İbrahim Uysal Cumartesi 15:43 Paylaş Cumartesi 15:43 Merhaba arkadaşlar son 1 haftadır 2011 Benzin+LPG focus aracımda ara ara yolda seyir halinde iken Motor Arızası, Hızlanma Azaltıldı diye uyarı alıyorum. 10 saniye sonra düzeliyor. Aracı cihaza baglattim ancak mantıklı bir arıza çıkmadı. Bazı yerlerde gösterge panelinin lehimlerini yenilemek gerekiyor yazılmış. Bazı yerlerde hortum yerinden çıkmış yazılmış. Net bir cevap bulamadım. Gaz kelebeğinden olacağını sanmıyorum yakın zamanda değişmiştim parçayı. Daha önce başına gelen çözüm önerisi sunacak olan var mı? Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Cumartesi 15:58 Paylaş Cumartesi 15:58 Geçmiş Olsun. Benim başıma geldi önce aküyü kontrol ettirmelisiniz.Arıza olduğunda Foruma danışmıştım Lehim Çatlağı demişlerdi ondan çıkmıştı.Ben kendim Lehim atmıştım. Göstergeye hafifçe vurun arıza gelirse net lehim. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen Cumartesi 15:59 Paylaş Cumartesi 15:59 İbrahim Uysal yazdı: Aracı cihaza baglattim ancak mantıklı bir arıza çıkmadı. Gösterge lehimleri bir numaralı zanlı. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Uysal Cumartesi 16:01 Yazar Paylaş Cumartesi 16:01 Adnan Çakır yazdı: Akü kontrol edildi mi? Aküyü değişeli 2 ay oldu hocam akü de sıkıntı yok. Aytac Sakal yazdı: Geçmiş Olsun. Benim başıma geldi önce aküyü kontrol ettirmelisiniz.Arıza olduğunda Foruma danışmıştım Lehim Çatlağı demişlerdi ondan çıkmıştı.Ben kendim Lehim atmıştım. Göstergeye hafifçe vurun arıza gelirse net lehim. Bir kaç defa vurdum da gelmedi arıza hocam. Kendim söküp kontrol edebilir miyim? Bir de şimdi farkettim Xenon farımın biri çok sönük yanıyor ondan olabilir mi? Ahmet İhsan Akşen yazdı: Gösterge lehimleri bir numaralı zanlı. Geçmiş olsun. Benimde aklımdan geçen bu hocam. Başka arıza verecek bir şey gelmiyor aklıma. Akü dinamo gaz kelebeği birkaç ay önce komple elden geçti. Tüp ile alakalı herşeyde 3 ay önce değişti. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar Cumartesi 16:12 Paylaş Cumartesi 16:12 (düzenlendi) İbrahim Uysal yazdı: Merhaba arkadaşlar son 1 haftadır 2011 Benzin+LPG focus aracımda ara ara yolda seyir halinde iken Motor Arızası, Hızlanma Azaltıldı diye uyarı alıyorum. 10 saniye sonra düzeliyor. Aracı cihaza baglattim ancak mantıklı bir arıza çıkmadı. Bazı yerlerde gösterge panelinin lehimlerini yenilemek gerekiyor yazılmış. Bazı yerlerde hortum yerinden çıkmış yazılmış. Net bir cevap bulamadım. Gaz kelebeğinden olacağını sanmıyorum yakın zamanda değişmiştim parçayı. Daha önce başına gelen çözüm önerisi sunacak olan var mı? Mantıklı olmayan arıza kodları önemli, yazabilirseniz daha fazla açıklama alınır. Cumartesi 16:12 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Cumartesi 16:18 Paylaş Cumartesi 16:18 İbrahim Uysal yazdı: Kendim söküp kontrol edebilir miyim? Ben kendim söktüm tork civatalar tutuyordu.Sökmüşken Lehimleti tazeler geçersiniz Akılda kalmaz. Yorum bağlantısı
İbrahim Uysal Cumartesi 16:18 Yazar Paylaş Cumartesi 16:18 Mustafa Yanar yazdı: Mantıklı olmayan arıza kodları önemli, yazabilirseniz daha fazla açıklama alınır. 3-4 sayfa arıza kodu çıktı hocam. Tamirci sildi hepsini tekrar yaparsa yine bakalım dedi. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Cumartesi 16:20 Paylaş Cumartesi 16:20 Benim eski araçta Tutan civatalar bunlardı. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Uysal Cumartesi 16:22 Yazar Paylaş Cumartesi 16:22 Aytac Sakal yazdı: Benim eski araçta Tutan civatalar bunlardı. Yarın fırsat bulunca söküp kontrol ederim hocam. Xenon farın biri sönük yanıyor bundan yapma ihtimali var mı? Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Cumartesi 16:24 Paylaş Cumartesi 16:24 İbrahim Uysal yazdı: Xenon farın biri sönük yanıyor bundan yapma ihtimali var mı? Ona birşey diyemem farlar konusunda pek tecrübem yok.Bu konuda Forumda tecrübeli arkadaşlar var onların yorumlaması daha doğru olur. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal Cumartesi 19:23 Paylaş Cumartesi 19:23 İbrahim Uysal yazdı: 3-4 sayfa arıza kodu çıktı hocam. Tamirci sildi hepsini tekrar yaparsa yine bakalım dedi. 10 seneye yakın focus kullandım. Şansıma gösterge arızası yaşamadım. Yaşayan dostlarımda ekranda bir sürü ışık yanıyordu. 3-4 sayfa arıza kodu çıktıysa muhtemelen gösterge arızasıdır. Yorum bağlantısı
İbrahim Uysal Cumartesi 21:32 Yazar Paylaş Cumartesi 21:32 Fırat Önal yazdı: 10 seneye yakın focus kullandım. Şansıma gösterge arızası yaşamadım. Yaşayan dostlarımda ekranda bir sürü ışık yanıyordu. 3-4 sayfa arıza kodu çıktıysa muhtemelen gösterge arızasıdır. Öyle umuyorum hocam. Çünkü başka arıza verebilecek hiçbir parça aklıma gelmiyor hepsi son 2-3 ayda değişti. Çekiş sorunu filanda yaşamıyorum. Araç anlık o arızayı verince 3000 çeviri geçmiyor. 10 saniye sonra düzeliyor. İlk fırsatta göstergeyi söküp kontrol edicem. Yorum bağlantısı
Yusuf Karagöz Dün saat 11:30 Paylaş Dün saat 11:30 İbrahim Uysal yazdı: Yarın fırsat bulunca söküp kontrol ederim hocam. Xenon farın biri sönük yanıyor bundan yapma ihtimali var mı? Hocam bu focus herşey olabilir arkadaşım otomatik 2008 titanium aldı 2.5 kasa farlar açıkken araç stop etmiyordu , yani kontağı kapatsanız anahtarı alsanız bile araç çalışmaya devam ediyordu sorun gösterge lehimlerinden çıktı başka bir belirti yada sorunda yoktu gösterge lehimlerini yenileyince sorun çözüldü şaka gibi ama gerçek. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Uysal Dün saat 12:05 Yazar Paylaş Dün saat 12:05 Yusuf Karagöz yazdı: Hocam bu focus herşey olabilir arkadaşım otomatik 2008 titanium aldı 2.5 kasa farlar açıkken araç stop etmiyordu , yani kontağı kapatsanız anahtarı alsanız bile araç çalışmaya devam ediyordu sorun gösterge lehimlerinden çıktı başka bir belirti yada sorunda yoktu gösterge lehimlerini yenileyince sorun çözüldü şaka gibi ama gerçek. Teşekkürler hocam. Bende öyle düşünmeye başladım artık çünkü başka hiçbir şeyde sorun görünmüyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 12:22 Paylaş Dün saat 12:22 Aynısı arkadaşımın başına geldi 2011 LPG benzin saçma salak arıza veriyordu gösterge lehimleri tazelendi ve duzeldi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts