İçeriğe Yönlendir

H7 Halojen Ampul Önerisi

Uğur Kamil

Recommended Posts

Uğur Kamil

Abimin aracı golf 7 icin halojen ampül bakıyorum bütçe 600 tl civari. 

Orijinal standart sarı ampullerden birazdaha iyi aydinlatsin ve daha beyaza yakın yansın istiyoruz. 

Kullanip memnun kaldığınız marka ve model varmi? 

Kendi aracimda photon led kullaniyorum kesilme cizgiside gayet net ama halojen olsun yeterli abime genelde sehir ici kullaniyor araci

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Osram Night Breaker ile CBI olanları gün ışığı rengine yakın. Halojene ne yaparsan yap verim almak ihtimali çok zayıf.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Hocam o bütçeye ne yaparsan arada fark olmaz, beyaza yakın olanlar da parlaklıktan ödün veriyorlar diye aklımda kalmış araştırma yaptığım zamanlardan. İstersen jenerik bir tane al, eğer lens ve cam temizse zaten tatmin eder. Ben jenerik Bosch marka kullanıyordum ama lensim ve far camım temizdi mesela, performansı bu şekildeydi. 

https://youtube.com/shorts/5eT_xGf8-A0?si=90Gnmd-vZB_8l6TK

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

HAlojen ile güzel ve kaliteli "görüş" oluşur. görünüş değil. ve gayet iyi olur. phplips olsun osram olsun iyidir. olabilen en legal sarı yahut sarımsı rengi alın beyaz değil. 

Beyaz demek daha iyi aydınlatıyor demek değil genelde de daha kötüdür. 

Çünkü gözümüzün performansı beyaazda zayıf sarıda daha iyidir. 

Ayrı görüşü elde etmek için beyazda daha fazla lümen ve watt çıkarman gerekiyor. göz aynı bilgiyi alabilmesi için. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

osram nb silver alsın, yolu güzel aydınlatır ama sarı bu diye bize küfredebilir, beyaz olması için aydınblatması az olan osram nb alabilir ama 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

osram nb silver alsın, yolu güzel aydınlatır ama sarı bu diye bize küfredebilir, beyaz olması için aydınblatması az olan osram nb alabilir ama 

passata almıştım gayet iyiydi. sarı dediysen de sarı ampül anlaşılmasın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

passata almıştım gayet iyiydi. sarı dediysen de sarı ampül anlaşılmasın. 

ona sarı diolar piyasada o derece yani fean durum

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Beyaz olsun demiyorum zaten orjinal saridan birazdaha beyaza yakin olsun 😀

Üste bahsi gecen modeller sari yanip orjinalden daha iyimi aydinlatiyor peki? 

Abim uzun yol yapan biri değil bosa 2200 rakamlar verip bendeki kaliteli led almak istemiyorum

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

osram silver testi yapmıştım sedici de olacak bir konuda renkleri ile, kışın hele yağmurda muhteşem 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Osram silver siparişi verdim. 

Beyaz özelliklede led geçiş yapsak uzunları da led yapmak gerekecekti buda 5 bin tl civarı boşa maliyet olacak diye sari olsun ama azdaha iyi aydınlatsın dedik. 

Arac üzerinde orjinal ampulleri duruyor 10 yıllık eskiyen ampullerinde ister istemez performansları düşmüştür. 

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Fusion aracımda Osram night breaker kullanmıştım, eniştem bu nasıl Işık harika demişti onun protonunada almıştık far tasından dolayı mükemmel Işık vermişti.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ömrü de uzun nb serisindeki en iyi dayanım onda

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...