Önder Özcan Salı 08:59 Paylaş Salı 08:59 İlkay Başaran yazdı: Mangala gittiğimizde hemen 2 kişi ayrılır kurban seçtiğimiz arabanın distribütörden koltuk altına kablo çekerdik Marşa basınca ki o direksiyona sarılış. Ah bir kamera ve yutup olsa fenomendik bee. Hat çekmediğimiz arabaların da buji kablolarını karıştırma. O zaten fiks. Sonra hep alışkanlık oldu millet arabanın kontağı açmadan önce kaputu açıp bakmaya başladı süikast izi var mı diye Bize ne? 1 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 09:11 Paylaş Salı 09:11 Önder Özcan yazdı: Bize ne? Dünyalılardan tiskiniyorum. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Salı 10:31 Paylaş Salı 10:31 İlkay Başaran yazdı: Dünyalılardan tiskiniyorum. Al bundan tiskin Ayhan Asil yazdı: Hayırlı uğurlu olsun, tekeri düz bassın. Araba satıldı len, ne düz basması 5 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 10:32 Yazar Paylaş Salı 10:32 Mehmet Yeter yazdı: Mg tarzında olacaksa alırız tabiki. Buralara yolun düşerse beklerim. 1500'e elden teslim yaparık 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Önder Özcan yazdı: Al bundan tiskin Araba satıldı len, ne düz basması ne yani abi sende olmayınca yan mı bassın, senden arabaya almayalım mı yani 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Servet Aydın yazdı: Sana da vereyim pozitifi? Kaç volt ? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ümit Türk yazdı: Kaç volt ? Aman ha, tuzak soru nükleer volta kadar yolu var. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Ümit Türk yazdı: Kaç volt ? Bize gelişi 440v yeğeeennn😁 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Furkan Avcı yazdı: ne yani abi sende olmayınca yan mı bassın, senden arabaya almayalım mı yani Haha, bana demiyor ki onu, Servetin sattığı çitroyene diyor. Yeni sayibine desin onu Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Önder Özcan yazdı: Haha, bana demiyor ki onu, Servetin sattığı çitroyene diyor. Yeni sayibine desin onu ben mesajı Servet abi yazdı sandım ya Yorum bağlantısı
Recommended Posts