Furkan Avcı Çarşamba 22:10 Paylaş Çarşamba 22:10 Araç Ankara'dayken usta aradı abi sende su eksiltem var mı? Abi ayda bir kere uyarı veriyor yarım litre ekliyorum geçiyor, LPG nin hortumlardan sızıyor diye düşünüyorum baktıramadım bür türlü. Yok ondan değil dedi Meğerse aşırı basınç anında hiç görünmeyen bi yerden ufak ufak sızdırıyormuş, yerde falan kesinlikle damlama falan olmuyordu garajda. Radyatör değişti, düzeldi, bu arada termostta açık kalıyordu, uzun yolda 60 derecelerde kalıyordu, onuda değiştik. 15 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Perşembe 07:17 Yazar Paylaş Perşembe 07:17 Ahmet Kiriş yazdı: Araba sat beni diye bağırıyor. 🥳 Yerine alacağımız zaman gelince satacağım abi, birde bunlardan bazılarını satacak olsaydım da yaptıracaktım, alacak iki kişi vardı. O iki kişiye de bildiklerimi yapmadan satamazdım ki yabancıya da satamazdım söylerdim hepsini. Bu ekstradan çıktı 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 07:26 Paylaş Perşembe 07:26 (düzenlendi) S350,5 gibi olmuş tüm yapılanlardan sonra sanki abi Perşembe 08:35 tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Perşembe 08:11 Paylaş Perşembe 08:11 Oğuzkan Işık yazdı: S350,5 gibi olmuş tüm yağılanlardan sonra sanki abi tam 350 lik olmuş diyeceksin sandım adıyla müstesna gibi . 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Perşembe 08:28 Paylaş Perşembe 08:28 Furkan Avcı yazdı: alacak iki kişi vardı. Önündeki yıldızı kaldıralım. 01.01.2026' da benim olsun 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 08:36 Paylaş Perşembe 08:36 Metin Uzunoğlu yazdı: tam 350 lik olmuş diyeceksin sandım adıyla müstesna gibi . Yok hocam Furkan abiye ben daha yüksek bir fiyat teklif ettim ama kabul etmedi henüz 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Perşembe 09:24 Yazar Paylaş Perşembe 09:24 Oğuzkan Işık yazdı: Yok hocam Furkan abiye ben daha yüksek bir fiyat teklif ettim ama kabul etmedi henüz 400 bayağı yüksek geldi sana kıyamadım 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Perşembe 16:12 Paylaş Perşembe 16:12 Antifreeze yok mu sistemde? Taşan sadece su gibi gördüm. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Perşembe 16:24 Yazar Paylaş Perşembe 16:24 Sani Gerşon yazdı: Antifreeze yok mu sistemde? Taşan sadece su gibi gördüm. Videoda öyle görünmüş, ben hiç su koymam nerdeyse sadece antifriz koyarım, Eskişehir soğuk memleket. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Perşembe 16:32 Paylaş Perşembe 16:32 Furkan Avcı yazdı: Videoda öyle görünmüş, ben hiç su koymam nerdeyse sadece antifriz koyarım, Eskişehir soğuk memleket. İdeal oran %50-50 gibi (tabiki türüne göre değişir) 40 derece bizim iklimde en ideal nokta. Tamamına yakın antifriz koymak soğutma verimini olumsuz etkiliyor, bir yerleri delme riski de cabası. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 18:23 Paylaş Perşembe 18:23 Benim 17 sayfa yazı yazıp üstüne interneti didik eder 60 70 fotoraf koyar 3 yutube videosu koyacak malzemeyi tek satırda yazdın. Heyecanı nerde. 1 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Perşembe 18:45 Yazar Paylaş Perşembe 18:45 Ü.Emre Kartal yazdı: İdeal oran %50-50 gibi (tabiki türüne göre değişir) 40 derece bizim iklimde en ideal nokta. Tamamına yakın antifriz koymak soğutma verimini olumsuz etkiliyor, bir yerleri delme riski de cabası. Benim cümlem yanlış olmuş, ben ekleme yaparken demek istedim, yani hiç karıştırıp koymam, eksiltmişse direk antifiriz koyardım, artık gerekemeyecek inşallah Ustalar değişirken gözle bakılan bir şeye göre koyuyorlar -30 dereceye göre 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 19:47 Paylaş Perşembe 19:47 Ali Darbaz yazdı: Benim 17 sayfa yazı yazıp üstüne interneti didik eder 60 70 fotoraf koyar 3 yutube videosu koyacak malzemeyi tek satırda yazdın. Heyecanı nerde. capon müh. der ki: basit iyidir 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Darbaz yazdı: Benim 17 sayfa yazı yazıp üstüne interneti didik eder 60 70 fotoraf koyar 3 yutube videosu koyacak malzemeyi tek satırda yazdın. Heyecanı nerde. Çağlar Bayur yazdı: capon müh. der ki: basit iyidir Ek olarak 10 tane 1 lira da 10 lira, 2 tana 5 lira da Burada önemli olan hangi makineye atacağın. Yıkama makineleri artık 1 lira almıyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Metin Akbal yazdı: Yıkama makineleri artık 1 lira almıyor. jeton yapmışlar artık , ama onu da istasyoncu atıyor, sahtesi çok muş o yüzden müşteri çalışıtrmasın diye onlar atıyormuş parayı alınca. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts