Mehmet Göktürk 30 Aralık 2025 Paylaş 30 Aralık 2025 Selim Bilgin yazdı: Legacy eski anlamında kullanılıyor zaten, eski ve ilk kasa olduğu için, neden bu kadar şaşırdın ki? Subaru sandı 🎃 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 30 Aralık 2025 Paylaş 30 Aralık 2025 Hayırlı olsun hocam, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Aralık 2025 Paylaş 30 Aralık 2025 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 30 Aralık 2025 Paylaş 30 Aralık 2025 Hayırlı olsun güle güle kullanın Cereyan herkezi yavaş yavaş çarpıyor... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Çok güzel tercih. Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 (düzenlendi) Hayırlı olsun, PPF güzel başlangıç olmuş. -Yapılmadıysa arka tekerlek önü kapı köşesine küçük bir parça daha yapılsa iyi olur. Fena taş sıçratıyor arka teker. -Eğer yoksa kaldırma takozları edinmek lazım. Kriko vurunca bataryaya zarar vermesinler. -LFP pil hep şarjda takılı kalmayı sever (düzeltme) -Ses sistemi EQ ayarlarını yapınca çok daha güzel oluyor deneyebilirsiniz. -Lastikleri 15-20 bin km civarı ön arka yapmak öneriliyor, ani torktan dolayı eski lastik kullanmasanız sizin için daha iyi. -Kronik trim sesleri olacaktır. Garanti süreci içinde mobil servis çoğunu giderebiliyor. -Yıldan dolayı belki HEPA filtre değişimi gelmiştir. Temin edip kendiniz de değiştirebilirsiniz. 31 Aralık 2025 tarihinde Saim Ulaş Yılmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Sürekli 100% değil haftada bir arada çok fark var 100% bekleme iyi değil bunda da Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Mehmet Göktürk yazdı: Sürekli 100% değil haftada bir arada çok fark var 100% bekleme iyi değil bunda da Teslanın yönlendirmeleri, -Sürekli şarja bağlı tutun -Şarj sınırını %99 a çekerseniz, Batarya sağlığını korumak için şarj sınırını %100 olarak tutun ve haftada bir tam şarj edin. Sürekli şarjda takılı tutup şarj sınırını 100'de tutunca araba sürekli 100 de kalıyor. Yanlış biliyorsam bilgimi güncellemek isterim. Normalde 70-80 gibi tutup haftada 1 kez 100 mü yapıcaz. Yorum bağlantısı
Erman Uzun 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Teslanın yönlendirmeleri, -Sürekli şarja bağlı tutun -Şarj sınırını %99 a çekerseniz, Batarya sağlığını korumak için şarj sınırını %100 olarak tutun ve haftada bir tam şarj edin. Sürekli şarjda takılı tutup şarj sınırını 100'de tutunca araba sürekli 100 de kalıyor. Yanlış biliyorsam bilgimi güncellemek isterim. Normalde 70-80 gibi tutup haftada 1 kez 100 mü yapıcaz. LFP bataryalarda da yüksek şarj olumsuz. evet normalde 100 olarak bekletmemeye çalışacağız. Bu durum kalibrasyon için. Ben hep yola çıkacağım zaman dolacak şekilde akımı düşürüyorum. 100% meselesi için daha detaylı yazıları okumak gerekiyor. Teslanın direktifi garanti süresinin bitimine kadar. sonra ben senii tanımam diyecek. Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 31 Aralık 2025 Yazar Paylaş 31 Aralık 2025 Ali Darbaz yazdı: 2024 model arabaya “legacy” demek hangi aklın ürünü merak ettim. Bu arabalarda öyle bir tag yoktu. Yeni nesil bilmem ne kuşağının pazarlama uydurması kapitalizme hizmet eden bir isimlendirme olmuş. hayırlı olsun. Aldığım aracın bilinen ismini kullandığım için kapitalizme de hizmet ettim akşam akşam Legacy ile ne anlatılmak istendi zannediyorsunuz bilmiyorum ama yeni nesil bilmem ne kuşağının bir şeyine alet olduğum yok, legacy deyince bu kasa Model Y anlaşıldığı için böyle yazdım sonuçta galat-ı meşhur lugat-ı fasihten evladır değil mi? 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Metin Akbal yazdı: Plakayı şimdi farkettim ya. Ben de diyorum tanıyor herhalde, hiç tepki vermedi plakaya 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 İnan Çınar yazdı: Ben de diyorum tanıyor herhalde, hiç tepki vermedi plakaya Ben Muhammed hocam in nerde olduğunu anlamadım ki Samsun mu Yozgat mı Çorum mu 😅 Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Mehmet Göktürk yazdı: Hayırlı olsun güzel. koltuklara krem mrem sürmeyin. ıslak bezle silin. Hocam sizdeki pil LG'nin Nanjing, Çin fabrikasında ürettiği NMC katotlu 2170 cell olan mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 CATL LFP bizinkiler. Çok araştırdık yurtdışı kaynaklar şunlar bunlar.. sonuçta tam doldurma iyi ama dolu tutmamak gerekiyor sonucuna vardık. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 BATARYA İÇİN: https://insideevs.com/news/731210/lfp-battery-health-degrades-full-charge-study-finds/ 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak Metin Akbal yazdı: Ben Muhammed hocam in nerde olduğunu anlamadım ki Samsun mu Yozgat mı Çorum mu 😅 Hocam Yozgat ve Samsun bu muhabbete nereden dahil oldular bilmiyorum ama ben Çorum’dayım 😀 Bilsem’de öğretmenim. 1 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Muhammed Lokman Tosun yazdı: Bilsem Bilsem deyince algıda seçicilik oldu, yarın çocuğun Bilsem sınavı var 😁 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Yozgat 4x4 tesla alacakmış soğukta kapağı açılmaz sonra? Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 6 Ocak Paylaş 6 Ocak (düzenlendi) Yücel Metin yazdı: lockquote Grafik Beleşeni Hayırlı uğurlu olsun kazasız güzel günlerde kullanın inşallah... Evden şarj imkanı varsa bedavadan biraz pahalı güzel güzel binersiniz... 6 Ocak tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts