Özgür ÇETİNKAYA Dün saat 15:59 Paylaş Dün saat 15:59 Selamlar, Bu konu hakkında bir çok kere konu açtım ama eşim otomatik ehliyet aldı beni sıkıştırıyor araç alalım diye. Yılbaşından sonra aracımı satıp kesin karar ile Clio alıyorum. Şimdi ben 1.3 tce istiyorum eşim 1.0 istiyor. İlanlar şu şekilde 1.3 tce 70 80 binde touch paket 1.0 tce 40 50 binde touch paket ortalama bulabiliyorum. Siz olsanız hangisi alırsınız? Ortalama fiyatı 1100 e bulabiliyoruz İyi çalışmalar... Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Dün saat 16:22 Paylaş Dün saat 16:22 (düzenlendi) 1.3 tce lerde o kmlerde devirdaimi sorun çıkartıyor diye biliyorum. Daha once değiştimi onu öğrenin değişmediyse maliyeti arastirilip ona göre pazarlık edip aracı alinca değiştirmekte fayda var. 1.0 tce de bildiğim birsey yok, sadece düşük hacimli motoru cok zorlamamak lazim ve 100bini cok gecmeden epden çıkarmakta fayda var benim şahsi görüşüm. 6 7 ay önce abime araç bakarken bizde çok kararsız kaldık sonra abim azdaha yaşı ve km si olsun önemli değil ben fazla km yapmıyorum ust segment olsun dedi 1.2 tai golf 7 aldık 90 binde 😀 Dün saat 16:23 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 16:31 Paylaş Dün saat 16:31 (düzenlendi) 1. 3tce diyorum, 90 binde genelde trigeri kayışı olan araçlarda kayışla beraber devirdaim değişir zaten, bunlar sarf malzemedir ve fiyatları genelde aynıdır, 3000 tl gibi.... kazasız sağlamını bulursan 1.3 tce tavsiye ederim. 3 silindiri sadece motorsiklette tavsiye ederim 1.0 tce, kronik sayılabilir motor kulağı bozar, titrer, rolanti sorunları cvt ise sorunsuz değil... Dün saat 16:33 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 16:32 Paylaş Dün saat 16:32 1.0 da 1.3 de devirdaim sorunu var ona dikkat ettikten sonra ikiside olur 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 16:50 Paylaş Dün saat 16:50 Ali Cihangiroğlu yazdı: cvt ise sorunsuz değil. 1.3 edc sorunsuz mu abey daha yağı bile doğru değil 😀 Hangisi daha modelli dusuk km daha donanimli ve ucuz ise onu alın. Bende 1.0 TCE X-Tronic kullanıyorum. Motor kulağı garantiden değişti. Turboda zirilti sorunu olanlar var ben yay ekledim ses yok. 1100 civarına 2022 Touch bulunabilir diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 16:55 Paylaş Dün saat 16:55 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: 1.3 edc sorunsuz mu abey daha yağı bile doğru değil 😀 Hangisi daha modelli dusuk km daha donanimli ve ucuz ise onu alın. Bende 1.0 TCE X-Tronic kullanıyorum. Motor kulağı garantiden değişti. Turboda zirilti sorunu olanlar var ben yay ekledim ses yok. 1100 civarına 2022 Touch bulunabilir diye düşünüyorum. 1.3 tce ve edc sorunsuz denebilir... yağı heryerde var, servise gitme keyfine bak 1.0 tce ve cvt, ben almam diyim, motor kulağı kronik, motor bozuyor bunu, neyse 3 silindir ve cvt almam diyerek yumuşatayım biraz.... Dün saat 16:57 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Dün saat 17:31 Paylaş Dün saat 17:31 Bakımlı bir 1.3 Tce der 1.5 Dci. seçenekler arasına koyardım. 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA Dün saat 18:09 Yazar Paylaş Dün saat 18:09 Ali Cihangiroğlu yazdı: 1. 3tce diyorum, 90 binde genelde trigeri kayışı olan araçlarda kayışla beraber devirdaim değişir zaten, bunlar sarf malzemedir ve fiyatları genelde aynıdır, 3000 tl gibi.... kazasız sağlamını bulursan 1.3 tce tavsiye ederim. 3 silindiri sadece motorsiklette tavsiye ederim 1.0 tce, kronik sayılabilir motor kulağı bozar, titrer, rolanti sorunları cvt ise sorunsuz değil... Az çok beni tanıdıysanız ben pek anlamam araçlardan. Devirdaim triger ile değişmez mi? Triger sökmeden anlaşılıyor mu? Sahibine sorsak değişti dese ben aksini ispat edemem ki. Aytac Sakal yazdı: Bakımlı bir 1.3 Tce der 1.5 Dci. seçenekler arasına koyardım. 1.5 olanlara bakıyorumda şuan dediğim fiyatta en düşük km 100 binden başlıyor. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Dün saat 18:25 Paylaş Dün saat 18:25 (düzenlendi) Özgür ÇETİNKAYA yazdı: Az çok beni tanıdıysanız ben pek anlamam araçlardan. Devirdaim triger ile değişmez mi? Triger sökmeden anlaşılıyor mu? Sahibine sorsak değişti dese ben aksini ispat edemem ki. Eski aracim connectte yasindan dolayi 3 kez triger degistirdim devir daim hic degismedim 70 kusurbinde sattim 11 yasinda. Jetta zincirliydi 100bin civarı devirdaim bozdu. Egea 1.6 e-torq zincirliydi 98bin civari sattim devirdaim değişmedi. Suanki t- cross kayisli o kadar durmaz ama dursaydi bende sadece triger degisecektim yasindan dolayi en fazla 50 55 bin olur 2 sene sonra kmsi. Şirkette 1.6 doblo var 100binde triger değiştik suan 187 binde orjinal devirdaim ustunde. Dün saat 18:27 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA Dün saat 18:29 Yazar Paylaş Dün saat 18:29 Uğur Kamil yazdı: Eski aracim connectte yasindan dolayi 3 kez triger degistirdim devir daim hic degismedim 70 kusurbinde sattim 11 yasinda. Jetta zincirliydi 100bin civarı devirdaim bozdu. Egea 1.6 e-torq zincirliydi 98bin civari sattim devirdaim değişmedi. Suanki t- cross kayisli o kadar durmaz ama dursaydi bende sadece triger degisecektim yasindan dolayi en fazla 50 55 bin olur 2 sene sonra kmsi. Şirkette 1.6 doblo var 100binde triger değiştik suan 187 binde orjinal devirdaim ustunde. Devirdaim çokmu sıkıntı pahalı bir parça mı? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Dün saat 18:38 Paylaş Dün saat 18:38 Özgür ÇETİNKAYA yazdı: Devirdaim çokmu sıkıntı pahalı bir parça mı? İnternette 1 2 sitede değişimi biraz yüksek maliyetli yaziyor tce motorlar icin ama parca fiyatina bakinca uçuk rakam değil işçiliğimi cok acaba. Net fiyatı servis veya sanayide araştırmak lazim. 1.2 tsi golf 7 de değiştik abimin yakın zamanda. Parca 3 bin civarı triger değişimi antifiriz vs birkac islemdaha yaptirdik toplam işçilik ödediğimiz icin sadece devirdaim kaca degisir bilemicem. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 18:40 Paylaş Dün saat 18:40 Özgür ÇETİNKAYA yazdı: Az çok beni tanıdıysanız ben pek anlamam araçlardan. Devirdaim triger ile değişmez mi? Triger sökmeden anlaşılıyor mu? Yeni araçlarda devirdaim trigerden bağımsız kolayca değişir. Triger ile değişimine gerek olmayabiliyor orijinali daha uzun ömürlü oluyor. Eski Opel aracımda 3 triger değişti 160 binde devirdaim orijinaldi. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 18:47 Paylaş Dün saat 18:47 Hyundai i20 ile kafanı karıştırayım mı. 1.0 tgdi çok kolay bir araba . 2 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl Dün saat 19:11 Paylaş Dün saat 19:11 Geçmişte 1.3 Clio kullanmış biri olarak kesinlikle 1.3 tce edc 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 19:41 Paylaş Dün saat 19:41 Ali Darbaz yazdı: Hyundai i20 ile kafanı karıştırayım mı. 1.0 tgdi çok kolay bir araba . konu tork içeriyor yalnız 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Özgür ÇETİNKAYA yazdı: 1.5 olanlara bakıyorumda şuan dediğim fiyatta en düşük km 100 binden başlıyor. Burada Dci motorlu taksileri 500 bin km üzerinde kullanıyorlar oldukça dayanıklı yakıt tüketimi düşük motorlar. Km takıntısı yoksa sorun olmaz ben 4 yıl kadar kullandım hiç sorun yaşamadım. Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Metin Akbal yazdı: Yeni araçlarda devirdaim trigerden bağımsız kolayca değişir. Triger ile değişimine gerek olmayabiliyor orijinali daha uzun ömürlü oluyor. Eski Opel aracımda 3 triger değişti 160 binde devirdaim orijinaldi. Peki devirdaim arızası nasıl anlaşılır? Ali Darbaz yazdı: Hyundai i20 ile kafanı karıştırayım mı. 1.0 tgdi çok kolay bir araba . Yok hocam teşekkürler Zaten zor karar verdim. Elimdeki aracı satıp çok kurcalamadan almak istiyorum. Aytac Sakal yazdı: Burada Dci motorlu taksileri 500 bin km üzerinde kullanıyorlar oldukça dayanıklı yakıt tüketimi düşük motorlar. Km takıntısı yoksa sorun olmaz ben 4 yıl kadar kullandım hiç sorun yaşamadım. Yakıt olarak mükemmel bir araç. İş arkadaşımda vardı deli gibi geziyordu yakıtı ne zaman aldığımı takip etmiyordum diyor. Otomatik baktığım için biraz km düşük olsun istiyorum bilmiyorum hata mı ediyorum ama Yorum bağlantısı
Deniz Kom 17 saat önce Paylaş 17 saat önce 1.0 motorun cefasını çekmiş biri olarak demeliyim ki hiç bulaşmayın. Tam bir gürültü, stres ve problem kaynağı. 1 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Özgür ÇETİNKAYA yazdı: Peki devirdaim arızası nasıl anlaşılır? Motor soğumaz, araç hararet yapar. Ama bu sonuçların tek nedeni arızalı devirdaim değildir. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Özgür ÇETİNKAYA yazdı: Peki devirdaim arızası nasıl anlaşılır? Ek olarak su sızdırması ya da su eksiltmesi. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 16 saat önce Paylaş 16 saat önce 1.3 tce alın çift kasko yaptırın. 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: 1.3 tce alın çift kasko yaptırın. çift kasko nedir ilk defa duydum. Birde clio 6 çıkması piyasayı aşağıya çeker mi? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Deniz Kom yazdı: 1.0 motorun cefasını çekmiş biri olarak demeliyim ki hiç bulaşmayın. Tam bir gürültü, stres ve problem kaynağı. Yok yav o kadarda değil Hangi 1.0 mış o? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Kia-hyundai grubunda 1.0 tgdi var, 2 sene stonic kullandık, motor-şanzıman olarak memnunduk, Aracın çekişi, ivmelenmesi , iyi motor geçişi sorunsuz, e tabi teknolojisi gereği biraz sarsıntılı çalışıyordu. Hacim büyütmek için kamiq aldık, tsi daha titreşimsiz. (yeni olduğundan olabilir) Yorum bağlantısı
Recommended Posts