Hüseyin Sönmez 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Cem Dilmen yazdı: mühendislik harikası Öyle demeyelim de başka mecburiyetlerin getirdiği yan fayda daha iyi olur. Yani kar için iyi denk gelmiş bir konfigrasyon var. Ama viraj tutunması hiç yok mesela. Gaz tepkisi çok ağır olduğu için araç sanki LOW viteste gider gibi. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Viraj yok diyonda, geyik testinde içinden geçti bir çok kalın markanın Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Düzgün 4 çeker sistemi olan, şanzımanı sağlam ve güncel bir araç arıyorsanız Suzuki Vitara tek seçenek bence. Subaru XV de değerlendirilebilir ama atmosferik motoru hem güçsüz hem de çok yakıyor. Yaşı biraz olsa da sorun değil derseniz, Tiguan, Rav4 gibi seçeneklerde değerlendirilebilir. Yorum bağlantısı
Ersen şahin 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Cem Dilmen yazdı: Kesinlikle katılıyorum. Geçen hafta bir video vardı premium 4 çekerlerin zorlu kar ve buz performansları karşılaştırılıyor Xdrive, 4matic ve Quattro bunların yanına da reno 12 koyup kıyaslamışlar. Reno 12deki mühendislik harikası detayları anlatıyorlardı. Karda ve rampada neden çok iyi olduğunu falan. Çok güzeldi. Bizatihi tecrübe etmişliğimiz de oldu dediğiniz gibi çocukken. Benim ilk arabam 78 model reno 12 binekti karşı yollarda Greyder gibi giderdim 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Kar lastikli 4x2 de iş yapıyor tabiki 4x4 kadar olamaz ama. 8 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Servet Aydın yazdı: Viraj yok diyonda, geyik testinde içinden geçti bir çok kalın markanın Virajda savrulacak hıza ulaşıyor mu acaba. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Hüseyin Sönmez yazdı: Virajda savrulacak hıza ulaşıyor mu acaba. Aynı hızda test yapılıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ocak Paylaş 8 Ocak hafif..... efsane crx in 1990 larda 130 ps ile etrafı kavurması da bu yüzden di 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Servet Aydın yazdı: Aynı hızda test yapılıyor Ne olursa olsun sonuçta fakir arabası hiç bir şey yoksa bile mutlaka bir şey vardır. Bana fakir arabası övme arabamı yıka. 1 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Dusterin arka koltuklarını yatirinca düz oluyor mu ve 190cm bir insan evladı uyku tulumu koyup yatabilir mi bu kadar ovulunce bende aklimdakini sorayım dedim Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Erman Uzun yazdı: Dusterin arka koltuklarını yatirinca düz oluyor mu ve 190cm bir insan evladı uyku tulumu koyup yatabilir mi bu kadar ovulunce bende aklimdakini sorayım dedim İlk kasa dusterlarda içinde uyumak pek mümkün değil. Koltuklar yatırılınca bile 30 derece eğimle duruyor. Sonraki çıkan makyajlı modellerde bunu biraz düzeltmişler. Tamamen düz olmasa da yatılabilir düzeyde. En son çıkanda ise neredeyse düz gibi görünüyor. Ebatlar kontasında ön koltukları iyice ileri alırsanız, çapraz şekilde 190cm lik biri sığar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts