Servet Aydın 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak Evren Erakçora yazdı: Bagaj kısmını ayıran demir mi Servet abi? Koltuklar dik oluyor değil mi Evet. Ara bölme çıkınca koltuk sabitleme demirleri arkaya takılıyor. Çok saçma parça hem o hemde tavan. Dünya maliyet. Alıp takılı tutan yok denecek kadar az Satmaya gelince iki parçaya 45bin tl istiyorlar. Lan arabayı 25bin ucuza ver işte takmayıp onları Ali Darbaz yazdı: Vaay, sıfır kilometre. Hayırlı olsun tekrar. Servet abi son derece haklı. Ben de bunun pejosunu kullandım 50 km inanın sürüş zevki pek yok uzun yolda şüpheli. Uzun yolda açık ara kangoo aga. Ön koltuk konforu arkaların eğimi optimum. Hoş o da yoruyot bi otomobil değil ama bunun şu anki arka facia Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanılsın 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Abi hayırlı olsun. Bende 2023 toyota proace city şirket arabası olarak kullanıyorum. Kullanırken çok keyif alıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Güle güle kullan abi.Motor-şanzıman ikilisi çok güzel bu arabalarda.Benim 5008'le aynı kombinasyon.Zincir de güncellendi zaten, bizimkiler gibi kopma riski de olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 1 Ocak Paylaş 1 Ocak İnan Çınar yazdı: Böyle dolu ticari mi olurmuş? Bu ticari bekleme yapabilir.😀 kamyonet sınıfından çıkarsalar merak ediyorum piyasa nasıl olur?? Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 1 Ocak Paylaş 1 Ocak (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Evet. Ara bölme çıkınca koltuk sabitleme demirleri arkaya takılıyor. Çok saçma parça hem o hemde tavan. Dünya maliyet. Alıp takılı tutan yok denecek kadar az Satmaya gelince iki parçaya 45bin tl istiyorlar. Lan arabayı 25bin ucuza ver işte takmayıp onları Arka demiri bayide görür görmez söktürdüm. 450 km Ankara-Denizli arası yaptım kaeyifli geldi bana, otomobiller kadar hız sınırı olmaması uzun yolda sıkıntı, ama bu sayede yakıtı çok iyi 4.7 lt yaktı uzun yolda. 1 Ocak tarihinde Muhammet Ergün tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak 4.7 çok iyi. Testlerde 6-6.5 altına indiren yok 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Erdem Bozkurt yazdı: kamyonet sınıfından çıkarsalar merak ediyorum piyasa nasıl olur?? Hafif ticarileri kamyonet ruhsatlı iken bu kadar kullanan varken otomobil ruhsatlı yapsalar patlama yaşanır satışlarda. Bu aracın fiyatı da SUV larla yarışır o zaman herhalde. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Otomobil ruhsatlı satsalar bu seferde 2 milyon diyecekler. O paraya T-Roc mu ya döner iş Tekrardan hayırlı olsun hayırlı bereketli kazançlar abi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak Paylaş 2 Ocak İnan Çınar yazdı: Hafif ticarileri kamyonet ruhsatlı iken bu kadar kullanan varken otomobil ruhsatlı yapsalar patlama yaşanır satışlarda. Bu aracın fiyatı da SUV larla yarışır o zaman herhalde. amerikada bu kasalar, mustang ten pahalı... 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Servet Aydın yazdı: 4.7 çok iyi. Testlerde 6-6.5 altına indiren yok Benim 6.5 6.8 arası Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Ümit Türk yazdı: Benim 6.5 6.8 arası Bir kaç araçta aynı veriyi okudum. Tüketimi fazla Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Servet Aydın yazdı: Bir kaç araçta aynı veriyi okudum. Tüketimi fazla Ben birde sıfırladım yine aynı değere geldi. Bir kaç video izledim Genelde dediğimiz rakamlarda oluyor. Üstelik benim araba bakımlı olmasına rağmen böyle. 59k aldım şuan 69k oldu. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Tüketimde dci peşine caddy. Diğerleri içiyor Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Servet Aydın yazdı: Tüketimde dci peşine caddy. Diğerleri içiyor yazın şirketin toyota proace city kullandım,bodrum trafiği+full klima 10 lt'yi gördüm belki daha fazlası vardır dediğin gibi içiyordu,otomatik eat8 bence başarılı... İnan Çınar yazdı: Hafif ticarileri kamyonet ruhsatlı iken bu kadar kullanan varken otomobil ruhsatlı yapsalar patlama yaşanır satışlarda. Bu aracın fiyatı da SUV larla yarışır o zaman herhalde. kangoodan çok memnunum ama her sene muayene,hız limiti,sigorta,kasko,mtv yüksek... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Hayırlı olsun,güle güle kullan abi kazasız belasız. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Eat abartılı. Kaçırıyor, hissediliyor. Pejodan bi farkı yok neredeyse. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Servet Aydın yazdı: Tüketimde dci peşine caddy. Diğerleri içiyor Şanzıman dan bence, tam otomatik değil mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Evren Erakçora yazdı: Şanzıman dan bence, tam otomatik değil mi? Kulağı burnu tıkalı motorun Popo da tıkalı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Evren Erakçora yazdı: Şanzıman dan bence, tam otomatik değil mi? Ğanzıman öekanik. Rotobize vitesler Mehmet Göktürk yazdı: Kulağı burnu tıkalı motorun Popo da tıkalı Renoda tıkalı ama az yakıyor. Caddy avantajı 2.0 motor sakin modlu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Robotize olmamalı o şanzıman. Benim bildiğim Tork konverörlü 8 ileri. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Robotize olmamalı o şanzıman. Benim bildiğim Tork konverörlü 8 ileri. gebzeye gelince, fil itiraf eder, ben fareyim .....bildin mi fıkrayı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Robotize olmamalı o şanzıman. Benim bildiğim Tork konverörlü 8 ileri. Onlarca tork konvertleri kullandım, bu torklu ise hiçte öyle yere göğe çıkacak sistem değilmiş Yorum bağlantısı
Recommended Posts