İçeriğe Yönlendir

Yeni Telefon Seçme Stresi ve Poco x7 Pro

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Çağlar Bayur

baş not: herkesin beklentisi ayrıdır.

bazısı 88 inceleme videosu izlemeden yapamaz ya, ben de 10dan işte.

ilk kırmızı çizgim telefon için 550 laptopta1250usd , ikinci çizgi de hızının çok çok iyi olması.

kriterilerimi koruyarak incelemeye daldım, daha önce 3 defadır poco alınmış hanemize farklı bir seçenek aradım 1 ay, sonuç poco x7 pro :) . önceki 3 telefondan şikayetmiz yoktu maksat değişiklik olsundu ama olamadı. bu modeli incelemede en dikkatimi çeken yeri kamerası, düşük ışıkta öyle kötü böyle sorunlu falan diye basşlayan cümleler yutbrların ağzına yapışmış, alır almaz daha kurmadan düşük ışıkta foto  çekimi denedim, o yutbrların azğına kürekle vurmak lazım, fotoda fayansların derz çatlaklarını bile görebiliyorsam bana kafi dedim. 

geri kalan özelliklerinde pili çift hücre , ram 12 (ramlarde piyasa aldı başını gitti) kapasitesi 512. işlemcisi zaten x5 rakamlı telefonlar gibi. daha ne olsun, reklamını yapmadığı AI özellikleri tüm menülerde mevcut ben kapadım ama işime çok karışmasın 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Ben de geçen ay aldım Çağlar Abi, çok iyi bence. Sadece sarı renk modelinde arkadaki deriye benzeyen malzeme çok kalitesiz, karton gibi bir şey yapmışlar. Siyah renk almak lazım. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

vegan deri demiş, yapay yani, ondan aldım çok janjanlı plastik sonuçta

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Çağlar Bayur yazdı:

Ben de sarı aldım . Ama deriye hiç benzetemedim :)

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Çağlar Bayur yazdı:

oo vegan ben yerim yani

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ
Çağlar Bayur yazdı:

baş not: herkesin beklentisi ayrıdır.

bazısı 88 inceleme videosu izlemeden yapamaz ya, ben de 10dan işte.

ilk kırmızı çizgim telefon için 550 laptopta1250usd , ikinci çizgi de hızının çok çok iyi olması.

kriterilerimi koruyarak incelemeye daldım, daha önce 3 defadır poco alınmış hanemize farklı bir seçenek aradım 1 ay, sonuç poco x7 pro :) . önceki 3 telefondan şikayetmiz yoktu maksat değişiklik olsundu ama olamadı. bu modeli incelemede en dikkatimi çeken yeri kamerası, düşük ışıkta öyle kötü böyle sorunlu falan diye basşlayan cümleler yutbrların ağzına yapışmış, alır almaz daha kurmadan düşük ışıkta foto  çekimi denedim, o yutbrların azğına kürekle vurmak lazım, fotoda fayansların derz çatlaklarını bile görebiliyorsam bana kafi dedim. 

geri kalan özelliklerinde pili çift hücre , ram 12 (ramlarde piyasa aldı başını gitti) kapasitesi 512. işlemcisi zaten x5 rakamlı telefonlar gibi. daha ne olsun, reklamını yapmadığı AI özellikleri tüm menülerde mevcut ben kapadım ama işime çok karışmasın 

Infinix Note 50 Pro+ güzel bir alternatif olurmuş ama dikkatinizi çekmemiş sanırım. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

vegan :mangal: 

Bahadır TÜFEKCİ yazdı:

Infinix Note 50 Pro+ güzel bir alternatif olurmuş ama dikkatinizi çekmemiş sanırım. 

usd kriterine takıldı

Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ
Çağlar Bayur yazdı:

vegan :mangal: 

usd kriterine takıldı

Hesaplı alternatifleri var aslında. Kayıt işlemi de çok basit, ucuz. 

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

Abi F8 ultra çok iyi duruyor. Baktın mı ona. Yeni girdi piyasaya 

tarihinde Cem Dilmen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Deniz Kom
(düzenlendi)

Bu USD kriterini benzer ve belki daha sert şekilde uygulayan bir arkadaşım geldi aklıma. Adam hedefinni 10 dolares geçmemek için 3 ay bozuk telefonla gezdi. Şimdi de yine USD kriterinden ötürü bilgisayarlarını yenileyemiyor ( sadece ihtiyaç duyduğu en ucuz versiyonu GPU 4000 USD) . Kriteri bozmamak için parçayı almıyor ama parçayı almadığından ötürü de hareket edemiyor. Ha alacak durumu yok mu? Var tabi. Bizimki resmen salakmış şimdi yazınca fark ettim :D

tarihinde Deniz Kom tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Cem Dilmen yazdı:

Baktın mı ona.

ben baktım da cüzdan göremedi :rofl: kalbime iner o rakamları kot cebime koymam 

Deniz Kom yazdı:

Adam hedefinni 10 dolares geçmemek için 3 ay bozuk telefonla gezdi.

kritere bakarken, gelecek yıl ki kur veya ram artışlarını da ihmal etmeden bakmalı tabii o çok fena kitlenmiş

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Deniz Kom yazdı:

en ucuz versiyonu GPU 4000 USD)

gpu ve ram ihtiyaçlarını 2025 yaz ayında tamamlayanlar kazandı 

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

F7 Ultra, Mi 15 Ultra da çok iyi telefonlar bence. Ama ben şahsen Samsung S24+ telefonumdan da gayet memnunum. Yapay zeka uygulamaları olsun, kamerası olsun gayet iyi bana göre.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Çok güzel tercih olmuş Çağlar abi. Benim de kadrajımda o telefon. X4'ümün pilinin ölmesini bekliyorum. Sonra yeniler ve satarım.

Yorum bağlantısı
Hamit inan
(düzenlendi)

Gemini yada gpt ye gir fiyat araligim olmaz ise olmazim bunlar de. Benchmark değerine göre sırala yaz. 

Alındığını şimdi gördüm. Konuları sondan başa okuyunca 😁

tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

X3 pro 256/8gb kullanıyorum. 3 sene falan oldu, bataryasını değiştirdim 6 ay kadar önce. Ama batarya az gitmeye başladı sanki, haricinde sorunum yok. 

Ekran parlaklığı düşüklüğü, kamerada titreşim önleme olmaması gibi şeyler beni çok bozmuyor. Temel ihtiyaçlarımı görüyor, daha iyisi ile ne yaparım onu da bilmiyorum :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Çağlar Bayur yazdı:

594tl

NErede bu? İşçilik dahil mi?

Yorum bağlantısı
Deniz Kom
Çağlar Bayur yazdı:

gpu ve ram ihtiyaçlarını 2025 yaz ayında tamamlayanlar kazandı 

Ben Temmuz - Ağustos ayı indirimlerinde workstation bilgisayarımı tamamladığım fiyata şimdi RAM ve diskleri alamıyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
(düzenlendi)

Bana da tablet lazım ama bir türlü seçemedim.

Çok karışık kafam :fiuw:

tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...