Servet Aydın 11 Ocak Yazar Paylaş 11 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Gizli özellikler açılmadan önce var mıydı? Bence orijinal yazılıma dön Bunu tecrübe etmek zor. Mükerrer arıza olursa evet dönüş yaptırırım Mehmet Göktürk yazdı: satılamıyor mu bu araç şimdi. Sedici'yi satıp bunu ve pejoyu tutmak planım 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Tekrar Hayirlı Olsun Arkadaşım Berlingoya 1 ay önce ilk yıllık Bakımını yaptırdı 17 bin tl indirimli. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Servet Aydın yazdı: . Sedici'yi satıp bunu ve pejoyu tutmak planım Olur. Ne olacaksa çabuk olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Servet Aydın yazdı: Güncel bakımı zalımın 25bin tl imiş. Bi arkadaş yaptırdı 45k bakımı. 45 bin bakımı farklıdır. 15 bin o kadar tutmaz 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Abi hayırlı olsun, güzel seçim. Az yakar iyi kaçar. Eat8 in sorunsuzluğu da var, miss.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Ocak Yazar Paylaş 11 Ocak Çağlar Bayur yazdı: satlık pejo Ktm'dir o 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: 45 bin bakımı farklıdır. 15 bin o kadar tutmaz ara bakım fiyatları aynı, 30 bin ve katları mazot filtresi değiştiği için pahalı... ben sanayide yağcımda 30 bin bakımını mann filtrelerle 5000 liraya yaptırdım 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 19:20 Yazar Paylaş Cumartesi 19:20 İç Anadolu rotam çıktı. Riske gerek yok dedik papuçları aldık. Sonradan açılan adaptif cruise enfes çalışıyor. Tek derdim koltuk. Bel desteği şart. Tüketim 110-130 seyir hızı, Bilecik-Isparta-Konya-Kayseri rotasında yüksek biraz. Lastik kendi başına tüketime etki ediyor. 8 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül Cumartesi 19:47 Paylaş Cumartesi 19:47 Servet Aydın yazdı: İç Anadolu rotam çıktı. Riske gerek yok dedik papuçları aldık. Sonradan açılan adaptif cruise enfes çalışıyor. Tek derdim koltuk. Bel desteği şart. Tüketim 110-130 seyir hızı, Bilecik-Isparta-Konya-Kayseri rotasında yüksek biraz. Lastik kendi başına tüketime etki ediyor. Abi bende yeni Toyota proace City teslim aldım. Bu araçlarda otoyol hızı 95 olarak görünüyor. Kamyonet N1 sınıf geçiyor. Ben mi yanlış buldum anlamadım. Panelvan hızı 110 ama ruhsatta kamyonet yazıyor. Biz hangi sınıftayız hızımız 95 mi 110 mu çözemedim? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 20:28 Yazar Paylaş Cumartesi 20:28 Kamyonet sınıfındayız. Bölünmüş yol 100, otoyol 110 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Pazar 09:21 Paylaş Pazar 09:21 Koltuk değişimi yapılamaz mı abi bunda Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 12:04 Yazar Paylaş Pazar 12:04 Mehmet Göktürk yazdı: hacim iyi gelmiştir. Cam tavan ve yükseklik öok iyi Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Koltuk değişimi yapılamaz mı abi bunda Bu hesapta en iyisi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazar 12:09 Paylaş Pazar 12:09 Servet Aydın yazdı: Sonradan açılan adaptif cruise enfes çalışıyor. Bana da lazım ek yakıt uzun far asistanı devir saati vs eklentiler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 15:55 Paylaş Pazar 15:55 Servet Aydın yazdı: Tüketim 110-130 seyir hızı, öhömmm Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 16:54 Paylaş Pazar 16:54 Servet Aydın yazdı: Kamyonet sınıfındayız. Bölünmüş yol 100, otoyol 110 Panelvansın sen.. Kamyonet değilsin. Hız sınıtların. 50 85 100 110 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 16:58 Yazar Paylaş Pazar 16:58 Çağlar Bayur yazdı: öhömmm Montaj bu! Bir iki sn bişe denedik ne var yani ! Mehmet Ozyurek yazdı: Panelvansın sen.. Kamyonet değilsin. Hız sınıtların. 50 85 100 110 Heh işte o. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 16:59 Paylaş Pazar 16:59 Kamyonet ve panelvan farkı, aracın sınıfına gör değişiyor. Çok kısa ve net olarak ayrıştıran şey arka koltuklar. İki sıra koltuk varsa araç panelvan. Vergisi de buna göre. Panelvan vergisi yıllık 9167 lira. 1900 cc altı ve üstü olarak 1-6 yaş olarak sınıflanır. Kamyonet yıllık vergisi. Azami toğlam ağırlığa ve yaşa göre sınıflanır. Bu araç kamyonet olsaydı vergisi yıllık 12488 lira olacaktı. Servet Aydın yazdı: Montaj bu! Bir iki sn bişe denedik ne var yani ! Esp iyi çalışıyor mu denedin mi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 17:03 Yazar Paylaş Pazar 17:03 Eee ööö şey 182km'de niye devreye girdi anlamadım 🍆 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 17:04 Paylaş Pazar 17:04 Servet Aydın yazdı: Eee ööö şey 182km'de niye devreye girdi anlamadım 🍆 Edevlete baksana bi Çok merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 17:16 Yazar Paylaş Pazar 17:16 Gelmemiş bişe. Hakket çok enteresan oldu. Ciddi esp tuttu virajda ama hiç kayacak gibi değildi. Acilen limit testi yapmam gerek. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Pazar 17:30 Paylaş Pazar 17:30 Servet Aydın yazdı: Cam tavan ve yükseklik öok iyi Bu hesapta en iyisi Bu gün toyota olana bindim sanki iyi gibi idi bir tane bulup dene Yorum bağlantısı
Recommended Posts