İçeriğe Yönlendir

W221 S350 Radyatör Su Kaçağı

Furkan Avcı

Recommended Posts

Furkan Avcı

Araç Ankara'dayken usta aradı abi sende su eksiltem var mı?

Abi ayda bir kere uyarı veriyor yarım litre ekliyorum geçiyor, LPG nin hortumlardan sızıyor diye düşünüyorum baktıramadım bür türlü.

Yok ondan değil dedi :)

Meğerse aşırı basınç anında hiç görünmeyen bi yerden ufak ufak sızdırıyormuş, yerde falan kesinlikle damlama falan olmuyordu garajda.

Radyatör değişti, düzeldi, bu arada termostta açık kalıyordu, uzun yolda 60 derecelerde kalıyordu, onuda değiştik.

• Beğen 15
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Ahmet Kiriş yazdı:

Araba sat beni diye bağırıyor. 🥳

Yerine alacağımız zaman gelince satacağım abi, birde bunlardan bazılarını satacak olsaydım da yaptıracaktım, alacak iki kişi vardı. O iki kişiye de bildiklerimi yapmadan satamazdım ki yabancıya da satamazdım söylerdim hepsini.
Bu ekstradan çıktı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
(düzenlendi)

S350,5 gibi olmuş tüm yapılanlardan sonra sanki abi :biggrin:

tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Oğuzkan Işık yazdı:

S350,5 gibi olmuş tüm yağılanlardan sonra sanki abi :biggrin:

tam 350 lik olmuş diyeceksin sandım adıyla müstesna gibi :biggrin:.

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Furkan Avcı yazdı:

alacak iki kişi vardı.

Önündeki yıldızı kaldıralım. 01.01.2026' da benim olsun :blush:

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Metin Uzunoğlu yazdı:

tam 350 lik olmuş diyeceksin sandım adıyla müstesna gibi :biggrin:.

Yok hocam Furkan abiye ben daha yüksek bir fiyat teklif ettim ama kabul etmedi henüz :biggrin:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Oğuzkan Işık yazdı:

Yok hocam Furkan abiye ben daha yüksek bir fiyat teklif ettim ama kabul etmedi henüz :biggrin:

400 bayağı yüksek geldi sana kıyamadım :) 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Sani Gerşon yazdı:

Antifreeze yok mu sistemde? Taşan sadece su gibi gördüm.

Videoda öyle görünmüş, ben hiç su koymam nerdeyse sadece antifriz koyarım, Eskişehir soğuk memleket.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Furkan Avcı yazdı:

Videoda öyle görünmüş, ben hiç su koymam nerdeyse sadece antifriz koyarım, Eskişehir soğuk memleket.

İdeal oran %50-50 gibi (tabiki türüne göre değişir) 40 derece bizim iklimde en ideal nokta. Tamamına yakın antifriz koymak soğutma verimini olumsuz etkiliyor, bir yerleri delme riski de cabası. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Benim 17 sayfa yazı yazıp üstüne interneti didik eder 60 70 fotoraf koyar 3 yutube  videosu koyacak malzemeyi tek satırda yazdın. Heyecanı nerde. 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Ü.Emre Kartal yazdı:

İdeal oran %50-50 gibi (tabiki türüne göre değişir) 40 derece bizim iklimde en ideal nokta. Tamamına yakın antifriz koymak soğutma verimini olumsuz etkiliyor, bir yerleri delme riski de cabası. 

Benim cümlem yanlış olmuş, ben ekleme yaparken demek istedim, yani hiç karıştırıp koymam, eksiltmişse direk antifiriz koyardım, artık gerekemeyecek inşallah :)
Ustalar değişirken gözle bakılan bir şeye göre koyuyorlar -30 dereceye göre

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Benim 17 sayfa yazı yazıp üstüne interneti didik eder 60 70 fotoraf koyar 3 yutube  videosu koyacak malzemeyi tek satırda yazdın. Heyecanı nerde. 

capon müh. der ki: basit iyidir

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Ali Darbaz yazdı:

Çağlar Bayur yazdı:

capon müh. der ki: basit iyidir

Ek olarak 10 tane 1 lira da 10 lira, 2 tana 5 lira da :)  Burada önemli olan hangi makineye atacağın. Yıkama makineleri artık 1 lira almıyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Akbal yazdı:

Yıkama makineleri artık 1 lira almıyor.

jeton yapmışlar artık , ama onu da istasyoncu atıyor, sahtesi çok muş o yüzden müşteri çalışıtrmasın diye onlar atıyormuş parayı alınca. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...