Furkan Avcı 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Şenlenidreceğiz ya bambaşka ince bir konudan devam edelim. Arabayı aldığımdan beri bir türlü fırsat bulamadığım bir problem daha vardı. Bizim arçta 4 bölge klima otomatiği var yani ön sağ sol ayrımı arka taraftada var. Bu arada kolçağın altında ikincil bir klima ünitesi var evoporatörü vs her şeyi ayrı, klima gazı dolumu bile farklı gramaj eğer arka klima opsiyonu alınmışsa, yani ana klimanın soğuğu buradan dolaşmıyor. Şimdi ısıtma tarafında problem yok ama yaz ayında klima ihtiyacı duyulduğunda arka tarafı en düşüğe bile alsanız 24-25 derece ılık üflüyor ve fena rahatsız ediyor. Dolayısıyla ön tarafın soğutması ile aracı soğutmak zorunda kalıyorduk. Zorunda kalma kısmına "ne var len adamın derdine bak çalışıyor ya işte sanki bütün arabalarda arkada klima var." dediğinizi duyar gibiyim Yahu bu arabada arka benden çok uzakta onları soğutmak için öndekiler donuyor Zaten önde oturan tek benim kraliyet ailesi arkadalar kendileri.... Sorun nedir nedir diye araştırırken şunu buldum yabancı forumlarda ve Mercedes'in WIS (Teknik el kitabı diyebiliriz) Sağ ön tekerin çamurluğun gerisinde bir elektro valf var bu sıcak su hattının arka klima ünitesine gidişini kesip açıyor. Yenisi yerinde Kendisine ulaştık ve elektrik hattında bir problem olmadığını problemin içindeki valf kapaklarının artık çürümüş olmasından kaynaklandığını tespit ettik. Parçayı sipariş etme aşamasında TR de sadece bir tane olduğunu ve fiyatının çok olduğunu gördüm ama pazarlık bu şu, ciddi bir indirimle aldık geldi. Sonuç arkadakiler nasıl isterlerse öyle serinlesinler ha çok açarlarsa benim koltukların altından arkaya ekstra havalandırma menfezleri var ordan benim oturduğum organı dondurabilirler ama yapmazlar herhalde 3 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Off Furkan yaralarımı depreştiriyorsun, bu arabayı 0 alınmışken bir kaç defa uzun yola gittim kullandım arka koltuğunda masaj keyfi yaptım. Hep içimde kaldı ,hala da hayranım.(benim değildi) Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Haşmet Güngör yazdı: Off Furkan yaralarımı depreştiriyorsun, bu arabayı 0 alınmışken bir kaç defa uzun yola gittim kullandım arka koltuğunda masaj keyfi yaptım. Hep içimde kaldı ,hala da hayranım.(benim değildi) Abi itin köpeğin olsun, İstanbul'a geldiğimde geç arka koltuğa aç masajı aç klimayı gezdireyim abimi. Babamı gezdiremedim, sen gel abim. Ben bu arabayı sıfır alsaydım hala bende olsaydı, kolleksiyonluk olurdu herhalde 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts