İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracım Tesla Model Y Legacy Sr

Muhammed Lokman Tosun

Recommended Posts

Muhammed Lokman Tosun

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir senedir var olan elektrikliye geçme fikrimi 2024 model,  Model y standart range aracımla hayata geçirmiş bulunuyorum. Aracım 70.xxx kmde aldığım arkadaş epey yol yapmış batarya sağlığının durumu ve %100 şarjda menzil kaybı olmayışı tereddütsüz satın almama neden oldu. ilk izlenimlerim şu an için olumlu evden şarj imkanıyla epey de tasarruflu olacak gibi görünüyor. Araca alır almaz boya koruma ve ön 4 parçaya 190 mikronluk ppf yaptırdım. Aracın boyasının biraz ince olmasından ötürü taş izleri mevcuttu onları rütuşla hallettik. Forumdaki elektrikli araç kullanıcılarının tecrübelerinden yararlanmak ve bilgi paylaşımı yapmak isterim.

IMG_7965.jpg

• Beğen 24
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Hayırlı olsun güzel. koltuklara krem mrem sürmeyin. ıslak bezle silin. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Islakta dikakt edin yeter.. Güle güle kullanın. Hayırlı olsun. 

Elektrikli bağımlılık yapar. Buna yapacak bir şey yok :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

:nazar: o değil de dışardaki hardal renkli T stop 131 de satılık mıydı

75-76 model gibi 

• Beğen 2
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Hayırlı olsun geçen 13 ay önce sıfır tesla alan ark görüştüm tam 50 bin olmuş aracı elektrikli alan kullanıyor araçalarını

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

2024 model arabaya “legacy” demek hangi aklın ürünü merak ettim. Bu arabalarda öyle bir tag yoktu. Yeni nesil bilmem ne kuşağının pazarlama uydurması kapitalizme hizmet eden bir isimlendirme olmuş. 

hayırlı olsun. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Darbaz yazdı:

2024 model arabaya “legacy” demek hangi aklın ürünü merak ettim. Bu arabalarda öyle bir tag yoktu. Yeni nesil bilmem ne kuşağının pazarlama uydurması kapitalizme hizmet eden bir isimlendirme olmuş. 

hayırlı olsun. 

Yeni makyaj çıkınca ses sistemi daha iyi vb diye eskisine  efsane kasa dendi. Pazarlamayla ilgisi yok.

Legacy olumsuz anlam da taşır.

Essski kasa desek nasıl ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Göktürk yazdı:

Yeni makyaj çıkınca ses sistemi daha iyi vb diye eskisine  efsane kasa dendi. Pazarlamayla ilgisi yok.

Legacy olumsuz anlam da taşır.

Essski kasa desek nasıl ?

Böyle giderse eski P90  P 100 model S kasaları da Jurassic diye taglarlar

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Darbaz yazdı:

Böyle giderse eski P90  P 100 model S kasaları da Jurassic diye taglarlar

S en güzeli

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Ali Darbaz yazdı:

Legacy eski anlamında kullanılıyor zaten, eski ve ilk kasa olduğu için, neden bu kadar şaşırdın ki?

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...