Evren Barış Özbek 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 2015 Ford Kuga'da orijinal Sony multimedia var. Yaklaşık bir yıldır cihazdan ses gelmiyor. Ne radyo ne bluetooth hiç bir şekilde ses gelmiyor. Biraz araştırdım ve net bir sonuca ulaşamadım. Böyle bir problem yaşayan ve problemi çözen var mı? 1 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 Modülleri resetleyip denemek lazım. Düzelmezse ses entegresi bozulmuş olabilir Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 Aux denendi mi? Kablolu çıkışı var mı? Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 Soket çıkma ihtimali var mı? Hoparlörlerin hepsi patlamamıştır dimi . Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 30 Aralık 2025 Yazar Paylaş 30 Aralık 2025 Ü.Emre Kartal yazdı: Modülleri resetleyip denemek lazım. Düzelmezse ses entegresi bozulmuş olabilir Hiç resetlendi mi bilmiyorum. Önümüzdeki ay Ankara'ya gidebilirsem ben resetlerim. Olmadı üniteyi söktürüp baktıracağız. Sani Gerşon yazdı: Aux denendi mi? Kablolu çıkışı var mı? Sani hiç bir şekilde dışarı ses vermiyor. Adnan Çakır yazdı: Soket çıkma ihtimali var mı? Hoparlörlerin hepsi patlamamıştır dimi . Adnan Ağbi zannetmiyorum. Soketler sökülürken bile zor çıkıyor. Hoparlörlerin patladığını da zannetmiyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Aralık 2025 Paylaş 30 Aralık 2025 Ses çıkışı uçmuş gibi ancak öyle olsa patırtı filan yapar. Bi şekilde cihazda yazılımsal bişey var gibi Hoparlörler gitse park sensörleri sesi dıyulmaz Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 30 Aralık 2025 Paylaş 30 Aralık 2025 (düzenlendi) Telefon tuşuna basınca tüm sesleri kesiyor ama sizdeki teypte var mı bilmiyorum.Sony teyp olan az.En iyisi fabrika ayarlarına döndürmek. 30 Aralık 2025 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 30 Aralık 2025 Paylaş 30 Aralık 2025 Evren Barış Özbek yazdı: Hiç resetlendi mi bilmiyorum. Önümüzdeki ay Ankara'ya gidebilirsem ben resetlerim. Olmadı üniteyi söktürüp baktıracağız. . Araç yakınlarda olsa eğer ihtiyaç varsa bende kablo, yazılım mevcut, yapabiliriz. Düşük bir ihtimal ama aküyü (her iki kutubu da sökerek) söküp farları açıp 1-2 saat bekleterek denenebilir. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 30 Aralık 2025 Paylaş 30 Aralık 2025 Merak ettiğim 1 yıldır arabada müzik dinlemiyor musunuz? Dinlemiyorsanız nasıl dayanıyorsunuz maşallah 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 30 Aralık 2025 Paylaş 30 Aralık 2025 Harun Kocaçalışkan yazdı: Merak ettiğim 1 yıldır arabada müzik dinlemiyor musunuz? Dinlemiyorsanız nasıl dayanıyorsunuz maşallah Sıfır şahin almıştı babam, arabada teyp yoktu, standart donanımda. Bir, iki yıl teypsiz gezdik. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 30 Aralık 2025 Paylaş 30 Aralık 2025 Teyp ve tuş takımı teyp açıkken video veya fotoğraf atar mısınız Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 30 Aralık 2025 Yazar Paylaş 30 Aralık 2025 Ü.Emre Kartal yazdı: Araç yakınlarda olsa eğer ihtiyaç varsa bende kablo, yazılım mevcut, yapabiliriz. Düşük bir ihtimal ama aküyü (her iki kutubu da sökerek) söküp farları açıp 1-2 saat bekleterek denenebilir. Araç Ankara'da. Harun Kocaçalışkan yazdı: Merak ettiğim 1 yıldır arabada müzik dinlemiyor musunuz? Dinlemiyorsanız nasıl dayanıyorsunuz maşallah Dinlemiyorlarmış. Evren Erakçora yazdı: Sıfır şahin almıştı babam, arabada teyp yoktu, standart donanımda. Bir, iki yıl teypsiz gezdik. Babam Kartal almıştı, onda da radyo yoktu. Mustafa Yanar yazdı: Teyp ve tuş takımı teyp açıkken video veya fotoğraf atar mısınız Fotoğraf gelirse eklerim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts