İlkay Başaran Pazar 17:37 Paylaş Pazar 17:37 Servet Aydın yazdı: İyi olsa ne olacak ki Hemen satıp onu al işte? 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Pazar 17:53 Paylaş Pazar 17:53 İlkay Başaran yazdı: Hemen satıp onu al işte? En iyisi ruhsatta adın yazandır 🫣😉 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 19:10 Paylaş Pazar 19:10 artık yeni araba demesin kimse. bi durun. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 20:09 Paylaş Pazar 20:09 İlkay Başaran yazdı: Satılık passat tavan barı aday çıksa bağışlıcam gari. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Pazar 20:48 Paylaş Pazar 20:48 Servet Aydın yazdı: İyi olsa ne olacak ki Koltuk değişimi Yorum bağlantısı
Ümit Türk Pazar 21:35 Paylaş Pazar 21:35 Mehmet Ozyurek yazdı: Panelvansın sen.. Kamyonet değilsin. Hız sınıtların. 50 85 100 110 O zaman bana geçmiş olsun. Özel yollarda 150-180 arası kullanıyorum hep. Yaptığım doğru değil tabi. Sürekli gidip geldiğim yollar olduğu için radara yakalanmadığımı düşünüyorum. Eğer tuzak yok ise tabi. Hiç "tezgah lan bu" demedim yane 🤣. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 04:31 Paylaş Dün saat 04:31 İşte bu yüzden tuzak olmalı radarlar. Şimdi bir soru, bakanlığın gıda denetimleri habersiz mi olmalı yoksa devlet pusu gibi denetim yapmayıp 2 gün önce haber mi vermeli? 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 10:11 Paylaş Dün saat 10:11 Tabela koymuş hız tabelası (radar tabelasına gerek yok). gerisi tuzak olmalı. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 16:39 Yazar Paylaş Dün saat 16:39 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Koltuk değişimi Yok daha neler. Bu arada sağda kolçak üstünde ayar yeri varmış ellaamm 1 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 21:24 Yazar Paylaş Dün saat 21:24 Bugün Gebze İzmit Gebze, 120 hız sınırı aktif sürüş. Tükkan Gebze şehir içi tükkan ve ev rotamız tüketim. Çevremde çok yakiye diyenler kesin benim gibi kuduruk araç kullanıyor demek ki 2 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: aday çıksa bağışlıcam gari. En son geçen sene abime alacağıdık o sayılır mı? 😂 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Servet Aydın yazdı: Bugün Gebze İzmit Gebze, 120 hız sınırı aktif sürüş. Tükkan Gebze şehir içi tükkan ve ev rotamız tüketim. Çevremde çok yakiye diyenler kesin benim gibi kuduruk araç kullanıyor demek ki benim proace city de sakin kullanınca bu değerlerde yaklaşık... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Servet Aydın yazdı: benim gibi kuduruk aşıların tamdı ama kaç sene idare ediyor kuduzu tetanozu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: aşıların tamdı ama kaç sene idare ediyor kuduzu tetanozu Bende 4 ay 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts