çalışırım neden bu kadar uğraşayımki demişti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts