Eyüp Çetin 29 Haziran 2025 Yazar Paylaş 29 Haziran 2025 Selçuk Bakış yazdı: Tayin Adana'ya mı çıktı hocam Evet Selçuk artık Adana'dayım. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Haziran 2025 Paylaş 29 Haziran 2025 Eyüp Çetin yazdı: Evet Selçuk artık Adana'dayım. Hayırlı olsun Eyüp hocam uzaklasmissiniz biraz bizden. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 29 Haziran 2025 Yazar Paylaş 29 Haziran 2025 Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun Eyüp hocam uzaklasmissiniz biraz bizden. Teşekkür ederim Mehmet hocam. Siz geç geldiniz yoksa uzun yıllardır oradaydım ben. ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Haziran 2025 Paylaş 29 Haziran 2025 Eyüp Çetin yazdı: Teşekkür ederim Mehmet hocam. Siz geç geldiniz yoksa uzun yıllardır oradaydım ben. ? Sormayın hocam bizim işler biraz geç olur. Biz daha buralardayiz yolunuz düşerse beklerim ama acayip sıcak. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 29 Haziran 2025 Yazar Paylaş 29 Haziran 2025 Mehmet Yeter yazdı: Sormayın hocam bizim işler biraz geç olur. Biz daha buralardayiz yolunuz düşerse beklerim ama acayip sıcak. Hocam sıcak deme bana adanadayım şu anda ? Artık uygun bir zamanda buluşma yaparız ilerleyen zamanlarda inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Haziran 2025 Paylaş 29 Haziran 2025 Hayırlı olsun Allah utandırmasın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 29 Haziran 2025 Yazar Paylaş 29 Haziran 2025 Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun Allah utandırmasın inşallah Eyvallah kardeşim ?? 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 21 Aralık 2025 Yazar Paylaş 21 Aralık 2025 Panda ile vedalaşma arefesindeyim arkadaşlar. Yaklaşık 5 buçuk yıldır 2. sahibi olarak bindiğim Çılgın Kırmızı artık bize yetmiyor. 2008'i satınca bunu kullanıyorduk ailecek. 38 bin km iken aldığım araba şu anda 62500 km. Sağolsun bir gün bile yolda bırakmadı. Bakımları haricinde hiçbir masrafım olmadı. Artık evde 2. arabaya ihtiyacımız kalmadı. Henüz ilan vermedim yeni araba alınca vedalaşacağım. 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 27 Aralık 2025 Yazar Paylaş 27 Aralık 2025 Arkadaşlar düşünen varsa yardımcı oluruz. https://shbd.io/s/dWYXg5cy Artık 2. arabaya ihtiyacımız olmadığı için satılıktır. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2025 Paylaş 27 Aralık 2025 panda pek tanınmaz, açıklamaya abs dir klimadır motor tipi nedir mesela albedaki 1.2 gibi vs yazılır ise daha bol dikkat çekebilir , 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 27 Aralık 2025 Paylaş 27 Aralık 2025 Daaa 🤔 Keşke otomatik olaydı 🥺 Pazar olsun ama bu pazar 🤭 satılır bu çok durmaz ama piyasa çok kötü. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Panda'ya veda ettik. 5,5 yıldır bizdeydi. Çok memnun kaldık zaten ihtiyaç fazlası olmasa satmazdık. Tertemiz arabaydı keşke tanıdık birine gitseydi. Yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı uğurlu olsun alan hayrini görsün daha iyileri gelsin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts