Servet Aydın 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak Sami Demirpaz yazdı: Ceki demirini ne zaman takiyoruz 😃 Önce çekme mi yoksa moto mu alıcam karar verem Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Servet Aydın yazdı: Önce çekme mi yoksa moto mu alıcam karar verem Çekme iş değil, alınca motorlu almak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Önce bundan lazım mış. https://www.instagram.com/p/C1r5psLruo5/?igsh=ejY0a2lza3AybjQ5 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Servet Aydın yazdı: Önce çekme mi yoksa moto mu alıcam karar verem Karavani ne yapacaksin yahu. Romork takarsin isine is gucune guc katarsin. motoru romorka yukle gezdir, esyani tasi, is romorku yap icinde para kazan. her turlu isine yarar 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak Sami Demirpaz yazdı: Karavani ne yapacaksin yahu. Romork takarsin isine is gucune guc katarsin. motoru romorka yukle gezdir, esyani tasi, is romorku yap icinde para kazan. her turlu isine yarar 1290'ı römorkla taşımak motora hakaret bre. Ayrıca çekme işi işimde hiçbir etki etmez Ciddi ciddi motokaravan bakıyorum Adnan Çakır yazdı: Önce bundan lazım mış. https://www.instagram.com/p/C1r5psLruo5/?igsh=ejY0a2lza3AybjQ5 Dağda oynmalık motoru olan alsın. Bana gereksiz. Sen motorunu buna mı koyarsın yoksa yollara motorunla mı gidersin? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Servet Aydın yazdı: Ciddi ciddi motokaravan bakıyorum Motorlu tam senilik. Biraz büyükçe alsan, bir kısmı atölye bile yapılır 4+1 koltuklu bak. Bunun tutulanı bu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: 4+1 koltuklu bak. bulursan haber et, ona kimse bakmıyor sonra vay ben ne aldım yandım anam diyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ocak Paylaş 5 Ocak (düzenlendi) Moto karavan mtv ve sigorta ıvır zıvırı var ama. Ayrıca motokaravanı araba gibi kullanamıyon. Marmarise kamp yeri bulsan alışverişe gidince kaparlar. Ama koyarsın çekme karavanı, arbanla bir yere koy sonra arabanla koyları gez üstüne market alışverişinş yap. Motokaravana kim nasıl eşya taşıycak. Datça yolunu düşğn resmen eziyet. 5 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Ali Darbaz yazdı: Ama koyarsın çekme karavanı, arbanla bir yere koy sonra arabanla koyları gez üstüne market alışverişinş yap. Sen gelene kadar çalarlar o çekmeyi. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Aliverişe napmaya gidiyoz Ali? Scooter yok mu arkada? Olmadı bisiklet? 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Sen gelene kadar çalarlar o çekmeyi. Ben hiç Marmaris bölgesinde çalınan karavan hikayesi görmedim sosyal medyaya düşmedi onun dönemleri var eski bir cep telefonunu karavanın içinde bırakırsın konum bilgisi açık Saklarsın beni kaçırırsak yol üstünde bulursun zaten Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Bizim şirket Karavan kiralamaya son verdi. Patır patır 2. Ellere devir oldu. Müşterilerine hazırmış. Hızlı gitti. 40 a yakın takip cihazı söktüm. Ne zorladılar beni var ya. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ocak Paylaş 5 Ocak (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Aliverişe napmaya gidiyoz Ali? Scooter yok mu arkada? Olmadı bisiklet? yoh abi , güneşliyi topla sandalyeleri topla dışarıya serdi ıvırzıvırı tek arabaya doldur alışverişe git alışverişini yap sonra tekrar geri dön . Öff şimdiden yoruldum. sebede 20 gün izin hakkı için karavana mtv , trafik sigortası, motor bakımı öde. Masrafa bak dağ gibi. çekmenin varmı böyle dertleri. 5 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Ali Darbaz yazdı: Ben hiç Marmaris bölgesinde çalınan karavan hikayesi görmedim sosyal medyaya düşmedi onun dönemleri var eski bir cep telefonunu karavanın içinde bırakırsın konum bilgisi açık Saklarsın beni kaçırırsak yol üstünde bulursun zaten Servet onu ilk virajda devirir.. 5 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Servet onu ilk virajda devirir.. Karavan ondan önce gider Marmaris'ten aşağıya. 6 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 5 Ocak Paylaş 5 Ocak hayırlı olsun Servet abi, yılbaşı sebebiyle foruma giremedim birkaç gündür. ben de ağustos ayında Proace City Passion x-pack almıştım, fırsat bulup tanıtamadım forumda... çok güzel tercih, çok keyifli... 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Hüseyin Sönmez yazdı: Karavan ondan önce gider Marmaris'ten aşağıya. Bir de çekme ile Marmarise mi gidiyoruz.. Aman Allahım. 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Servet Aydın yazdı: Ciddi ciddi motokaravan bakıyorum Baktığın ne gibi olacak. Ne kadar bütçe ayırmayı düşünüyorsun. 4x4 olacak mı? Uzun süre konaklama yada işine yardımcı olacak bir şey de bakıyor musun? Elektronik adamsın senin beğenmen kolay olmaz. Baktığın karavanları görmek isterim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Ali Darbaz yazdı: resmen eziyet. işte bu yüzden herkes almasın denir karavanı. yutubta durduğu gibi durmaz. Ali Darbaz yazdı: Öff şimdiden yoruldum. yıllık izin ile karavancı olunmaz zaten Mehmet Ozyurek yazdı: Bir de çekme ile Marmarise mi gidiyoruz.. Aman Allahım. 11 gün sürer yol rotam hazır Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Cavit Çırakoğlu yazdı: Baktığın ne gibi olacak. Ne kadar bütçe ayırmayı düşünüyorsun. 4x4 olacak mı? Uzun süre konaklama yada işine yardımcı olacak bir şey de bakıyor musun? Elektronik adamsın senin beğenmen kolay olmaz. Baktığın karavanları görmek isterim. Transit duruyor mu daha? Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Metin Akbal yazdı: Transit duruyor mu daha Duruyor yine yeniden yapılıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts