İsa Acar 23 Aralık 2025 Paylaş 23 Aralık 2025 (düzenlendi) Merhabalar Evde iki tane chester koltuk var. Minder altındaki elastik kolonlar çöktü, değişmesi lazım. Telefonla zorla fiyat aldım, görmeden 4 bin dediler. Eve gelmiyorlar, Dalaman' dan Ortaca' ya götürüp getirmek için 10 bin nakliye isterler ki, o ağır koltukları evden çıkarıp araca yükle geri eve getir, aman aman 3-5 video izledim, genel anlamda mantığı çözdüm ve işi kendim yapmaya karar verdim. 2 bin liraya zımba tabancası aldım, bosch marka, şarjlı. https://www.amazon.com.tr/dp/B08VRS7B87?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Ana malzeme lazım, "ELASTİK KOLON LASTİĞİ" diyorlar. Bu malzeme hakkında bilgisi olan var mı? Hangi markanın malzemesini almalı. 3 çizgi, 5 çizgi diyorlar ama doğru düzgün bir detay bulamadım. Markalar kendi malzemesinin reklamını yapmış hep. Bu konu hakkında bir bilgi bulamadım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. 23 Aralık 2025 tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2025 Paylaş 23 Aralık 2025 onu bilmem de bunun mekanik olanın almıştım o bile şaşırtıcı iyi iş yapıyor, koltuk işi araba ile uğraşana çok basit yapılır. bir iki önce acemlik atılır sonrası basit ben ofis koltuğunu komple revize ettim mekanizmasından süngerine kumaşına kadar 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 23 Aralık 2025 Yazar Paylaş 23 Aralık 2025 4 te 1 fiyatına mekanik olanları var Çağlar abi, herkes memnun ama bu koltuk işinde yorar diye almadım. Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 23 Aralık 2025 Paylaş 23 Aralık 2025 İsa Acar yazdı: Merhabalar Evde iki tane chester koltuk var. Minder altındaki elastik kolonlar çöktü, değişmesi lazım. Telefonla zorla fiyat aldım, görmeden 4 bin dediler. Eve gelmiyorlar, Dalaman' dan Ortaca' ya götürüp getirmek için 10 bin nakliye isterler ki, o ağır koltukları evden çıkarıp araca yükle geri eve getir, aman aman 3-5 video izledim, genel anlamda mantığı çözdüm ve işi kendim yapmaya karar verdim. 2 bin liraya zımba tabancası aldım, bosch marka, şarjlı. https://www.amazon.com.tr/dp/B08VRS7B87?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Ana malzeme lazım, "ELASTİK KOLON LASTİĞİ" diyorlar. Bu malzeme hakkında bilgisi olan var mı? Hangi markanın malzemesini almalı. 3 çizgi, 5 çizgi diyorlar ama doğru düzgün bir detay bulamadım. Markalar kendi malzemesinin reklamını yapmış hep. Bu konu hakkında bir bilgi bulamadım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. Bahsettiğiniz ürün hakkında çok bilgim yok ama marka kalite noktasında uçurum farklar olacağını düşünmüyorum. Koltuktaki lastiği sökün, nasıl bir şey kullanılmış ona göre benzerini yada aynısını alırsınız. En hızlı böyle ilerlersiniz. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 23 Aralık 2025 Paylaş 23 Aralık 2025 Video foto at abi. Bende de var aynı sıkıntı 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 Aralık 2025 Paylaş 23 Aralık 2025 İsa Acar yazdı: Merhabalar Evde iki tane chester koltuk var. Minder altındaki elastik kolonlar çöktü, değişmesi lazım. Telefonla zorla fiyat aldım, görmeden 4 bin dediler. Eve gelmiyorlar, Dalaman' dan Ortaca' ya götürüp getirmek için 10 bin nakliye isterler ki, o ağır koltukları evden çıkarıp araca yükle geri eve getir, aman aman 3-5 video izledim, genel anlamda mantığı çözdüm ve işi kendim yapmaya karar verdim. 2 bin liraya zımba tabancası aldım, bosch marka, şarjlı. https://www.amazon.com.tr/dp/B08VRS7B87?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Ana malzeme lazım, "ELASTİK KOLON LASTİĞİ" diyorlar. Bu malzeme hakkında bilgisi olan var mı? Hangi markanın malzemesini almalı. 3 çizgi, 5 çizgi diyorlar ama doğru düzgün bir detay bulamadım. Markalar kendi malzemesinin reklamını yapmış hep. Bu konu hakkında bir bilgi bulamadım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. koltuktan bir parça sök, bu lastiği satan yerlerden en az bunun kalitesinde olanı alırsın. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 23 Aralık 2025 Yazar Paylaş 23 Aralık 2025 Lastiği sök, git al gel kısmı bana uymaz, burası küçük yer, malzemeyi bulamam Genelde hep 3 çizgi 5 cm. muhabbeti var ama onda da hurda iplikten örülme gibi sahtekarlıklar olduğu için, ben almışken en kalitelisi olsun, bir daha uğraşmayayım diye düşünmüştüm. Video çekme aklımda zaten, deneyimimi paylaşırım Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Aralık 2025 Paylaş 23 Aralık 2025 İsa Acar yazdı: Lastiği sök, git al gel kısmı bana uymaz, burası küçük yer, malzemeyi bulamam Genelde hep 3 çizgi 5 cm. muhabbeti var ama onda da hurda iplikten örülme gibi sahtekarlıklar olduğu için, ben almışken en kalitelisi olsun, bir daha uğraşmayayım diye düşünmüştüm. Video çekme aklımda zaten, deneyimimi paylaşırım Lastiğin fotosunu çeksen(yanında mt ile ölçerek) 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 23 Aralık 2025 Paylaş 23 Aralık 2025 İsa Acar yazdı: Lastiği sök, git al gel kısmı bana uymaz, burası küçük yer, malzemeyi bulamam Genelde hep 3 çizgi 5 cm. muhabbeti var ama onda da hurda iplikten örülme gibi sahtekarlıklar olduğu için, ben almışken en kalitelisi olsun, bir daha uğraşmayayım diye düşünmüştüm. Video çekme aklımda zaten, deneyimimi paylaşırım Yenileyeceğiniz malzemeleri bayağı germek lazımmış. Bende yakında sıfırdan bir koltuk üretmeyi planladığım için biraz araştırdım da, Resimdeki gibi bir alet kullanılıyor güzel germek için. Benzer bir şey bulabilirseniz bundan da alın derim. Ayrıca zımba atma konusunda elinizi korkak alıştırmayın bol zımba atın diyor birçok kişi. 2 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 23 Aralık 2025 Paylaş 23 Aralık 2025 Kardeşim, döşeme namına her şeyi burada bulabilirsin. bizim müşterimizdir. http://www.vardar.com.tr/ 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 23 Aralık 2025 Yazar Paylaş 23 Aralık 2025 (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Lastiğin fotosunu çeksen(yanında mt ile ölçerek) Lastik belli, ölçüsü de belli de güvenilir yer/marka lazımdı bana, onu da aşağıya Serhat bey yazmış sağ olsun Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Yenileyeceğiniz malzemeleri bayağı germek lazımmış. Bende yakında sıfırdan bir koltuk üretmeyi planladığım için biraz araştırdım da, Resimdeki gibi bir alet kullanılıyor güzel germek için. Benzer bir şey bulabilirseniz bundan da alın derim. Ayrıca zımba atma konusunda elinizi korkak alıştırmayın bol zımba atın diyor birçok kişi. Bunu gördüm ben de, benzerini kendim imal edeceğim, aklımda Serhat Işık yazdı: Kardeşim, döşeme namına her şeyi burada bulabilirsin. bizim müşterimizdir. http://www.vardar.com.tr/ Teşekkürler Serhat bey, siparişi verdim bile. İnternet fiyatından da daha uyguna geldi 23 Aralık 2025 tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 24 Aralık 2025 Paylaş 24 Aralık 2025 İsa Acar yazdı: Teşekkürler Serhat bey, siparişi verdim bile. İnternet fiyatından da daha uyguna geldi Ne demek kardeşim. işin gücün rast gitsin. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 30 Aralık 2025 Yazar Paylaş 30 Aralık 2025 (düzenlendi) Malzemeler tamamlandı, hafta sonu geçtim başına. Alt çerçeveyi sökünce tüm birleştirmelerin zımba ile yapıldığını gördüm. Biraz inceledikten sonra sökmem gereken yerleri sökerek, bir arkadaşımın da yardımıyla işlemi tamamladım. Acemilik atıldı, 2. koltuğu bu hafta sonu yaparım muhtemelen. Eğil kalk bayağı yordu beni, hamlamışım. Bu işin en zor yeri, o lanet olası zımbaları tek tek sökmek yoksa iş basitmiş 30 Aralık 2025 tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi 5 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2025 Paylaş 30 Aralık 2025 arada boşluk kalmasaymış çok sık böyle mi yapmışlar bunu Yorum bağlantısı
İsa Acar 30 Aralık 2025 Yazar Paylaş 30 Aralık 2025 Orijinali bu şekildeydi, ben kestim ve yenilerini daha sık zımbaladım. Fotoğraf çekmeyi unutmuşum 🤦😄 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 30 Aralık 2025 Paylaş 30 Aralık 2025 Adres gönderiyorum. Zımbayı yollasana abi bi bişi denicem. 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2025 Paylaş 30 Aralık 2025 yeni yılda daysın dan zombaya terfi mi olmuş 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts