İçeriğe Yönlendir

Araç Multimedya Elektrik Bağlantısı Hakkında

Murat Yorulmaz

Recommended Posts

Murat Yorulmaz

Merhaba,

2 gün önce aracıma multimedya cihazı taktırdım. Eve geldikten sonra farkettim ki radyo kanallarını ayarladıktan sonra arabayı kapatıp yarım saat kadar bekleyince kanallar resetleniyor. Saat tarih te farklı oluyordu. Ayrıca aracı yarım kontak yapınca önce arabanın logosu görünüyor 10 sn kadar sonra android yazıyor ve 5 sn sonra da açılıyordu.

Bugün aldığım yere götürdüm onlarda sorunu gördüler ve cihazı değiştirdiler. Şimdi aracı 1-2 saat kapalı tutsamda yarım kontak yapınca aracın logosu ekranda görünüyor 10 saniye içinde açılıyor yani android logosu gelmiyor ve kaldığı yerden devam ediyor yani arka planda olan uygulamalarda açık halde geliyor.

Aracı tamamen kapatınca cihazın açma tuşuna basınca ya da uzun basılı tutunca vs. açılmıyor ama dediğim gibi yarım kontak yapınca 10 saniyede açılıyor ve en sonra radyo açık kaldıysa radyo açılıyor arka plan uygulamaları duruyor.

Bu şekilde olması normal midir aküden yer mi acaba yoksa internette bazı yerlerde yazan sadece hafıza bölümü elektriğe bağlı ve aküye bir zararı yok mudur? Aldığım yer elektrik bağlantısını yanlış mı yaptı acaba?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Araç marka modeli nedir? 

2012 jettada 2 3 sene egeada 1 sene bahsettiğiniz şekilde kullandım bir sorun yaşamadım. 

Android teyplerde orjinal gibi kontak kapaliycak acilani görmedim. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ayarlar menüsüne girin, orada uykuya dalma / kapanma gibi bir yazı olacak orası nasıl ayarlanmış bakın. hiç kapanma seçilmiş olabilir, bu da akünüzü bitirir.

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Benim focus 2de 2 veya 3 gün içinde araca tekrar binersem kaldığı yerden açılıyor. Fakat 3 güne geçerse sıfırlanıyor. Araba tamamen uyku moduna geçtiği için. Arkadaşta sizin sorunu yaşadık multimedyayı arabaya bağlayan o çoklu kabloyu değişince düzelmiştir

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Murat Azalma
  • Yeni Oluştur...