Koray Demir Pazar 15:18 Paylaş Pazar 15:18 Evren Erakçora yazdı: taigo audi gibi duruyor Focus Active mi Taigo mu? Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Pazar 15:22 Yazar Paylaş Pazar 15:22 Evren Erakçora yazdı: taigo audi gibi duruyor Audi görünümlü volkswagen. Nasılsa kuzen sayılırlar. Audi zengin kuzen. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazar 15:25 Paylaş Pazar 15:25 Koray Demir yazdı: Focus Active mi Taigo mu? Daha geniş ve büyük olduğu için focus bence. Eyüp Çetin yazdı: Audi görünümlü volkswagen. Nasılsa kuzen sayılırlar. Audi zengin kuzen. Audi de nasıl tasarım yapıyorsa hep güzel duruyor değil mi ? 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Pazar 16:42 Yazar Paylaş Pazar 16:42 Evren Erakçora yazdı: Audi de nasıl tasarım yapıyorsa hep güzel duruyor değil mi ? Bir ara Audi alsam mı diye düşünmedim değil. İnşallah bir gün nasip olur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 17:05 Paylaş Pazar 17:05 Ali Darbaz yazdı: Ben5 farklı egea kullandım, 1.6 egea crosda buna dahil. 9000 km kadar sürdüm. Otobanda yüksek hızlarda maalesef Sedan kasaya göre fazla geziyordu. Bunuda belirteyim. Birde böyle birşey varmış. https://x.com/aykiricomtr/status/2002398722416599109 Aslı yoktur bunun. Egzozdan basmışlardır bir şeyler. Filtrede bu kadar tottu olsa nasıl yürüyecek o araba. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 18:24 Paylaş Pazar 18:24 mavi tayt üstüne kırmız don giyen adamın uçtuğunu da söylerler Yorum bağlantısı
Emin Önal Pazar 20:07 Paylaş Pazar 20:07 Eyüp Çetin yazdı: * Volkswagen T-Cross 1.0 TSI Dsg 1.o yürür , yeter ama rolantide titrer. Ben memnunum, rahatsız etmiyor. Çağlar Bayur yazdı: mavi tayt üstüne kırmız don giyen adamın uçtuğunu da söylerler Hass uçmuyor muymuş eee pelerin ? 1 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 saat önce Paylaş 20 saat önce İkisinide almam ama illede biri olcaksa tercihim egea dan yana olurdu. Kullanim ve satış zamanı daha sıkıntısız Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Arkadaşlar Ascot gri T-Cross için kapora verdim Cuma günü alacağım inşallah. Çok düşündük ama eşim de çocuklar da T-Cross istediler. Ben de kararsız olmakla birlikte T-Cross'a daha yakındım. Bakalım inşallah beğeniriz. 7 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Eyüp Çetin yazdı: 2025 Egea Cross için nereden bulabilirim bu bilgiyi? Baktım biraz bulamadım. 3 yıldız almasında ki neden değişen standartlar ve aktif güvenlik sistemlerine ağırlık verilmesi. Araç üzerindeki güvenlik sistemleri eski nesil kalip algılamada yavas kaliyor. 3 5 sene önce üretilen birçok 5 yıldız alan arac şuan girse eski aldığı yıldızı alamaz. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 saat önce Paylaş 20 saat önce (düzenlendi) Eyüp Çetin yazdı: Arkadaşlar Ascot gri T-Cross için kapora verdim Cuma günü alacağım inşallah. Çok düşündük ama eşim de çocuklar da T-Cross istediler. Ben de kararsız olmakla birlikte T-Cross'a daha yakındım. Bakalım inşallah beğeniriz. Hayırlı olsun. Gündüz farı hatası alırsanız kısa sürede endişelenmeyin biraz kroniklesmis arizadir garanti kapsaminda hallediyorlar ve tekrar yasayana denk gelmedim. Sert kullanimda boyundan büyük yakıt tüketimi vardır ama sakin kullanimda az yakar. Onun dışında memnun kalırsınız cok büyük beklentiniz yoksa araçtan. 20 saat önce tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Uğur Kamil yazdı: Hayırlı olsun. Gündüz farı hatası alırsanız kısa sürede endişelenmeyin biraz kroniklesmis arizadir garanti kapsaminda hallediyorlar ve tekrar yasayana denk gelmedim. Sert kullanimda boyundan büyük yakıt tüketimi vardır ama sakin kullanimda az yakar. Onun dışında memnun kalırsınız cok büyük beklentiniz yoksa araçtan. Teşekkür ederim. 🙏🏻 Çok büyük beklentim yok açıkçası. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Anektarı al sonra güzel bi inceleme konusu bekleriz 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Eyüp Çetin yazdı: Arkadaşlar Ascot gri T-Cross için kapora verdim Cuma günü alacağım inşallah. Çok düşündük ama eşim de çocuklar da T-Cross istediler. Ben de kararsız olmakla birlikte T-Cross'a daha yakındım. Bakalım inşallah beğeniriz. Hayırlı olsun güzel günlerde kullan beklenti yüksek değil demişsin ama bence memnun edecek. İlk 1000 km arabayı zorlama kullanma kılavuzunda yazar. Yakit multijet kadar olacaktır bu araçta motor kışın erken ısınıyor dizeli bu anlamda sevmem. Yakit multijet kadar yakıyor şehir içi yazın 7.5-8 kışın ise 8.5 civarı. Uzun yol kasmadan hatta bazen zorlayarak klimalı kullanımda 5.5 civarıdır, şehir içi vs derken tatilde 6 yi geçmemişti. Buda başka bir yol verisi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 saat önce Paylaş 19 saat önce (düzenlendi) Eyüp Çetin yazdı: Arkadaşlar Ascot gri T-Cross için kapora verdim Cuma günü alacağım inşallah. Çok düşündük ama eşim de çocuklar da T-Cross istediler. Ben de kararsız olmakla birlikte T-Cross'a daha yakındım. Bakalım inşallah beğeniriz. Hayırlı olsun 19 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Hayırlı olsun Eyüp Hocam gülerek kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun Eyüp Hocam gülerek kullanın. Ali Darbaz yazdı: Hayırlı olsun Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun güzel günlerde kullan beklenti yüksek değil demişsin ama bence memnun edecek. Teşekkür ederim arkadaşlar daha iyisi sizlerin olsun inşallah 🙏🏻 Servet Aydın yazdı: Anektarı al sonra güzel bi inceleme konusu bekleriz İnşallah abi. Cumaya inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Fikri Keleş yazdı: Hayırlısı olsun,adınıza sevindim Teşekkür ederim 🙏🏻 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce daha dün, tcross ne güzel dediydimdi, iyi ki demişim evrene yolladım 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Hayırlı Olsun. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: daha dün, tcross ne güzel dediydimdi, iyi ki demişim evrene yolladım Evrenden gelen orta gol oldu. 😁 Teşekkür ederim Çağlar abi. Necati Dur yazdı: Hayırlı Olsun. Allah kaza bela vermesin. Teşekkür ederim. 🙏🏻 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlısı olsun ama Çağlar abi den gelen her ortayı gol yapma benden söylemesi 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Eyüp Çetin yazdı: Arkadaşlar Ascot gri T-Cross için kapora verdim Cuma günü alacağım inşallah. Çok düşündük ama eşim de çocuklar da T-Cross istediler. Ben de kararsız olmakla birlikte T-Cross'a daha yakındım. Bakalım inşallah beğeniriz. Hayirli olsun, forumdaki ascot gri VWler artiyor, guzel gunlerde, saglikla ve mutlulukla kullanin Fatih Keskin yazdı: Hayırlısı olsun ama Çağlar abi den gelen her ortayı gol yapma benden söylemesi Niye ki cok merak ettim? VAR'a gidip bakmak lazim, ofsayt mi? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts