İçeriğe Yönlendir

Yeni Video Editleme Programı YouTube Create

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Merhaba 

yutube Android telefonlardaki ücretsiz video editleme yazılımı konusunda yaşanan sıkıntıları görmüş ve kendi aplikasyonunu yapmiş. Henüz çok taze ve gayet başarılı 4k video kadar yapmak mümkün. 

Mühtemelen İphone ile gelen ve son derece kaliteli çalışan imovie rakip olması için çıkartılmış. Çünkü bazı insanlar sırf bu imovie için telefon tercihlerini iphonedan yana yapıyordu . 

https://www.youtube.com/creators/youtube-create/

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ayfonda böyle kullanışlı bir uygulama olduğunu bilmiyordum. Bu create uygulamasından oluşturulan videoyu yuutup'a yüklemek zorunlu mu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Azalma

Ben indirip kullandım. güzel ve basit bir arayüz var. Fotolardan video oluşturabiliyor ve yüksek çözünürlük ile kaydedebiliyorsunuz. hazır şablonlar ve alt için müzikler var. bende reklam vs çıkmadı. videolar üzerinde metin , videolar arası geçiş efektleri güzel ve akıcı. absürt şekilde videonun sağına soluna bir logo da eklemiyor.

Emre Şimşek yazdı:

Ayfonda böyle kullanışlı bir uygulama olduğunu bilmiyordum. Bu create uygulamasından oluşturulan videoyu yuutup'a yüklemek zorunlu mu?

Yüklemek zorunda değilsiniz. direkt olarak cihaza kaydediyor ve 2K çözünürlüğe kadar seçenekler sunuyor.

(premium abonelik ile denendi)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Azalma
Çağlar Bayur yazdı:

premium üyeliği platfomrların arasındaki en mantıklısı oldu artık

4 cihazda kullanıyoruz , 159 tl gibi rakam var. müzik ve video uygulamasında geçerli

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...