Alptuğ Özcan Cumartesi 21:58 Paylaş Cumartesi 21:58 Eyüp Çetin yazdı: Bütçe Egea Cross veya C3 Aircross alabilecek seviyede. 😊 1600-1700 civarı. 1700 civarı. Hafta içi bir kaç defa radyoda reklam duydum Dizel Egea 1.200'den başlayan fiyatlarda diyordu. 1.600 - 1.700 demişsiniz, üst donanım mı bakıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 23:40 Paylaş Cumartesi 23:40 Ali Darbaz yazdı: Abi senin pejo 2 litre hybrid değilmiydi, Tamam işte eat6 var çok başarılı sistem. Hibrit sistemi benzersiz Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Pazar 02:29 Yazar Paylaş Pazar 02:29 Alptuğ Özcan yazdı: Hafta içi bir kaç defa radyoda reklam duydum Dizel Egea 1.200'den başlayan fiyatlarda diyordu. 1.600 - 1.700 demişsiniz, üst donanım mı bakıyorsunuz? Otomatik ve üst donanım bakıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Pazar 06:39 Paylaş Pazar 06:39 yaris cross hybrit , arka diz mesafesi az, bagaj yeterli , motor şanzıman iyi. Geçen hafta 1750 ye aldı arkadaş. arona , 1750 civarı , 1.0 dsg 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 06:58 Paylaş Pazar 06:58 Eyüp Çetin yazdı: Otomatik ve üst donanım bakıyorum. O paraya en üst paket doblo oluyor mesela. 775 litre bagaj, 130 hp eate 8 gearbox . Çiçek gibi drivetrain var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazar 07:55 Paylaş Pazar 07:55 Ali Darbaz yazdı: O paraya en üst paket doblo oluyor mesela. 775 litre bagaj, 130 hp eate 8 gearbox . Çiçek gibi drivetrain var. eat8 ide bir araştırsana Ali, bakalım durumu ne? çiçek ama hangi bitkinin! Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Pazar 07:55 Yazar Paylaş Pazar 07:55 Erhan Doruk yazdı: yaris cross hybrit , arka diz mesafesi az, bagaj yeterli , motor şanzıman iyi. Geçen hafta 1750 ye aldı arkadaş. arona , 1750 civarı , 1.0 dsg Bu ilgimi çekti. Yaris Cross'a da bakayım. Arona'yı sevmiyorum. Metin Akbal yazdı: Alt yapısını bildiğim araç olsun dersen Egea. Seçenekler bunlarla sınırlı ise. Bu fiyata güzel bir VAG bulunur Vaglar 1.0 motorlu. 1.5 olanları alabilsem düşünürdüm. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazar 08:09 Paylaş Pazar 08:09 Eyüp Çetin yazdı: Bu ilgimi çekti. Yaris Cross'a da bakayım. Arona'yı sevmiyorum. Vaglar 1.0 motorlu. 1.5 olanları alabilsem düşünürdüm. Taigo yu ve 1.0 ı test et derim. Sonra 1.5 e ihtiyaç var mı karar verirsin. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Pazar 08:10 Yazar Paylaş Pazar 08:10 Metin Akbal yazdı: Taigo yu ve 1.0 ı test et derim. Sonra 1.5 e ihtiyaç var mı karar verirsin. Olabilir ona da bakayım. Yaris'ten vazgeçtim atmosferik motormuş. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Pazar 08:11 Paylaş Pazar 08:11 Eyüp Çetin yazdı: Bu ilgimi çekti. Yaris Cross'a da bakayım. Arona'yı sevmiyorum. Vaglar 1.0 motorlu. 1.5 olanları alabilsem düşünürdüm. Yeni nesil 1.0 116 hp motor hafifliğin de etkisiyle güzel yürüyor, tork eksiğine rağmen egeadan aşağı kalır fark yok. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 09:29 Paylaş Pazar 09:29 Metin Akbal yazdı: Taigo yu ve 1.0 ı test et derim. Sonra 1.5 e ihtiyaç var mı karar verirsin. Yeni nesil Dsg şanzımanlar o 1.0 motoru öyle bir kullanıyorki, sanırsın altında 2000 motor gti var. 150 km saat hızdan sonra anlıyorsun araba 100 beygirmiş. Normal sürücüye 1.0 motorlar fazla fazla yeter bence. 1.5 motor ancak rölantide titreme can sıkıcı geliyorsa tercih edilebilir. Öğle yemeğine iş arkadaşlarımı götürdüm rölantideki titremeden rahatsız olan oldu. Ama benim için hava hoş. ben titremeye alıştım. Tiguanda durum nedir. Yorum bağlantısı
Necati Dur Pazar 10:45 Paylaş Pazar 10:45 Bende araba alırken çok düşünüp bu fiyat bantlarında Style Donanım Caddy aldım. Ticari micari:) Hiç pişman değilim. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Pazar 11:06 Yazar Paylaş Pazar 11:06 Bugün volkswagen bayisine baktım ibre T-Cross'a kaydı. O zaman yeni soru; * Egea Cross 1.6 Multijet Otomatik Lounge * Volkswagen T-Cross 1.0 TSI Dsg seçeneklerinden hangisi? Bu arada Taigo'ya da baktım daha geniş ama daha basık. Eğer sadece Egea ve Taigo seçeneğim olsa Egea daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum ancak T-Cross yüksek olmasıyla daha ferah geldi. Yorum bağlantısı
Koray Demir Pazar 11:20 Paylaş Pazar 11:20 Eyüp Çetin yazdı: Bugün volkswagen bayisine baktım ibre T-Cross'a kaydı. O zaman yeni soru; * Egea Cross 1.6 Multijet Otomatik Lounge * Volkswagen T-Cross 1.0 TSI Dsg seçeneklerinden hangisi? Bu arada Taigo'ya da baktım daha geniş ama daha basık. Eğer sadece Egea ve Taigo seçeneğim olsa Egea daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum ancak T-Cross yüksek olmasıyla daha ferah geldi. Daha sağlam bir şeyler olsa malum T Cross çarpışma testinden 3 yıldız aldı. Sıfır olacak diye güvenlik de göz ardı edilmemeli. https://www.euroncap.com/en/results/vw/t-cross/57088 1 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Pazar 11:20 Yazar Paylaş Pazar 11:20 Skoda Kamiq'e de baktım hiç sarmadı. Oysa bayideki satış danışmanı biz Taigo'dan da T-Cross'dan da büyüğü onlar bizim Fabia ayarında dedi. 😁 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Pazar 11:26 Yazar Paylaş Pazar 11:26 Koray Demir yazdı: Daha sağlam bir şeyler olsa malum T Cross çarpışma testinden 3 yıldız aldı. Sıfır olacak diye güvenlik de göz ardı edilmemeli. https://www.euroncap.com/en/results/vw/t-cross/57088 2025 Egea Cross için nereden bulabilirim bu bilgiyi? Baktım biraz bulamadım. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazar 11:28 Paylaş Pazar 11:28 Taigo tip olarak daha güzel değil mi? Euro NCAP kriterleri zorlaştı diye biliyorum, biraz araştırmak lazım. Eskiden 5 yıldız alan şimdi belki 3 Yıldız alacak. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Pazar 11:32 Yazar Paylaş Pazar 11:32 Evren Erakçora yazdı: Taigo tip olarak daha güzel değil mi? Taigo görüntü ve marka olarak daha iyi. Motor seçeneği olarak egea daha cazip geliyor. T-Cross'a ise iç kısım bu ikisine göre daha ferah ve yüksek. Bu cezbediyor. Citroen'i tamamen sildim. Çok fazla olumsuz yorum var. Yorum bağlantısı
Koray Demir Pazar 11:43 Paylaş Pazar 11:43 Eyüp Çetin yazdı: 2025 Egea Cross için nereden bulabilirim bu bilgiyi? Baktım biraz bulamadım. 2025 yılı için güncelde teste girmediğinden veri yok. En son 2016’da Fiat Tipo adı altında hatchback modelle çarpışma testi gerçekleştirildi. https://www.euroncap.com/en/results/fiat/tipo/25458 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazar 12:42 Paylaş Pazar 12:42 Eyüp Çetin yazdı: Bugün volkswagen bayisine baktım ibre T-Cross'a kaydı. O zaman yeni soru; * Egea Cross 1.6 Multijet Otomatik Lounge * Volkswagen T-Cross 1.0 TSI Dsg seçeneklerinden hangisi? Bu arada Taigo'ya da baktım daha geniş ama daha basık. Eğer sadece Egea ve Taigo seçeneğim olsa Egea daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum ancak T-Cross yüksek olmasıyla daha ferah geldi. Eyüp Çetin yazdı: Skoda Kamiq'e de baktım hiç sarmadı. Oysa bayideki satış danışmanı biz Taigo'dan da T-Cross'dan da büyüğü onlar bizim Fabia ayarında dedi. 😁 1.0 TSI DSG test edildi o zaman. Kamiq Elite donanımda çok eksik var. Taigo Life ise Kamiq Elite ile Premium un arasında tam kararında donanım sunuyor ve ciddi anlamda fiyat performans aracı. T-Cross daha ferah ama bagaj belki memnun etmez. Arka koltuklar öne kayabiliyor. Egea ile T-Cross arasında kalirsam donanım ve fiyat kısmına göre karar veririm sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 12:56 Paylaş Pazar 12:56 Alptuğ Özcan yazdı: Hafta içi bir kaç defa radyoda reklam duydum Dizel Egea 1.200'den başlayan fiyatlarda diyordu. 1.600 - 1.700 demişsiniz, üst donanım mı bakıyorsunuz? 'den başlayan, o modelin listesindeki ilk rakamdır... 99 dan başlayan gömlek yazan dükkandaki etiketler 500 den başlar gibi. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazar 12:59 Paylaş Pazar 12:59 Ali Darbaz yazdı: Yeni nesil Dsg şanzımanlar o 1.0 motoru öyle bir kullanıyorki, sanırsın altında 2000 motor gti var. 150 km saat hızdan sonra anlıyorsun araba 100 beygirmiş. Normal sürücüye 1.0 motorlar fazla fazla yeter bence. 1.5 motor ancak rölantide titreme can sıkıcı geliyorsa tercih edilebilir. Öğle yemeğine iş arkadaşlarımı götürdüm rölantideki titremeden rahatsız olan oldu. Ama benim için hava hoş. ben titremeye alıştım. Tiguanda durum nedir. Aynen 150 160 a kadar güzel uzuyor sonra 1.0 olduğu anlaşılıyor ama rampa bayır yük klima bu durumu neredeyse etkilemiyor. Benim arabada 116 HP var Astra da 115 HP idi. Astra 150 kg kadar daha ağır ve bu sebeple yüksek devirde yürüyordu. Benim arabada rolantide titreme yok ama start stopta titreme belirgin. Clio da ise rolantide titreme daha bariz ama start stop esnasında titreme hissedilmiyor. Hepsinin karakteristiği farklı sanırım. I20 deneyimlemedim. 1.5 e gelince motor sesi atmosferik gibi tat vermiyor 1.0 ın enteresan hoş bir sesi var. 1.5 in tüketim farkı ise yarım litre daha düşük. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Pazar 13:01 Yazar Paylaş Pazar 13:01 Metin Akbal yazdı: 1.0 TSI DSG test edildi o zaman. Kamiq Elite donanımda çok eksik var. Taigo Life ise Kamiq Elite ile Premium un arasında tam kararında donanım sunuyor ve ciddi anlamda fiyat performans aracı. T-Cross daha ferah ama bagaj belki memnun etmez. Arka koltuklar öne kayabiliyor. Egea ile T-Cross arasında kalirsam donanım ve fiyat kısmına göre karar veririm sanırım. Gayet yeterli bir motor. T-Cross'un bagajı ihtiyacıma uygun. Daha fazla ihtiyaç duyarsam koltuklar öne gelebilir. Taigo ile T-Cross arasındaki fark tamamen hangi tarzı istediğinle ilgili. Taigo biraz daha sportif. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazar 14:28 Paylaş Pazar 14:28 Eyüp Çetin yazdı: Gayet yeterli bir motor. T-Cross'un bagajı ihtiyacıma uygun. Daha fazla ihtiyaç duyarsam koltuklar öne gelebilir. Taigo ile T-Cross arasındaki fark tamamen hangi tarzı istediğinle ilgili. Taigo biraz daha sportif. taigo audi gibi duruyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts