Ü.Emre Kartal 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Merhabalar, Şu an kullandığım 1050Ti ekran kartlı I7-8750HQ işlemcili 16 gb ram monster bilgisayarımı değiştirme niyetim var. Genel olarak çok takip edemediğim için ne alacağım konusunda net olamıyorum. Bütçem en fazla 95000 civarı. Ancak 80 li rakamlara daha sıcağım. Çok şart kesin olmalı dersek 95 civarı diyelim. Bütçe olarak bakınca 5070Tİ üzerine çıkamıyorum, 5080 vs olmuyor. Depolama kritik değil (elimde 1 tb nvme ssd var, 2 tb hdd var vs) yeterki kendimiz ekleme yapınca garanti sorun olmasın. Ram 16 olabilir, gerekirse bir 16 daha alırım diyorum. Tamamen fiyata bağlı. Gelelim en zor noktaya, işlemci... İntel mi Amd mi? Hangisi daha mutlu eder, bugüne kadar hiç amd kullanmadım. Monster baktım, amd yok. Tulpar T6 V3.7 olabilir, 82000 gibi rakama düşüyor. Ama emin olamadığımdan almadım. 4 sene garanti avantajı var. Yine başka önerisi olan var mı? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ekran kartı ihtiyacı oyun amaçlı mı çizim amaçlı mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts