İçeriğe Yönlendir

0 Km Hangisini Tercih Edersiniz?

Eyüp Çetin

0 Km Hangisini Tercih Edersiniz?   

65 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Eyüp Çetin

Anketteki araçlardan hangisini tercih edersiniz arkadaşlar? İkisi de yakın fiyatlarda. 

* Egea Cross 1.6 Multijet Otomatik Lounge

* Citroen C3 Aircross 1.2 Hybrid Max

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

Yeni Aircross görüntüsü ve iç mekan ferahlığı ile çok cezbediyor yoksa tartışmasız Multijet. Multijete daha yakınım ben de. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

1.2 benzinli motor mu, 1.6 multijet mi olarak baktım olaya.. 

Karar vermek zor olmadı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

1.2 puretech lerin imajındaki zedelenmeden dolayı garantilerinin 10 yıla çıkacağı söyleniyor ama henüz ortada birşey yok. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Erhan Doruk yazdı:

1.2 puretech lerin imajındaki zedelenmeden dolayı garantilerinin 10 yıla çıkacağı söyleniyor ama henüz ortada birşey yok. 

hibritler zincirli artık. Sorun çözüşmüştür heralde. 

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Erhan Doruk yazdı:

Bayiye gittim sordum uzatılmış garanti falan diyerek yarım ağızla konuşuyorlar. Çok hoşuma gitmedi. Şimdi herşey tamam ama aldıktan sonra yüzüme bile bakmayacaklarmış gibi bir hisse kapıldım. 

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Evren Erakçora yazdı:

hibritler zincirli artık. Sorun çözüşmüştür heralde. 

Sorunu çözmüşler ama bu sefer hybrid+eat6 korkusu var 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

egea alırdım

kuzen c3 ü sıfır aldı 70 bin km de sattı. 16 sefer servise tamire gitmiş araba triger süzgeç yağ pompası o bu bitmedi

sürekli arıza yapıyorsa araba servis istediği kadar bedava tamir etsin arabayı kullanamıyorsunki

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Eyüp Çetin yazdı:

Sorunu çözmüşler ama bu sefer hybrid+eat6 korkusu var 😊

Yersiz korku Benim Pejo 2013'ten beri sahada sorunsuz🍆

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Ali Darbaz yazdı:

Ben5 farklı egea kullandım, 1.6 egea crosda buna dahil. 9000 km kadar sürdüm. Otobanda yüksek hızlarda maalesef Sedan kasaya göre fazla geziyordu. Bunuda belirteyim. 

Birde böyle birşey varmış.  https://x.com/aykiricomtr/status/2002398722416599109

Bu taksi çok güven veren bir örnek değil. Adamlar 24 saat şehir içi trafikte. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Servet Aydın yazdı:

Yersiz korku Benim Pejo 2013'ten beri sahada sorunsuz🍆

Abi senin pejo 2 litre hybrid değilmiydi, :D

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

Multijet deneyimim çok fazla. Bu nedenle riskin az olduğunu düşünüyorum. Fakat C3 Aircross'un da tarzı hoşuma gidiyor. C3'e multijet motor koysalar ne iyi olurdu. 😊

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Eyüp Çetin yazdı:

Multijet deneyimim çok fazla. Bu nedenle riskin az olduğunu düşünüyorum. Fakat C3 Aircross'un da tarzı hoşuma gidiyor. C3'e multijet motor koysalar ne iyi olurdu. 😊

Hocam o zaman neden 1.6 püretech almıyorsunuz. Motor doğrudan doğruya Bmw f30 320 ied de kullanılan N13 motorun üçüncü nesli. Zincirli mincirli

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Ali Darbaz yazdı:

Hocam o zaman neden 1.6 püretech almıyorsunuz. Motor doğrudan doğruya Bmw f30 320 ied de kullanılan N13 motorun üçüncü nesli. Zincirli mincirli

C3 Aircross'ta mı? 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Eyüp Çetin yazdı:

C3 Aircross'ta mı? 

Sadece bu modellerde var mış. Bütce neydi. Bu eskiden C3 dede kullanılan bir motor tipi idi. Gen 3 ile sadece daha büyük modellerde kullanılmaya başlanmış

Marka Model Motor Tipi Güç (HP)
DS Automobiles DS 9 1.6 PureTech (Benzinli) / E-TENSE (PHEV) 225 HP / 250 HP
DS Automobiles DS 7 1.6 E-TENSE (PHEV) 300 HP / 360 HP (4x4)
Peugeot Yeni 3008 1.6 Plug-in Hybrid (PHEV) 195 HP
Peugeot 508 1.6 PureTech (Benzinli - Stoklarla Sınırlı) 180 HP / 225 HP
Opel Yeni Grandland 1.6 Plug-in Hybrid (PHEV) 195 HP
Citroën C5 Aircross 1.6 PureTech (Benzinli - Stoklarla Sınırlı) 180 HP
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

Bütçe Egea Cross veya C3 Aircross alabilecek seviyede. 😊 1600-1700 civarı. 

Metin Akbal yazdı:

Fiyatlar ne başka bir araba önerelim :D

1700 civarı. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Darbaz yazdı:

Bu araca neden çok talipli yok ve fiyatı nispeten daha uygun hiç düşündün mü?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Bu araca neden çok talipli yok ve fiyatı nispeten daha uygun hiç düşündün mü?

Dizeller yüzünden arka planda kaldığını düşünüyorum. Ayrıca yatırım için alanlar, dizel olmadığı için hızlı satış yapamıyorlar. Piyasada çok fazla yok. Hatta citroen c5 aircros 2022 den sonra gelmemiş. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Yaptığım araştırma sonunda günümüzde satılan ve sıfır alabilceğiniz son Prince Engine motorlu araba Peugeot 3008 1.6 plug in Hybrid kalmış :( Bir devir kapanıyor.

Bu 2,5 milyonluk arabada slindir stoku artırılıp Turbo ve inercooler takılmış Elektrik motoru ile desteklenen 2007 tasarımı üst üste 4 yıl mühendislik ödülü almış Prince motoru var. Ama aynı bir filmdeki gibi  Bir zamanların Polis Memuru Alex Murphy, Omni Consumer Products (OCP) şirketi tarafından yürütülen bir proje kapsamında sibernetik bir polis memuruna, yani RoboCop'a dönüştürülmüş

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-2025-model-peugeot-3008-1.6-plug-in-hybrid-allure-195-hp-6.001km-1286572169/detay

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Eyüp Çetin yazdı:

Bütçe Egea Cross veya C3 Aircross alabilecek seviyede. 😊 1600-1700 civarı. 

1700 civarı. 

Alt yapısını bildiğim araç olsun dersen Egea. Seçenekler bunlarla sınırlı ise. Bu fiyata güzel bir VAG bulunur :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• İnan Çınar
  • Yeni Oluştur...