Servet Aydın Cumartesi 15:40 Yazar Paylaş Cumartesi 15:40 Mehmet Yeter yazdı: Hakkında ne düşünüyorsunuz abi? İkinci elleri uygun gibi. Yedek parça dert. Sistemi başarılı 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 15:53 Paylaş Cumartesi 15:53 Servet Aydın yazdı: Yedek parça dert. Sistemi başarılı byd ele abi tesla alsak ya. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 16:01 Paylaş Cumartesi 16:01 Byd Yahut tesla Kamp modunu es geçmeyelim Geleyim demo yapayım Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 18:46 Yazar Paylaş Cumartesi 18:46 Mehmet Göktürk yazdı: Byd Yahut tesla Kamp modunu es geçmeyelim Geleyim demo yapayım Tesla evet açık ara önde o konuda Hakket tesla bakam ben Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Cumartesi 18:55 Paylaş Cumartesi 18:55 Servet Aydın yazdı: O ne ola ki? 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Cumartesi 19:17 Paylaş Cumartesi 19:17 3 secenekse byd derim. Elektrikliyse direk nicola. Yazilim sistemi ustune kurulmus 4 tekerligi olan degisik bisi 😁 yani kisacasi tam Servet agabeylik. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Cumartesi 20:31 Paylaş Cumartesi 20:31 Servet Aydın yazdı: https://shbd.io/s/Lz4CMyES Kiralık galiba Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 21:13 Yazar Paylaş Cumartesi 21:13 Oğuzhan Çakır yazdı: Kiralık galiba Döverim seni Çağlar Bayur yazdı: ikonik5N ve diğerleri Enfes kocuman ev parası 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 21:18 Paylaş Cumartesi 21:18 Servet Aydın yazdı: Tesla evet açık ara önde o konuda Hakket tesla bakam ben inster cross aslen kamp için üretilmiş diğer zamanlarda da araba olarak kullanılabiliyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 21:34 Paylaş Cumartesi 21:34 Çağlar Bayur yazdı: inster cross aslen kamp için üretilmiş diğer zamanlarda da araba olarak kullanılabiliyor satıştaysa mükemmel araç aaa gelmiş indirim de vardır buna: https://hyundai.inallar.com.tr/modeller/inster-cross/fiyat-listesi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 21:39 Yazar Paylaş Cumartesi 21:39 Çok çirkin kibrit kutusu araç. Bununla 500km gidilmez Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun Servet Abi, Şaşırdım biraz. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Satıldı mı? satılmadıysa konuya girmiycem de 😅 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Önder Özcan yazdı: Satıldı mı? satılmadıysa konuya girmiycem de 😅 Kiralıkmış satlık diil Yorum bağlantısı
Recommended Posts