Servet Aydın Perşembe 09:28 Yazar Paylaş Perşembe 09:28 Evren Erakçora yazdı: Bagaj kısmını ayıran demir mi Servet abi? Koltuklar dik oluyor değil mi Evet. Ara bölme çıkınca koltuk sabitleme demirleri arkaya takılıyor. Çok saçma parça hem o hemde tavan. Dünya maliyet. Alıp takılı tutan yok denecek kadar az Satmaya gelince iki parçaya 45bin tl istiyorlar. Lan arabayı 25bin ucuza ver işte takmayıp onları Ali Darbaz yazdı: Vaay, sıfır kilometre. Hayırlı olsun tekrar. Servet abi son derece haklı. Ben de bunun pejosunu kullandım 50 km inanın sürüş zevki pek yok uzun yolda şüpheli. Uzun yolda açık ara kangoo aga. Ön koltuk konforu arkaların eğimi optimum. Hoş o da yoruyot bi otomobil değil ama bunun şu anki arka facia Yorum bağlantısı
Murat Sahın Perşembe 09:48 Paylaş Perşembe 09:48 Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanılsın 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Perşembe 12:32 Paylaş Perşembe 12:32 Abi hayırlı olsun. Bende 2023 toyota proace city şirket arabası olarak kullanıyorum. Kullanırken çok keyif alıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz Perşembe 12:39 Paylaş Perşembe 12:39 Güle güle kullan abi.Motor-şanzıman ikilisi çok güzel bu arabalarda.Benim 5008'le aynı kombinasyon.Zincir de güncellendi zaten, bizimkiler gibi kopma riski de olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt Perşembe 18:07 Paylaş Perşembe 18:07 İnan Çınar yazdı: Böyle dolu ticari mi olurmuş? Bu ticari bekleme yapabilir.😀 kamyonet sınıfından çıkarsalar merak ediyorum piyasa nasıl olur?? Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün Perşembe 18:48 Paylaş Perşembe 18:48 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Evet. Ara bölme çıkınca koltuk sabitleme demirleri arkaya takılıyor. Çok saçma parça hem o hemde tavan. Dünya maliyet. Alıp takılı tutan yok denecek kadar az Satmaya gelince iki parçaya 45bin tl istiyorlar. Lan arabayı 25bin ucuza ver işte takmayıp onları Arka demiri bayide görür görmez söktürdüm. 450 km Ankara-Denizli arası yaptım kaeyifli geldi bana, otomobiller kadar hız sınırı olmaması uzun yolda sıkıntı, ama bu sayede yakıtı çok iyi 4.7 lt yaktı uzun yolda. Perşembe 18:50 tarihinde Muhammet Ergün tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 19:51 Yazar Paylaş Perşembe 19:51 4.7 çok iyi. Testlerde 6-6.5 altına indiren yok 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 01:25 Paylaş Dün saat 01:25 Erdem Bozkurt yazdı: kamyonet sınıfından çıkarsalar merak ediyorum piyasa nasıl olur?? Hafif ticarileri kamyonet ruhsatlı iken bu kadar kullanan varken otomobil ruhsatlı yapsalar patlama yaşanır satışlarda. Bu aracın fiyatı da SUV larla yarışır o zaman herhalde. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Otomobil ruhsatlı satsalar bu seferde 2 milyon diyecekler. O paraya T-Roc mu ya döner iş Tekrardan hayırlı olsun hayırlı bereketli kazançlar abi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce İnan Çınar yazdı: Hafif ticarileri kamyonet ruhsatlı iken bu kadar kullanan varken otomobil ruhsatlı yapsalar patlama yaşanır satışlarda. Bu aracın fiyatı da SUV larla yarışır o zaman herhalde. amerikada bu kasalar, mustang ten pahalı... 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Servet Aydın yazdı: 4.7 çok iyi. Testlerde 6-6.5 altına indiren yok Benim 6.5 6.8 arası Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ümit Türk yazdı: Benim 6.5 6.8 arası Bir kaç araçta aynı veriyi okudum. Tüketimi fazla Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: Bir kaç araçta aynı veriyi okudum. Tüketimi fazla Ben birde sıfırladım yine aynı değere geldi. Bir kaç video izledim Genelde dediğimiz rakamlarda oluyor. Üstelik benim araba bakımlı olmasına rağmen böyle. 59k aldım şuan 69k oldu. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Tüketimde dci peşine caddy. Diğerleri içiyor Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun abim. Güzel günlerde kullan 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts