Serhat Işık 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Kardeşim kullanıyor 1.33 megane. bir sıkıntı yok çok şükür. hatta satışa çıkarmıştı. ilgilenirseniz linki aşağıda. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-muayne-ve-bakimi-1-hafta-once-yapildi-1287210044/detay Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Özgür ÇETİNKAYA yazdı: çift kasko nedir ilk defa duydum. Birde clio 6 çıkması piyasayı aşağıya çeker mi? Katmerli kasko yani şaka yav, hızlı bir araba da o yüzden dedim. Ben olsam ehliyetini yeni almış birinin altına vermezdim o arabayı. 1 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: Katmerli kasko yani şaka yav, hızlı bir araba da o yüzden dedim. Ben olsam ehliyetini yeni almış birinin altına vermezdim o arabayı. Eşime dedim zaten bu arabayı alırsak senin tek başına kullanman 1 yıl bulur Elimdeki aracı trink sat ile satacağım. Acaba çok öldürüyorlar mı? Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Özgür ÇETİNKAYA yazdı: Eşime dedim zaten bu arabayı alırsak senin tek başına kullanman 1 yıl bulur Elimdeki aracı trink sat ile satacağım. Acaba çok öldürüyorlar mı? 850 bin piyasası olan araca sitede 810 teklif ettiler para lazımdı götürdük. Hatasız boyasız nokta çiziksiz 6500 kmdeki arabaya 720bin verdiler. Belirtmemin sebebi araçta sonradan çıkan herhangi bir hata söylediğmizin dışında bir şey yoktu.. Konuya dönersek bende 1.0 tce var. Kötü bi araba değil ama 1.3 tce seçeneklerde ise 1.3 tce tek seçenek kalır. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 16 saat önce Paylaş 16 saat önce 1.0tce xtronic icon - 1.3tce edc touch kullandım. 2020 modeldi ikiside. 1.3tce daha ekonomik, daha derli toplu bir araç. 1.0tce şehir içi kısa mesafe çok fazla yakıyor. Ama vites (xtronic) eski tip otm ler gibi devamlı bir itişte olduğundan eşim çok seviyordu kaydırma vs. yapmıyordu. icon donanım olmasından kaynaklı yalıtımı vs. daha iyidi. 1.0ların tamamında ön taraftan "Fren servosu ( hidrovak veya fren westinghouse olarak da isimlendirilir)" vıııııvvvvvv vıvvvvvv diye ses gelir. bazen sinir bozucu olabiliyor. ek olarak 1.3tce yazın kabak sıcakta sakar da hararet yaptı. durunca hemen düştü devam ettik. Şuan şirkette 2025 clio 1.0tce touchlar var geçen 3 gün bendeydi (hiç özlememişim) 1.3 touch neyse 1.0icon da öyle ama. ikisinin de tercih etmek için sebepleri var. ama 1.0 touch cazip gelmedi. Cliolarda kronik bazı sorunlar var. Ön dokunmatik ekran Dijital klima paneli ve beyni(sanırım) Direksiyon kolonu (ötme yapıyor) Arka sağ tarafta kemer tokasının oralardan bir yerden ses geliyor çözümü yok. yukardaki ilk 3 maddenin tamamı benim araçta değişmişti garantiden. hepsi denk gelemeyebilir ancak birinden biri elbet denk gelecektir. garantiden değişmişse sorun yok ancak değişmemişse masrafla karşılaşabilirsiniz. 40bin tutmuş kolon arızası 2022 yılında. Harun Kocaçalışkan yazdı: hızlı bir araba da o yüzden dedim 1.3lerde ilk çalıştırma ve harekette motor vs. soğukken bir sağırlık var, gazı yemiyor gibi oluyor gaza daha çok basıyorlar ve bir anda vınn diye atlıyor. Abimin eşi çok rahatsız oluyor o konudan. 1.0 da bunlar yaşanmıyor tabi. 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Görkem Karakaş yazdı: 850 bin piyasası olan araca sitede 810 teklif ettiler para lazımdı götürdük. Hatasız boyasız nokta çiziksiz 6500 kmdeki arabaya 720bin verdiler. Belirtmemin sebebi araçta sonradan çıkan herhangi bir hata söylediğmizin dışında bir şey yoktu.. Konuya dönersek bende 1.0 tce var. Kötü bi araba değil ama 1.3 tce seçeneklerde ise 1.3 tce tek seçenek kalır. yok satmıyorum dediğinizde expertiz ücreti alınıyor mu? Sizin araçta 100k kestiler ise benim araçta düşünemiyorum Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Özgür ÇETİNKAYA yazdı: yok satmıyorum dediğinizde expertiz ücreti alınıyor mu? Sizin araçta 100k kestiler ise benim araçta düşünemiyorum yok herhangi bir şey ödemedik. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: Ben olsam ehliyetini yeni almış birinin altına vermezdim o arabayı. 1.3 ile ilgili en doğru tespit. fazla seri ama bir o kadarda güvensiz. Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Murat Azalma yazdı: 1.3 ile ilgili en doğru tespit. fazla seri ama bir o kadarda güvensiz. O kadar mı kontrolsüz araç Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Özgür ÇETİNKAYA yazdı: O kadar mı kontrolsüz araç Motor güçlü kasa 1100 küsür kilo o sebeple. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Özgür ÇETİNKAYA yazdı: O kadar mı kontrolsüz araç Metin hocamın yazdığı gibi , güç kasa dengesinde motor güçlü geliyor. o sebeple sert kullanımlarda kontrolsüz. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 saat önce Paylaş 11 saat önce 130 hp lik araba sonuçta ne kadar kontrolsüz olabilir ki. Esas tehlike acemi birinin altında otm araç olması. İsterse 70 hp olsun. Konuya bağımsız yazıyorum. 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Onur Demir yazdı: 1.3lerde ilk çalıştırma ve harekette motor vs. soğukken bir sağırlık var, gazı yemiyor gibi oluyor gaza daha çok basıyorlar ve bir anda vınn diye atlıyor. Abimin eşi çok rahatsız oluyor o konudan. 1.0 da bunlar yaşanmıyor tabi. yazdığın sorunların hiçbiri bende yok Allaha şükür ilk çalıştırma olayı sadece sabahları soğuk motordayken oluyor ve olmalıda bence, ne motor nede şanzıman gitmek istemiyori bekle 10 sn. bir ısınayım sonra yürü diyor, sonrası sorun yok zaten, her türlü gidiyor, az beklesinler onlarda canım 8 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: 130 hp lik araba sonuçta ne kadar kontrolsüz olabilir ki. Esas tehlike acemi birinin altında otm araç olması. İsterse 70 hp olsun. Konuya bağımsız yazıyorum. sportta Clio fena, dediğin gibi otomatikte af yok, az dokun direk fırlıyor alet, my sense te bile fazla atik, dediğin gibi acemide sakat araba, alışan için sorun yok ama ben bile sportta falan sıkışık trafikte park ederken tedirgin oluyorum, daldın direk girersin, bende genelde My sense te duruyor mod, bence bu motor tam megana göre, Clioya fazla bu motor, zaten o yüzden kaldırdılar ve 130 hp de limitli sanırım, kasaya fazla bu motor, benim içinse cillop 8 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: 130 hp lik araba sonuçta ne kadar kontrolsüz olabilir ki. Esas tehlike acemi birinin altında otm araç olması. İsterse 70 hp olsun. Konuya bağımsız yazıyorum. Otomatiği yeni öğrenen birine vermek çoook tehlikeli 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts